Ontwerpers

Nats Getty's Wiki, vermogen, drugs. Wie is Gigi Gorgeous vrouw?

Wie is Nats Getty?

Nats Getty staat bekend als een LGBT-activiste, maar ze is zoveel meer; ze is onder andere een model, ontwerper, kunstenaar en socialite, die al haar inspanningen heeft gestoken in het verbeteren van de rechten van de LGBTQ-bevolking, en veel van haar werk is verbonden met de specifieke gemeenschap.

Dus, wil je meer te weten komen over Nats Getty, van haar kindertijd tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel terwijl we je voorstellen aan Nats Getty.

Bekijk dit bericht op Instagram

BangBang

Een bericht gedeeld door Nats Getty Prachtig (@natsgetty) op 27 mei 2019 om 10:47 uur PDT

Nats Getty Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Natalia Williams op 30 november 1992, in Los Angeles, Californië, VS, is zij de dochter van Ariadne Getty en haar nu ex-man Justin Williams. Nats maakt deel uit van de grote Getty-familie – haar grootvader was Sir John Paul Getty , terwijl haar overgrootvader Jean Paul Getty was, de oprichter van Getty Oil. Ze heeft één broer, August Getty, die homo is en nu modeontwerper is. Als het op haar opleiding aankomt, ging Nats naar The Willows Community School terwijl ze opgroeide in Santa Monica, Californië, maar toen haar familie eenmaal naar Engeland verhuisde, ging ze naar een kostschool in Oxford.

Carrière

Nats was in veel dingen geïnteresseerd, maar haar steun voor de LGBTQ-gemeenschap was de constante in haar leven. Nog voordat ze als lesbienne uit de kast kwam, was ze gericht op het verbeteren van de rechten van homo's en transgenders en werkte ze nauw samen met de niet-gouvernementele organisatie GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation). Ze is haar eigen kleding- en lifestylemerk Strike Oil gestart. Verder werkte Nats aan de korte film Smoking Solitary, en is hij getekend onder het modellenbureau Next Management. Ze was de inspiratie voor de modellijn van haar broer, waaronder het dienen als model.

Nats Getty

Om verder te spreken over haar prestaties, maakt Nats ook deel uit van de Ariadne Getty Foundation, waar ze de ambassadeur van de stichting is. Ze schilderde een muurschildering ter ere van de 49 slachtoffers van de schietpartij in de nachtclub in Orlando in 2017, die wordt weergegeven voor de nachtclub Pulse.

Nats Getty Netto waarde

Nats maakt deel uit van een rijke familie, maar haar eigen professionele inspanningen hebben haar rijkdom zeker vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Nats Getty is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Getty zo hoog is als $ 4 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Mijn gelukkige plek gevonden @Twitter pic.twitter.com/BTJfZZ33xI

— nats getty (@NatsGetty) 16 juni 2017

Nats Getty Persoonlijk leven, vriendin, huwelijk, vrouw

Nats Getty is een nogal open persoonlijkheid als het gaat om haar persoonlijke leven, en bijna alle informatie is op een voetstuk geplaatst. Nats is openlijk lesbisch en in 2016 begon ze te daten met YouTube-ster Gigi Lazzarato, bekend als Gigi Gorgeous. Twee jaar na hun romance stelde Nats Gigi ten huwelijk, waarbij de vraag werd gesteld wanneer de twee in het Chateau de Vaux-le-Vicomte in Parijs waren. De huwelijksceremonie werd gehouden op 12 juli 2019 in Montecito, Californië.

Nats Getty Internet Fame

In de loop der jaren is Nats behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral op Instagram, hoewel ze ook op Twitter te vinden is. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 165.000 volgers, met wie ze foto's van zichzelf heeft gedeeld met haar vrouw, evenals enkele van haar professionele inspanningen. Nats is ook actief op Twitter , hoewel ze slechts ongeveer 2.000 volgers heeft op dit sociale-medianetwerk en details uit haar leven en carrière heeft gedeeld.

Gepost door Nats Getty Aan zaterdag 7 november 2015

Dus, als je nog geen fan bent van dit prominente model, activist en schilder, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, beide persoonlijk en professioneel.

Wie is de vrouw van Nats Getty, Gigi Gorgeous?

Gigi werd geboren als Gregory Allan Lazzarato, een man, op 20 april 1992 in Montreal, Quebec, Canada. Ze begon de gendertransitie in 2013 en veranderde in 2014 haar naam in Giselle Loren Lazzarato. Ze is een YouTube-ster met iets minder dan drie miljoen abonnees. Haar video's gaan over haar persoonlijke leven, zoals haar overgang, huwelijk en andere intrigerende gebeurtenissen. Als gevolg hiervan is Gigi een van de meest invloedrijke activisten in de LGBTQ-gemeenschap geworden en is ze samen met haar vrouw blijven strijden voor hun rechten. In juni 2017 bereikte Gigi de Time Magazine-lijst van 25 meest invloedrijke mensen op internet.

Haar succes heeft haar rijkdom in grote mate vergroot, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Gigi Gorgeous is? Volgens bronnen is het vermogen van Gigi medio 2019 maar liefst $ 2 miljoen.

Aanbevolen