Modellen

Natascha Encinosa's Wiki, leeftijd, lengte, afmetingen, dating

Wie is Natascha Encinosa?

Instagram heeft talloze mensen geholpen om het sterrendom te bereiken, of het nu acteurs, komieken, modellen en zangers zijn, onder anderen die wat talent in petto hebben. Natascha is een van die mensen, want ze is een fitnesstrainer, personal coach en Instagram-model met al meer dan 440.000 volgers op haar officiële Instagram-pagina .

Dus, wil je meer te weten komen over Natascha Encinosa, van haar kindertijd tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we u kennis laten maken met dit prominente model en fitnesstrainer.

Bekijk dit bericht op Instagram

Geduld smaakt bitter, maar die nasmaak is zo zoet . Als je uit het niets had waar je naartoe werkt, hoe zou dat je leven dan beïnvloeden? Focus op dat gevoel. Je zult dat niveau van vrijheid bereiken als je je inzet en ervoor werkt. Je bent waar je nu bent, omdat je jezelf niet voorbij dit stadium hebt uitgedaagd. Het is tijd om de situatie te overtreffen en te bouwen. De ene steen op de andere, bouwen en bouwen tot je er bent. Je verdient het om die prestatie te voelen.

Een bericht gedeeld door Natascha Encinosa WBFF Pro (@nataschaencinosa) op 24 april 2019 om 10:53 uur PDT

Natascha Encinosa Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Natascha Encinosa werd geboren op 21 februari 1996 in Miami, Florida, VS, en is van Cubaanse afkomst, aangezien haar beide ouders immigranten zijn uit Cuba. Ze groeide op in haar geboorteplaats met haar jongere broer Bryan. Ze wilde al op jonge leeftijd model worden, maar helaas voor haar dromen was ze een beetje te zwaar. Om haar gewicht op het optimale niveau te krijgen, begon ze balletlessen te volgen, maar na een knieschijfblessure moest ze de dans uit.

De volgende stap was een bezoek aan een dokter, omdat Natascha een hoog cholesterolgehalte had wat tot een hartaanval kon leiden. Ze werd op een streng dieet gezet en met de hulp van haar ouders begon ze cardio-oefeningen te doen. Haar worsteling met overgewicht ging door tot ver in haar volwassen leven, en pas na 2016 begon ze haar probleem serieuzer te nemen. Ze checkte in bij een sportschool en begon haar weg om fitnesstrainer en model te worden.

Natascha Encinosa

jill marie jones echtgenoot

Carrièrebegin

Ze begon haar Instagram-pagina en begon haar vorderingen in de sportschool te documenteren, wat mensen van over de hele wereld naar haar pagina trok. Geleidelijk aan werd ze populairder en met elke nieuwe post kreeg ze meer volgers. Daarna ging ze een stap verder en begon ze haar eigen trainingsregime en oefeningen te formuleren. Al snel had ze haar eerste klanten en werd ze officieel fitnesscoach.

Stijging naar bekendheid

Naarmate haar ervaring verbeterde, begonnen meer klanten haar diensten te zoeken, terwijl ook haar internetfaam toenam en ze haar eerste 100.000 volgers op Instagram had. Dit aantal is sindsdien toegenomen en ze heeft nu iets minder dan 450.000 volgers die reikhalzend uitkijken naar haar nieuwe trainingsroutine of foto's van weer een andere fotosessie. Ze is merkambassadeur geworden voor onder meer ReppSports en Nutrakey, die allemaal haar rijkdom hebben vergroot. Om verder te spreken over haar succes, verdiende Natascha haar World Beauty Fitness and Fashion (WBFF) Pro Card tijdens haar allereerste WBFF-wedstrijd in december 2017, in Atlantic City, New Jersey.

https://www.youtube.com/watch?v=BiDJD2dJu4s

Natascha Encinosa Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Natascha Encinosa een behoorlijk succesvol model en trainer geworden, en haar succes heeft haar rijkdom in grote mate vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Natascha Encinosa is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Encinosa maar liefst $ 1 miljoen is, wat nogal behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Natascha Encinosa Persoonlijk leven, daten, vriendje

Wat weet je over het persoonlijke leven van dit prominente fitnessmodel? Nou, Natascha is niet een van die beroemdheden die elk detail uit hun persoonlijke leven delen, en als gevolg daarvan is er geen betrouwbare informatie over Natascha in de media. Voor nu kunnen we alleen maar zeggen dat ze single is, geen kinderen heeft en zich uitsluitend op haar carrière richt. Hopelijk begint ze meer informatie over haar persoonlijke leven met haar fans te delen.

https://www.facebook.com/NataschaEncinosaOfficial/photos/a.473930822986899/836965110016800/?type=3&theater

Natascha Encinosa Internet Fame

Sinds ze haar carrière begon, is Natascha een ster op sociale media geworden, vooral op Instagram. Ze heeft nu bijna 450.000 volgers op haar officiële pagina en het aantal neemt voortdurend toe. Ze heeft haar populariteit gebruikt om haar recente carrière-inspanningen te promoten, terwijl ze ook gebeurtenissen uit haar persoonlijke leven heeft gedeeld, zoals tijd doorgebracht met haar vrienden. Ze is behoorlijk actief op Facebook ook, met ongeveer 95.000 volgers, met wie ze ook haar carrière-inspanningen heeft gedeeld, naast tal van andere berichten. Je kunt Natascha ook vinden op Twitter, waar ze meer dan 20.000 trouwe fans heeft, en naast het promoten van haar carrière, kun je berichten vinden die praten over Natascha's ideeën, meningen en interesses.

Dus, als je nog geen fan bent van deze schoonheid, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Natascha Encinosa Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet jij hoe lang Natascha Encinosa is en hoeveel ze weegt? Welnu, dit model heeft vele harten geboeid met haar gewelfde figuur, dus laten we eens kijken naar haar afmetingen. Natascha staat op 5ft 5ins, wat gelijk is aan 1,63m, terwijl ze ongeveer 141lbs of 64kgs weegt, en haar vitale statistieken zijn 35-25-41 inches. Ze heeft zwart haar en donkerbruine ogen, een heel ander beeld dan in haar vroegere leven!

Aanbevolen