Acteurs

Nancy Travis leeftijd, vermogen, echtgenoot, metingen, Wiki Bio

Wie is Nancy Travis?

Nancy Ann Travis, geboren op 21 september 1961 in New York City, VS, onder het aardeteken Maagd, is een 57-jarige Amerikaanse theater-, film- en televisieactrice. Nadat ze haar carrière was begonnen door in veel off-Broadway-producties te verschijnen, kreeg ze haar eerste hoofdrol op het scherm in ABC's Harem, naast Omar Sharif. Ze is echter misschien het best bekend voor haar rol als Sylvia Bennington in Three Men and a Baby, die uiteindelijk een hit werd bij zowel het publiek als de critici. Ze verscheen ook in het minder succesvolle vervolg van de film - Three Men and a Little Lady.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nieuw werk van Nancy Travis voor @televisionacad! Is deze dame aan de beurt? en speelt nu in 3 shows @lastmanstandingfox @thekominskymethod @mrmercedestv ? @corinamariefoto ? @allisonraestyle #hairstylist @hair_by_roxie_b #makeupartist Wendy Weiss #photoassistant @jsscprz . Grote dank aan @rosecefalu @bleiweissdesign zoals altijd ? #nancytravis #thekominskymethod #lastmanstanding #mrmercedes

Een bericht gedeeld door Corina Marie Howell (@corinamariephoto) op 30 mei 2019 om 10:51 uur PDT

Haar hoofdrollen zijn talrijk, met als hoogtepunten Air America, So I Married an Axe Murderer en Greedy. Je kent haar misschien ook als Vanessa uit Last Man Standing. Met talloze hoofd- en bijrollen door de jaren heen, is Nancy relevant gebleven en heeft ze fans in bijna elke generatie. Momenteel werkt ze samen met Michael Douglas aan The Kominsky Method op Netflix.

Het vroege leven en onderwijs: veel bewegen

Nancy werd opgevoed door Gordon Travis, een succesvolle sales executive, en Theresa, een maatschappelijk werker. Van jongs af aan leerden haar ouders haar de waarde van hard werken en doorzettingsvermogen. ‘Mijn vader nam me als kind altijd mee naar zijn werk’, herinnert Travis zich.

'In het begin begreep ik het concept van inspanning niet helemaal, maar toen ik zag hoe hard hij aan zijn bureau werkte, realiseerde ik me dat eten niet zomaar op magische wijze op tafel verschijnt.' Het gezin verhuisde veel vanwege haar vaders werkverplichtingen, dus Nancy bracht het grootste deel van haar jeugd door in Boston, Massachusetts en Baltimore, Maryland. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar een niet-gespecificeerde middelbare school in Baltimore, waar ze in 1979 afstudeerde. Daarna keerde ze terug naar haar geboorteplaats en schreef ze zich in aan de New York University om drama te studeren - sinds ze jong was, koesterde ze een passie voor acteren, vooral als het ging om toneelproducties. In 1983 behaalde ze haar Bachelor of Arts-graad en richtte ze zich vervolgens op het acteren als een voltijdbaan. Na haar studie volgde ze verschillende cursussen en specialiseerde ze zich zelfs in improvisatiekomedie, tragedies en vele andere subgenres van het acteervak.

Nancy Travis

Carrière als theateractrice

Travis' eerste baan na zijn afstuderen was bij het American Jewish Theatre in New York. Ze was een deel van verschillende succesvolle off-Broadway-toneelstukken , waarvan sommige nog steeds worden herinnerd als klassiekers door zowel fans als critici. Daarna nam ze deel aan de nationale tournee van Brighton Beach Memoirs, een toneelstuk van Neil Simon. Hoewel de meeste mensen haar kennen van haar rollen in films en tv-series, heeft Nancy een onbreekbare band behouden met haar eerste liefde - het toneel. Ze is een van de oprichters van Naked Angels, een off-Broadway theatergezelschap, dat gespecialiseerd is in het helpen van jonge acteurs om ervaring op te doen door middel van moderne bewerkingen van klassieke toneelstukken. Haar meest opvallende toneelstukken zijn Aven-U-Boys, My Children, My Africa en I'm Not Rappaport.

