Beroemde Echtgenoten

Nancy Alspaugh's Wiki, nettowaarde. Wie is de ex-vrouw van Matt Lauer?

Nancy Alspaugh Wiki, Bio en Leeftijd. Wie is de ex-vrouw van Matt Lauer?

Nancy Alspaugh Jackson werd geboren in 1955 , wat betekent dat ze 63 jaar oud is, maar we hebben geen exacte informatie over haar verjaardag, dus ook niet haar sterrenbeeld. Nancy, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als producer en scenarioschrijver, en op die gebieden werkte ze aan projecten als Leeza en Carol en Marilyn: Real Friends. Daarnaast is ze een auteur, bekend om haar kijk op jeugd en leven.

hoort hier misschien niet thuis, maar tijdens het uploaden van foto's kwam ik foto's tegen van onze vriend, nancy alpaugh jackson, bij haar...

Gepost door Eet bij Fish China Street Aan dinsdag 27 april 2010

Nancy is ook bekend als de ex-vrouw van tv-persoonlijkheid Matt Lauer. Omdat ze getrouwd was met een beroemd persoon en zelf in de entertainmentwereld zat, kon Alspaugh erkenning krijgen, maar er zijn enkele vragen gesteld over haar vroege leven en haar vorming.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Nancy Alspaugh eind 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze scenarioschrijver en producent een vermogen dat kan oplopen tot $ 8 miljoen, grotendeels opgebouwd uit haar carrière in de eerder genoemde velden. Ze heeft echter geen informatie gedeeld over belangrijke activa, zoals huizen en voertuigen

Nancy Alspaugh

Etniciteit en achtergrond

Als het gaat om Nancy's etniciteit, is ze blank, heeft blond haar en blauwe ogen, en een fit figuur, die er goed uitziet op evenementen die ze bijwoont. Ze wordt gracieus ouder en ziet er jeugdig en stralend uit, ondanks dat ze in het zevende decennium van haar leven is. Alspaugh wordt vaak geprezen om haar modestijl. Ze heeft echter nog steeds geen informatie gedeeld over haar vroege leven, over haar ouders, eventuele broers en zussen en haar opleiding.

Carrière

Nancy maakte haar debuut in productie in 1994, toen ze aan Vicki! en gevolgd door te dienen als de producent van de tv-serie The Bradshaw Difference, met in de hoofdrol zelfhulpgoeroe John Bradshaw. Toen ze daarmee klaar was, had ze haar laatste werk op het genoemde gebied - Caryl & Marilyn: Real Friends. Daarnaast schreef Nancy vier afleveringen van Leeza, die werd beloond met vijf prijzen, zoals een Daytime Emmy, en genomineerd voor meerdere.

Ze is ook een auteur en ze heeft twee boeken geschreven voor vrouwen in hun midden van hun leven. In 2005 schreef Alspaugh mee aan het boek getiteld Fearless Women: Midlife Journey, dat zich richt op levens en ervaringen van de babyboomgeneratie van vrouwen, geboren tussen de jaren 1946 en 1964. Vervolgens schreef ze Not Your Mother's Midlife a 10-Step Guide to Fearless Aging, die over het algemeen positief werd ontvangen van haar lezers.

Nancy kreeg veel op haar bord en werd beroemd en kreeg erkenning als vice-president van Group W Productions, en met hen werkte ze aan The Mike Douglas Show en PM Magazine.

Prive leven

Ondanks dat ze een publiek figuur is, deelt Nancy weinig met de media en geeft ze er de voorkeur aan geheim te blijven over sommige onderwerpen. In 1980 ontmoette ze Matt Lauer en het leek perfect tussen hen te gaan, wat het jaar daarop resulteerde in een huwelijk.

Ze brachten uiteindelijk de volgende zeven jaar samen door, maar hadden geen kinderen en scheidden om niet-gespecificeerde redenen. Daarna trouwde ze met H.Read Jackson, die voor FOX werkt en eerder 60 Minutes en ABC World News Tonight produceerde. Helaas stierf haar man begin 2016 aan kanker en het is niet bekend dat hij sinds zijn overlijden een relatie heeft gehad. Het echtpaar adopteerde een zoon, die vervolgens gediagnosticeerd werd met autisme.

Hoewel ze van Matt Lauer scheidde, bleven ze vrienden en Nancy verdedigde hem in 2017 toen hij werd beschuldigd van aanranding. Zoals sommige bronnen stellen, heeft Lauer in 2014 een van zijn vrouwelijke collega's seksueel misbruikt tijdens de Olympische Winterspelen in Sochi. De geruchten over zijn gedrag werden later bewezen, maar Alspaugh praat nog steeds goed over haar ex, en zegt dat ze hem 100 procent steunt. Ze heeft ontelbare keren positief over hem gesproken in haar interviews.

Bekijk dit bericht op Instagram

De moeilijkste vraag? Wanneer komt papa thuis!

Een bericht gedeeld door Nancy Alspaugh Jackson (@jumpinnan) op 11 november 2015 om 21:42 PST

Ex-echtgenoot Matt Lauer

Matt Lauer was geboren op 30 december 1957 , in New York, VS, dus zijn sterrenbeeld Steenbok is en hij heeft de Amerikaanse nationaliteit. Matt maakte zijn tv-debuut in 1981 en is vooral bekend door het werken aan projecten zoals Land of The Lost en Zoolander 2. In 2017 werd hij beschuldigd van aanranding en werd vervolgens ontslagen bij de NBC - werkgevers verklaarden dat dit misschien niet een geïsoleerd incident zijn geweest.

NBCUniversal zegt dat ze geen nieuwe zullen uitvoeren #MattLauer onderzoek https://t.co/8uFvR0E7ry #THRNieuws pic.twitter.com/kcC5JkeCwR

— De Hollywood-verslaggever (@THR) 19 oktober 2019

Een andere vrouwelijke collega van hem kwam met een soortgelijk verhaal, beweerde dat ze seksuele ontmoetingen met hem had en zei dat hij zijn macht had misbruikt.

Sociale media

Omdat ze in de entertainmentwereld zit, is Nancy van nature actief op sociale media, die ze gebruikt om haar werk te promoten en om haar fans een kijkje te laten nemen achter de schermen. Ze heeft een Instagram-account en deelt vaak foto's uit haar privéleven, van haar familie en vrienden, evenals van haar hond, zodat haar supporters haar kunnen bijhouden.

Aanbevolen