Modellen

Natasha Aughey Wiki Bio leeftijd, lengte, afmetingen, vermogen, steroïden

Wie is Natasha Aughey?

Natasha Aughey werd geboren op 18 maart 1993 in Ottawa, Ontario, Canada, en is zowel een socialmedia-persoonlijkheid als een fitnessmodel, vooral bekend om het verdienen van bekendheid na het plaatsen van foto's op de website Instagram waarop ze haar lichaam liet zien, dat gebeeldhouwd door jarenlange training in de sportschool.

Bekijk dit bericht op Instagram

Raak ze met een flex? oh en vind je het niet erg dat de zwarte trui onder mijn oksel pluist? @redcon1 Broeken @celestialbodiez

Een bericht gedeeld door Natasha Aughey (@natashaughey_) op 25 april 2019 om 13:25 uur PDT

De rijkdom van Natasha Aughey

Hoe rijk is Natasha Aughey? Vanaf begin 2019 informeren bronnen ons over een nettowaarde van bijna $ 500.000, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière als fitnessmodel. Haar online bekendheid heeft haar talloze kansen opgeleverd, en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Begin van het leven en fitness

Er is bijna geen informatie over het leven van Natasha vóór haar online roem, en details over haar familie en haar opleiding zijn niet bekend, behalve dat ze al op jonge leeftijd van verschillende fysieke activiteiten hield. Als kind en tijdens haar tienerjaren beoefende ze talloze sporten – een van haar favoriete sporten in die tijd was voetbal, en ze bracht haar tijd vaak buiten door.

Terwijl ze naar de middelbare school ging, besloot ze naar de sportschool te gaan, in eerste instantie om haar lichaam op peil te houden door middel van cardio-oefeningen. De jaren daarna keerde ze constant terug om cardiotraining te doen, maar merkte dat ze niet veel ontwikkeling met haar lichaam doormaakte. Ze wilde rondingen en een slank figuur hebben, maar viel niet af. Het was toen dat verschillende mensen in de sportschool haar voorstelden om gewichten op te heffen om de lichaamsbouw te vormen die ze wilde. Ze ontwikkelde een goede trainingsroutine en begon toen met gewichtheffen, en haar figuur begon strakker te worden, en dit motiveerde haar om door te gaan met haar training.

Natasha Aughey

Online roem

Aughey bleef haar lichaam de komende jaren ontwikkelen. Ze had veel spieren toegevoegd en het grootste deel van haar lichaam was sterk ontwikkeld. Haar vrienden moedigden haar toen aan om een ​​social media-account te starten om haar fitnessreis online te delen. Ze creëerde een rekening op Instagram in 2013 en begon daar foto's te plaatsen. Ze viel meteen op door haar figuur en verzamelde zo een enorm aantal volgers in de komende jaren, van wie velen haar ontwikkeling bewonderden door hard te werken in de sportschool.

Instagram is een sociale netwerkdienst die eigendom is van Facebook en waarmee gebruikers foto's en video's naar hun eigen account kunnen uploaden. Verschillende functies van Instagram hadden het platform gemakkelijk toegankelijk en gebruiksvriendelijk gemaakt. Gebruikers kunnen hun foto's of video's eenvoudig bewerken via filters en ze kunnen ook worden georganiseerd door middel van tags. Deze foto's en video's kunnen vervolgens openbaar worden gedeeld en door andere gebruikers worden doorzocht, terwijl de optie om ze te delen met een reeks vooraf goedgekeurde volgers ook beschikbaar is. Sinds de oprichting is de website enorm populair geworden en heeft sinds 2017 meer dan 800 miljoen volgers.

Gepost door Natasha Aughey Aan maandag 16 april 2018

Trainings- en dieetplan

Volgens Natasha handhaaft ze een strikte, zesdaagse trainingsroutine waarbij ze zich elke dag concentreert op een of twee aspecten van haar lichaam, en neemt dan een rustdag. Ze voert tot 25 herhalingen uit in vier tot vijf sets - ze volgt niet echt een strikt dieet, maar geeft er de voorkeur aan om voedzaam voedsel te consumeren. Een favoriet gerecht van haar is volgens haar groene groenten, kip en rijst. Ze gelooft dat je nog steeds kunt genieten van het eten dat je lekker vindt terwijl je je fitnessdoelen najaagt.

Ze probeert ook gezondere versies te vinden van het voedsel dat ze wil, zodat ze kan genieten van maaltijden die anders als bedrog zouden worden beschouwd. Haar online bekendheid heeft geleid tot verschillende sponsoring van bedrijven, wat heeft bijgedragen aan het vergroten van haar vermogen. Ze wordt gesponsord door Hybride prestatiemethode , een virtuele sportschool die verschillende online trainingsprogramma's voor atleten biedt. Ze wordt ook gesponsord door het bedrijf Redcon1 dat bodybuilding- en trainingssupplementen levert. Het bedrijf verkoopt ook sportkleding en accessoires die in de sportschool kunnen worden gebruikt.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Aughey. Ze is niet openbaar geweest over dit aspect van haar leven en probeert het uit de schijnwerpers te houden. Veel bronnen stellen dat ze single is en dit kan worden ondersteund door het feit dat ze geen foto's van haar op sociale media plaatst naast een partner. Ze heeft echter niet publiekelijk verklaard dat ze single is, waardoor er veel gespeculeerd wordt.

Haar Instagram-account blijft sterk met consistente updates en ze heeft meer dan een miljoen volgers gekregen. Ze plaatst vaak foto's en video's van zichzelf in de sportschool terwijl ze grote aantallen gewichten tilt die op het niveau van professionele bodybuilders kunnen worden overwogen. Ze heeft ooit deelgenomen aan bodybuilding en behaalde de zesde plaats. Afgezien van haar Instagram-account heeft ze ook een Twitter-account met meer dan 6.000 volgers, maar ze is niet langer actief op de website, met de laatste tweet op haar account meer dan drie jaar geleden. Haar Facebook-account is actiever en plaatst foto- en video-inhoud die vergelijkbaar is met haar Instagram-account. Ze krijgt daar veel steun voor haar inhoud en heeft meer dan 18.000 volgers.

Aanbevolen