Zakenmensen

Wiki-biografie van Natasha Sen. Wie is de vrouw van David Fizdale?

Wiki-biografie van Natasha Sen. Wie is de vrouw van David Fizdale?

Natasha Sen is geboren op 10 juni 1985 in de VS, wat betekent dat ze 34 jaar oud is en haar sterrenbeeld Tweelingen is. Sen, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als kunstenaar en zakenvrouw, evenals de vrouw van basketbalcoach David Fizdale. Ze is de eigenaar van Creative Penny, een van haar grootste prestaties op het gebied van carrière.

Grote stemming de laatste tijd. MIA geweest op SM = op mijn sleur. ??‍♀️?? pic.twitter.com/ua0ieByP5k

— Natasha Sen-Fizdale (@natasha_sen) 21 mei 2019

Netto waarde

Deze artiest heeft een vermogen van meer dan $ 2 miljoen. Desalniettemin is ze schijnbaar in staat om financieel voor zichzelf en haar gezin te zorgen, en haar man heeft een geschat vermogen van meer dan $ 20 miljoen, wat een belangrijke rol speelt in de financiën van het gezin.

Etniciteit en achtergrond

Ze is Aziatisch en heeft donker haar en bruine ogen. Ze was een student van de Ontario College of Art and Design University (OCAD) en Ryerson University in Toronto, Canada. Vanaf 2012 verhuisde ze naar Miami, waar ze werkte als Marketing Director voor Majestic Properties, een van de meest prominente vastgoedbedrijven in Zuid-Florida, waar ze toezicht hield op hun marketing-, ontwerp- en PR-initiatieven.

Natasha Sen

Sociale media

  • Twitter gevolgd door 8.000
  • Instagram gevolgd door 100.000
  • Sommige van haar laatste berichten op Twitter bevatten een foto van zichzelf met het bijschrift Major mood de laatste tijd. MIA geweest op SM = op mijn sleur. Sen ontmoette onlangs Michelle Obama en plaatste een foto van hen, en voegde eraan toe Zo gezegend te zijn geweest door de jaren heen omringd te zijn door en sterke, mooie, inspirerende vrouwen te hebben ontmoet.

Instagram

Ze heeft onlangs een foto van zichzelf geplaatst, met het volgende bijschrift Echte zonneschijn komt van diep in jou. Haar fans leken het geweldig te vinden om haar te zien en lieten talloze lieve berichten achter om haar te vertellen hoe mooi ze eruitziet. Daarnaast plaatste ze een foto van zichzelf en haar man, waarin ze zei hoe dankbaar ze is om hem aan haar zijde te hebben.

Bekijk dit bericht op Instagram

Echte zonneschijn ☀️ komt diep van binnen? Heb je een #zonnige zondag?

Een bericht gedeeld door Natasha Sen-Fizdale (@natasha_sen) op 28 april 2019 om 11:24 uur PDT

Relatie status

Sen is getrouwd met David Fizdale, een basketbalcoach. Het echtpaar heeft zelf geen kinderen, maar David heeft wel één zoon uit zijn vorige relatie. Natasha heeft niet gesproken over haar eerdere relaties. Ze is een grote dierenvriend en plaatst vaak berichten over haar huisdieren. In 2018 deelde ze een video van haar hond en een oprechte boodschap waarin ze sprak over het adopteren van hem en hoe hij eerder werd misbruikt door wie weet?, en sprak ook over zijn vooruitgang in het omgaan met mensen en andere dieren.

Carrière

Zoals gezegd is Sen vooral bekend als de eigenaar van The Creative Penny, een branding- en designbedrijf. Haar bedrijf zorgt ook voor social media marketing en voor de merken van hun klanten, om de juiste klanten voor hen te vinden. Daarnaast biedt The Creative Penny grafische ontwerpdiensten, een van de meest cruciale aspecten van branding, evenals evenementbeheer.

door John Parra/Getty Images voor W South Beach Hotel & Residences) 2012 John Parra

Gepost door Natasha Sen-Fizdale Aan zondag 30 september 2012

Echtgenoot David Fizdale

Fizdale was geboren op 16 juni 1974 , in Los Angeles, Californië – hij is 44 jaar oud. Hij was een student van Fremont High School, waar hij actief was in het tonen van zijn talent in het basketbalteam van de school. David schreef zich vervolgens in aan de Universiteit van San Diego, waar hij uiteindelijk afstudeerde met een bachelor in communicatie. In 2003 begon hij als assistent-coach voor de Golden State Warriors en verhuisde vervolgens naar onder meer de Atlanta Hawks. Vanaf vandaag werkt hij in de functie van hoofdcoach van de New York Knicks in de National Basketball Association (NBA).

De Grizzly's

David was eerder de coach van de Memphis Grizzlies, maar werd ontslagen vanuit die positie , naar verluidt vanwege een speler die een hekel aan hem had. Een nauwe NBA-bron voegde eraan toe dat Fizdale en de speler, Mark Gasol, elkaar niet konden uitstaan, wat uiteindelijk leidde tot een ruzie tussen hen en resulteerde in het ontslag van Fizdale. Veel mensen in de media kozen echter zijn kant en steunden hem.

Aanbevolen