Ankers

Natasha Bertrand Wiki, Bio, Netto waarde, Echtgenoot

Natasha Bertrand Wiki en Bio

Natasha Bertrand werd geboren op 5 december 1992 in New York, VS, wat betekent dat ze 26 jaar oud is en haar sterrenbeeld Boogschutter is. Natasha, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als journalist en verslaggever.

Gepost door Natasha Bertrand Aan maandag 27 augustus 2018

Netto waarde

$ 500.000.

Etniciteit en achtergrond

Natasha is blank en heeft lichtbruin haar en bruine ogen, wat bij haar huidskleur past. Ze verft haar haar soms blond, wat haar ook goed staat.

Ze was een student van het Vassar College, London School of Economics.

Sociale media

Niet op kantoor! ?? ?? tot over 2 weken, Washington. pic.twitter.com/12iz6WzHHe

— Natasha Bertrand (@NatashaBertrand) 8 augustus 2019

Sommige van haar laatste berichten op Twitter bevatten een Tweet met de tekst Nieuw: House Intel heeft Sater bekritiseerd omdat hij niet meewerkte, zegt dat hij geen gezamenlijke verdedigingsovereenkomst heeft met Michael Cohen, dus kan hij geen advocaat-cliëntprivilege claimen over documenten met betrekking tot Cohen's valse getuigenis (die was bewerkt door verschillende advocaten van Trumpworld).

Instagram

Ze heeft onlangs een foto van zichzelf gepost met het bijschrift Koffie om de dag te beginnen en sangria om het te beëindigen. Haar fans leken dol te zijn op de foto toen ze talloze reacties achterlieten en Bertrand complimenteerden met haar uiterlijk. Daarnaast plaatste ze een foto van zichzelf, haar vriend en haar vrienden die het naar hun zin hebben. Een fan noemde haar en haar vriend het leukste stel, en vele anderen waren het daarmee eens. Natasha heeft een hond genaamd Luna en plaatst vaak foto's van haar op haar sociale media.

https://www.instagram.com/p/B0uU7w8AAAq/

Vriend

Ondanks dat hij een publiek figuur is, houdt Bertrand bepaalde informatie liever achter gesloten deuren. We weten echter wel dat ze een relatie heeft met een man genaamd Bryan Coxwell, die vaak de foto's van Natasha op zijn sociale media plaatst. Het paar lijkt samen een gelukkig en voorspoedig leven te leiden. Ze is nooit getrouwd geweest en heeft geen kinderen, maar wie weet wat de toekomst voor haar in petto heeft.

Carrière

Natasha is een schrijver voor The Atlantic , en in die functie dekt ze de nationale veiligheid en de inlichtingengemeenschap. Haar werk omvat tal van geprezen artikelen, zoals Mueller's Sentencing Memo for Flynn Doubles as a Warning to Manafort, Mueller's Memos and the Alleged Lies of the Trump Lieutenants, Michael Cohen Pays the Price for His 'Blind Loyalty' to Trump en Maria Butina's Defiant Plea en nog een Russische truc, allemaal geschreven eind 2018.

Natasha Bertrand

In december van dat jaar schreef ze een artikel getiteld The Special Counsel is Bearing Down on Roger Stone, waarin ze het verhaal vertelde van de adviseur van Donald Trump, die naar verluidt in 2016 een medewerker vroeg om anti-Clinton-e-mails van WikiLeaks te verkrijgen. In 2019 schreef de journalist FBI-agenten Say the Shutdown Is a Threat to National Security, waarin het verhaal werd verteld van 5.000 speciale FBI-agenten en andere professionele zaken die werden ontslagen. Kort daarna schreef ze een artikel over de president van de VS, Donald Trump, die zijn eigen ministerie van justitie vernederde. Vervolgens noemde ze hem grof, wraakzuchtig en mogelijk belastend.

laatste carrière

Medio januari 2019 schreef Bertrand het verhaal van William Barr, de kandidaat-procureur-generaal van Donald Trump, die Bill Barr Breaks With Trump schreef over de Mueller-sonde, Waarom democraten plotseling over afzetting begonnen te praten, The Wheels of Justice Are Grinding to a Halt , Decennia van vuile trucs eindelijk inhalen Roger Stone en Rusland valt het Amerikaanse systeem van binnenuit aan, waarin ze schreef over hoe speciaal aanklager Robert Mueller liet zien hoe Rusland federale rechtbanken gebruikt tegen zijn tegenstanders.

Over het algemeen heeft Bertrand, als hardwerkende en getalenteerde jongedame, lovende kritieken gekregen en is ze beroemd geworden, en we geloven dat er nog meer voor haar in het verschiet ligt.

tv-carrière

Natasha maakte haar tv-debuut in 2017, toen ze werkte aan projecten als The Last Word met Lawrence O’Donnell, All In met Chris Hayes en The Beat met Ari Melber. In 2018 kon het publiek haar zien in MSNBC Live en Morning Joe, en in 2019 was ze te zien in Media Buzz en AM Joy.

Aanbevolen