Acteurs

Natacha Karam's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriend, familie

Wie is Natacha Karam?

Natacha Karam werd geboren in het Verenigd Koninkrijk en is een actrice, vooral bekend van haar werk in projecten zoals de militaire dramaserie The Brave, die één seizoen op NBC werd uitgezonden. Andere projecten waar ze aan heeft gewerkt zijn Homeland en Silent Witness. Hoewel haar exacte geboortedatum niet bekend is, stellen verschillende bronnen dat het jaar 1994 was.

Bekijk dit bericht op Instagram

???

Een bericht gedeeld door Natacha Karam (@natacha.karam) op 6 juli 2019 om 8:05 uur PDT

De rijkdom van Natacha Karam

Hoe rijk is Natacha Karam? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 400.000, verdiend door een succesvolle carrière als actrice. Haar bekendheid op de televisie heeft haar tot tal van kansen geleid, en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over Natacha's leven voorafgaand aan haar roem in acteren, omdat ze niet veel details over haar familie en jeugd heeft gedeeld; volgens haar is ze van Franse Libanese en Noord-Ierse afkomst. Ze groeide op met het leren van verschillende talen en spreekt vloeiend Frans en Arabisch. Ze woonde het grootste deel van haar vroege leven in Londen, maar verhuisde later naar Dubai, Verenigde Arabische Emiraten om haar middelbare schoolopleiding aan het Dubai College af te ronden.

Natacha Karam

De school is opgericht in 1978 en is geschikt voor leerlingen van groep zeven tot en met 13. Het is gelegen in het Al Sufou-gebied van de stad, en veel studenten uit het VK gaan naar de school omdat het onderwijssysteem vergelijkbaar is. De school is een non-profitorganisatie en wordt bestuurd door een raad die beslissingen neemt over zowel de financiën als de academici. De school is lid van de British Schools of the Middle East en heeft consequent de beste examenresultaten behaald van alle British Schools Overseas. Na het voltooien van de middelbare school begon ze acteren te volgen carrière .

Acteercarrière

Het is niet bekend of Karam een ​​universitaire opleiding heeft gevolgd, of dat ze besloot zich uitsluitend op haar acteercarrière te concentreren. Een van de redenen waarom ze een carrière in het veld nastreefde, was te wijten aan een vroege doorbraak in de industrie, nadat ze in de BBC-misdaaddramaserie Silent Witness was gecast toen ze jonger was. De show gaat over een team van forensische pathologie-experts die verschillende misdaden onderzoeken. De show heeft 22 seizoenen gelopen sinds 1996 met Amanda Burton in de hoofdrol, hoewel ze de show na het achtste seizoen verliet. Sindsdien is er een ensemble cast gebruikt met de huidige cast bestaande uit Emilia Fox en David Caves. De show wordt uitgezonden in meer dan 235 gebieden, waaronder Australië, Nederland, Nieuw-Zeeland en de VS. Ondanks zijn leeftijd is het er consequent in geslaagd om goede kijkcijfers te behalen.

Gepost door Natacha Karam Actrice, zangeres, bokskampioen bij het leven Aan woensdag 28 maart 2018

Na haar run met de show, werd Natacha gecast in een andere televisieserie getiteld thuisland , een spionagethriller gebaseerd op de Israëlische serie Prisoners of War. Het volgt het verhaal van Carrie Mathieson, een officier van de Central Intelligence Agency (CIA) en de verkenner van het Amerikaanse Korps Mariniers, Nicholas Brody, die volgens de dienst door de vijand al-Qaeda is gekeerd, nadat ze tijd als krijgsgevangene hebben doorgebracht. Homeland liep in totaal acht seizoenen en ontving over het algemeen positieve recensies voor het grootste deel van zijn run. Vooral de eerste paar seizoenen wonnen talloze prijzen, waaronder Primetime Emmy Awards en Golden Globe Awards.

De moedige

In 2017 werd Natacha onderdeel van het militaire drama De moedige , die de missies volgt van een elite dekkingsoperatieteam dat deel uitmaakt van de Defense Intelligence Agency - de fictieve groep is vergelijkbaar met die van de CIA Special Operations Group. De show speelde Mike Vogel en Anne Heche, maar werd later geannuleerd vanwege gemengde recensies en lage kijkcijfers.

Sindsdien is Natacha nog niet gecast in nieuwe acteerprojecten en de tijd zal leren welke rollen ze zal spelen. Vanwege haar eerdere rollen gaan veel fans er echter vanuit dat ze iets actiegericht zal gaan doen, vooral omdat ze al een militaire training heeft gevolgd, wat haar ideaal maakt voor een rol. Sommigen hebben opgemerkt dat ze niet veel kansen heeft gekregen, en het kan te wijten zijn aan raciale stereotypering die bekend is in Hollywood.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Karam. Ze heeft niets gezegd over dit aspect van haar leven, en veel bronnen stellen dat ze single is. Ze is nog jong en waarschijnlijk gericht op het verder ontwikkelen van haar carrière. Ze besteedt veel tijd aan actief blijven en fysiek fit blijven voor zichzelf en de rollen die ze vervult. Ze heeft militaire training gevolgd, waaronder oefeningen met echte wapens. Ze besteedt ook veel tijd aan trainen, boksen en naar de sportschool gaan. Ze brengt graag tijd buitenshuis door, gaat naar het strand, wandelt en brengt tijd door met vrienden.

Heel erg bedankt voor jullie steun en donaties. Het was een geslaagde dag, er werd veel geld ingezameld voor een goed doel. Alles is nu gedaan en afgestoft. Nu is het tijd voor een stiekeme? - proost! pic.twitter.com/nrTSTiBWBb

- Natacha Karam (bij Natachakaram_) 7 oktober 2018

Net als tal van actrices is ze online zeer actief via accounts op sociale media, met name op Instagram waarop ze meer dan 23.000 volgers heeft. Ze gebruikt de website om persoonlijke foto's te plaatsen, ook van fotoshoots. Er zijn ook tal van accounts op andere sociale-mediawebsites zoals Facebook die haar naam dragen, maar ze is op geen enkele manier aan hen verwant. Er zijn ook verschillende fanaccounts van haar, maar het is alleen haar Instagram-account dat ze persoonlijk beheert.

Aanbevolen