1980: Harem, ABC Afterschool Specials, 3 Men and a Many and More

Nancy's officiële debuut kwam in 1985, met Malice in Wonderland, waarin ze Anne speelde. Daarna verscheen ze in ABC Afterschool Specials voordat ze haar eerste hoofdrol in Harem belandde. Critici waren dol op de prestaties van de toen 24-jarige Travis en voorspelden een mooie toekomst voor haar. In de jaren tachtig richtte ze zich vooral op tv-shows en kleine series, maar toen werd haar doorbraakrol als Sylvia in 3 Men and a Baby uitgeroepen tot een van de beste uitvoeringen van het hele decennium. Hoewel de film een ​​komedie was, waren fans dol op haar veelzijdigheid, en experts merkten dat haar klassieke opleiding goed van pas kwam, waardoor ze zich kon aanpassen aan elke rol of vraag van de regisseur/producent. Ze sloot het decennium af met Married to the Mob, and I'll Be Home for Christmas.

Roze voelen pic.twitter.com/iGVAnci05M

— Nancy Travis (@NancyATravis) 2 juni 2018

Jaren 90 en 2000: een echte ster

In 1990 liet Travis zien dat ze niet aan het rommelen was, met optredens in Loose Cannons, Air America en Internal Affairs, een trio succesvolle films die de toon zetten voor de rest van het decennium, waarin ze verschillende belangrijkere rollen had. De belangrijkste waren Passed Away, Chaplin, So I Married an Axe Murderer, Greedy en Fluke. Ze was niet toegewijd aan het najagen van terugkerende rollen in tv-shows, wat in de eerste tien jaar van haar carrière vruchten afwierp. Ze besloot echter haar hand nog een keer te proberen door de rol van Bernice/Beatrice op zich te nemen in Duckman: Private Dick/Family Man, die in 67 afleveringen te zien is en een nieuwe dimensie aan haar acteervaardigheden onthult.

We konden haar ook zien in Almost Perfect, waar Kim Cooper, haar personage, meteen een favoriet bij de fans werd. Naast verschillende kleinere rollen en voice-acting-optredens, sloot Nancy het decennium af met nog een sterke rol als Julie Better in Work with Me. In de jaren 2000 koos Travis haar rollen zorgvuldiger, met in totaal minder optredens, maar nog steeds veel veelgeprezen uitvoeringen. De Bill Engvall Show en Becker lieten haar beide 30+ afleveringen zien.

2010s: Nog steeds geweldig

In het eerste deel van dit decennium speelde Nancy kleinere rollen in populaire shows; we zagen haar in Desperate Housewives, Grey's Anatomy en Hart of Dixie. Acht jaar lang speelde ze Vanessa Baxter in Last Man Standing, wat velen beschouwen als haar beste en meest consistente rol.

Bij het verlaten van de show besloot ze een stempel op Netflix te drukken door Kisa te spelen in The Kominsky Method, waarin een oudere Michael Douglas een worstelende acteercoach speelde. Ze heeft verschillende films en gastoptredens gepland, dus 2020 wordt weer een druk jaar voor haar.

Priveleven; Is Nancy Travis getrouwd? Heeft ze kinderen?

Nancy Travis is getrouwd met de bekende producer, studiomanager en ondernemer Robert Nathan Fried. De twee leerden elkaar kennen tijdens hun samenwerking in 1993 en trouwden in 1994. Hij is de voormalige CEO van Savoy Pictures, naast hoge posities in Columbia Picture en 20th Century Fox. Hij wordt beschouwd als een van de machtigste mannen in de showbusiness. Nancy en Robert hebben twee zonen, Benjamin en Jeremy.

Lichaamsmaten: hoe lang is Nancy Travis?

Nancy Travis is 163 cm lang, weegt ongeveer 64 kg en heeft een zandloperfiguur, zoals blijkt uit haar vitale statistieken van 36-27-38.

Nettowaarde: hoe rijk is Nancy Travis?

Nancy Travis heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen, vanaf augustus 2019, verzameld door bijna vier decennia in de showbusiness te werken. Gezien het feit dat ze nog steeds actief is, kunnen we dit aantal in de nabije toekomst zien stijgen.

Aanbevolen