Beroemdheden

Myles Parrish Vriendin Tia Valentine's Wiki Biografie, Leeftijd, Lengte, Familie

Wie is Tia Valentijn?

tante valentijn is een Amerikaanse YouTuber, actrice, modeadviseur en Instagram-model. Ze staat bekend om haar verschijning in de film Sandy Wexler uit 2017. Ze geeft ook modeadvies en deelt wijnstokken op haar YouTube-kanaal.

Bekijk dit bericht op Instagram

tropisch alsof het hawwt is ??

Een bericht gedeeld door tante valentijn (@tortillaa) op 3 april 2019 om 12:32 PDT

Tia Valentine Achtergrond van het vroege leven, leeftijd, gezin en opleiding

Tante was geboren op 25 november 1995 in Florida, VS onder de Boogschutter Zodiac. Dit maakt haar in november van dit jaar 24 jaar. Haar ouders hebben haar in Florida grootgebracht samen met haar broer, die een professionele golfer is. Ze is een Amerikaanse van nationaliteit en van gemengde etniciteit. Er is geen informatie over de namen en beroepen van haar ouders.

Over haar opleiding gesproken, Tia ging naar de Professional Performing Arts School en ging ook naar St. John's College of Sciences and Liberal Arts waar ze afstudeerde.

Tia Valentine professionele carrière

Tia begon haar professionele carrière werkt als YouTuber en deelt meestal wijnstokvideo's op haar Instagram-pagina en op haar YouTube-kanaal. De Vine-app veroverde mensen stormenderhand toen deze voor het eerst werd uitgebracht, maar Tia was er niet door geamuseerd en was niet van plan de app te downloaden. Dat veranderde toen ze zich onderdompelde in de wijnwereld en zich realiseerde dat daar haar passie lag. Haar aarzeling om Vine te downloaden zou kunnen verklaren waarom haar video's er meer kunstzinnig dan humoristisch uitzagen. Nadat ze op 19 maart 2014 een video had uitgebracht, keek popzanger Jeffrey Eli Miller ernaar en bekende hij dat Tia een van zijn favoriete Viners was.

Tia biedt ook schoonheidstips via haar Instagram-pagina en YouTube-kanaal. Naast een persoonlijkheid op sociale media, speelde Tia ook in een aantal films, waaronder High School Cupid, a Cupid Inc. Story dat in 2016 werd uitgebracht, evenals All Part of the Game: Part 2 Fouls.

Als model promoot Tia ook een aantal modeproducten en merken via haar Instagram-pagina. Ze is liefdevol bekend als Tortilla door haar fans die profiteren van alle mode- en schoonheidsadviezen die ze hen biedt. Tina uploadt regelmatig een aantal wijnstokkenvideo's naar haar kanaal.

tante valentijn

Tia Valentine persoonlijk leven, vriend en kinderen

Op 24 jaar, Tia is ongehuwd en heeft geen kinderen. Ze heeft echter een relatie met Myles Parrish, een zangeres; de twee begonnen te daten in 2016 en zijn samen gespot op een aantal foto's die ze op haar Instagram-pagina heeft gedeeld. Zo plaatste ze op 2 maart 2017 een foto met het onderschrift ‘Sinds we gisteravond geen foto hebben gekregen tijdens het diner Happy One Year babe! Je weet al wat ik voor je voel. Bedankt dat je hier bij me bent tijdens enkele van de moeilijkste momenten, dat je zo aardig voor me bent en van me houdt om wie ik ben. Ik hoop er nog veel van deze te zien! Ik houd van je'.

Tia houdt ook heel veel van dieren en heeft een aantal foto's van haar huiskat op haar Facebook- en Instagram-pagina's gedeeld. Tia is ook een social media icoon die zeer actief is op Twitter met meer dan 60.000 volgers, en Instagram waarop ze meer dan 200.000 fans heeft. Haar fans zijn dol op alle modieuze foto's en afbeeldingen die ze met hen deelt, meestal mooie momenten uit haar dagelijks leven.

Tia Valentine-vriendje Myles Parrish

Parrish is vooral bekend als Myles van het Amerikaanse popduo Kalin & Myles. Hij stapte in de muziekindustrie in 2010 toen hij begon met vloggen op YouTube. In het begin maakte Myles vlog-fragmenten van originele muziek, en hij won gestaag aan populariteit, en zijn schare fans groeide enorm op YouTube.

Myles ontmoette Kalin tijdens een huisfeest in Dublin, Californië, geïntroduceerd door een wederzijdse vriend. Hun partnerschap werd echter versterkt in 2011 toen het duo oog in oog kwam te staan ​​met Justin Bieber tijdens de première van zijn Never Say Never-nummer - deze ontmoeting fungeerde als een opstapje voor de twee. Daarna begonnen de twee elkaar te ontmoeten bij Myles voor jamsessies. Kalin was de zanger terwijl Myles de taak had om muziek te maken en als rapper te werken. Binnen een tijdsbestek van twee maanden waren de twee in staat om hun eerste single uit te brengen die ze More Than Friends noemden - dit nummer met een vrolijk deuntje en gemakkelijke teksten zorgde ervoor dat luisteraars er verliefd op werden en de volgende dag was het uitgegroeid tot een sensatie.

Leg me gewoon tot morgenochtend ☀️☀️☀️ pic.twitter.com/My2LLOqhrq

- Tia Valentijn (@tortilllaa) 9 april 2019

Lichaamsmetingen en statistieken van Tia Valentine

Praten over haar lichaamsafmetingen, Tia is 5ft 8in (172cm) lang, en hoewel ze geen informatie heeft gedeeld over haar lichaamsgewicht of vitale statistieken, heeft ze een gewelfde atletische lichaamsstructuur. en heeft bruine ogen en blond haar.

Tia Valentine Netto waarde

Door haar bekendheid op sociale media is Tia erin geslaagd om op de lijst van de beroemde Instagram-ster te komen. Ze heeft een enorme aanhang wat zich vertaalt in enorme inkomsten. Van haar carrière als model, acteren en sociale media-persoonlijkheid heeft Tia een flink aantal netto waarde door bronnen geschat op meer dan $ 500.000 vanaf begin 2019. Haar werkelijke jaarinkomen is echter nog steeds onbekend voor het publiek, omdat ze het niet heeft bekendgemaakt. Er is ook geen informatie over haar vermogen.

Aanbevolen