Acteurs

Nichole Bloom (Shameless) Wiki Biografie, etniciteit, vermogen

Nichole Bloom (Shameless) Wiki en Biografie

Nichole Bloom was geboren op 15 december 1989 . in Santa Clara, Californië, VS, wat betekent dat ze 29 jaar oud is en haar sterrenbeeld Boogschutter is. Bloom, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als actrice die meewerkte aan projecten als Shameless, Until Dawn en Model Minority.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is een zelfportret, geen selfie?

Een bericht gedeeld door Nichole Bloom (@nichole_bloom) op 20 juli 2019 om 13:39 PDT

Netto waarde

$ 500.000

Etniciteit en achtergrond

Bloom's etniciteit is van gemengd ras en heeft Ierse en Japanse roots. Ze heeft donker haar, dat ze soms een lichtere tint verft, en bruine ogen, wat bij haar huidskleur past.

Als kind hield Bloom naar verluidt van het herscheppen van personages en het maken van grappige stemmen, en omdat ze geïnteresseerd was in acteren, smeekte ze haar ouders om een ​​agent voor haar te zoeken. In één interview , sprak Bloom over hoe haar familie reageerde op haar carrièrekeuze, eraan toevoegend dat haar moeder het meest enthousiast voor haar is. Op 14-jarige leeftijd ze verhuisde naar Los Angeles , het nastreven van haar carrière in Hollywood. Vanaf haar opleiding was Nichole een student van Santa Susana High School, schreef zich vervolgens in aan de University of Southern California, met als hoofdvak Theater, en studeerde na drie jaar af.

Nichole Bloom

Sociale media

  • Twitter gevolgd door 18.000
  • Instagram gevolgd door 71.000

Relatie status

Nichole geeft er de voorkeur aan om haar relatiestatus te behouden.

Enkele zeer speciale gasten op @NBCSuperstore vanavond om 20.00 uur!! ???????????? pic.twitter.com/WyMtrSW8ho

— Nichole Bloom (@nichole_bloom) 20 oktober 2016

Carrière

Nichole maakte haar acteerdebuut in 2010, toen ze werd gecast om Nicole te spelen in de korte film Special Delivery II. Met veel op haar bord, trad ze in hetzelfde jaar toe tot de cast van Everyday., een andere korte film, en in het volgende jaar speelde de actrice Rachel in Carpool, de romantische film die zich richt op het verschil tussen verwachtingen en realiteit.

Vanaf 2012 kon het publiek haar zien in Project X en vervolgens in Model Minority, geschreven en geregisseerd door Lily Mariye. De hoofdrol in deze film met mensen als Courtney Mun, Jessica Tuck, Chris Tashima en Delon de Metz was een grote stap in Nichole's carrière, aangezien de film over het algemeen positieve reacties kreeg van het publiek en 11 prijzen won, waaronder de publieksprijs, Asians On Film Festival, DC Asian Pacific American Film Festival Award en Las Vegas International Film Festival.

Laatste carrière en schaamteloos

In 2014 verscheen Bloom kort in de wereldwijd succesvolle tv-serie Teen Wolf, en in hetzelfde jaar was ze een gastrol in een aflevering van Grey's Anatomy, alweer een andere prominente en veelgeprezen tv-serie. Daarnaast voegde ze zich bij de cast van Shameless, waarin ze de rol van Amanda speelde in de serie die het verhaal volgt van een disfunctioneel gezin in Chicago, en was beloond met 14 prijzen waaronder Primetime Emmy Award, Screen Actors Guild Award, BMI Cable Award en OFTA Television Award.

Over haar ervaring met de serie zei ze dat ze zich geweldig voelt omdat ze dankzij de serie een heel specifiek deel van haar eigen persoonlijkheid heeft kunnen verkennen.

Van haar laatste projecten zijn die Superstore, waarin ze samen met America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash en Colton Dunn schittert. Met ingang van 2017 werd Bloom gecast voor verschillende rollen in OK KO! Let’s Be Heroes, en werkt tot op de dag van vandaag nog steeds aan dat project. Over het algemeen heeft ze 22 acteeroptredens gehad en is ze een hardwerkend en getalenteerd persoon.

Aanbevolen