Journalisten

Nick Wright (Fox Sports) Wiki Bio, leeftijd, vrouw, zoon, familie, salaris, vermogen

Wie is Nick Wright?

Nick Wright werd geboren op 3 oktober 1984 in de Verenigde Staten van Amerika en is een sportcommentator, vooral bekend van zijn werk voor zowel radio als televisie. Hij organiseert verschillende shows, waaronder First Things First, die wordt uitgezonden op Fox Sports 1.

Bekijk dit bericht op Instagram

De spelers hebben gelijk: James Harden zou dit jaar de MVP moeten worden. Stel je een van de andere supersterren in deze competitie voor - LeBron, KD, Embiid AD - met een gemiddelde van 36 ppg in een team met veel blessures dat het 2 of 3 zaad in het Westen zal zijn. Zou het zelfs een debat zijn?

Een bericht gedeeld door Nick Wright (@getnickwright) op 9 april 2019 om 8:49 uur PDT

De rijkdom van Nick Wright

Hoe rijk is Nick Wright? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière in sportuitzendingen. Hij is al vele jaren actief in de branche en wordt ook in sportpublicaties genoemd. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Hoewel zijn specifieke geboorteplaats niet bekend is, is het bekend dat Nick opgroeide in Kansas City. Er is zeer weinig informatie beschikbaar over zijn jeugd. Zijn vader was een brandweerman die op een gegeven moment voorzitter was van de Kansas City Firefighters Union. Zijn moeder daarentegen werkte als advocaat voor het advocatenkantoor Shook, Hardy & Bacon. Zijn ouders bleven samen tot ergens in de jaren 2000, toen de zaken kapot gingen en ze scheidden. Zijn vader trouwde later een tweede keer.

Toen hij opgroeide, keek hij naar en genoot hij van veel sporten, met name de Kansas City Chiefs, een professioneel American Football-team en lid van de National Football League (NFL); hij woonde veel wedstrijden bij met zijn familie en is een levenslange fan van het team geworden. Nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef hij zich in bij Syracuse Universiteit gevestigd in de staat New York en studeert voor een graad in omroepjournalistiek.

Nick Wright

Kait Parker

Carrière in sportuitzendingen

Wright begon zijn uitzendcarrière toen hij nog studeerde aan de universiteit, aanvankelijk met het radiostation WAER 88.3 FM als presentator. Het station bevindt zich op de campus van Syracuse en staat bekend om zijn National Public Radio-formaat en zijn kenmerken van jazzmuziek. Na het afronden van zijn opleiding ging hij aan de slag bij KCSP 610 AM in Kansas City, als productie-assistent. Het station is gericht op sportradio en is een van de oudste in het grootstedelijk gebied van Kansas City.

Hij deed veel ervaring op en begon uiteindelijk zijn eigen show getiteld What's Right with Wright. Hij bleef echter niet lang daarna en verhuisde naar het in Houston gevestigde station KILT 610 AM, waar hij meer kansen zou krijgen, en de gastheer werd van de show In the Loop met Nick en Lopez. Hij bleef daar de komende vier jaar, en werd vervolgens ingehuurd door Fox Sports , de sportuitzendingdivisie van de Fox Broadcasting Company, opgericht toen het bedrijf uitzendrechten voor NFL-games verwierf. Fox Sports staat bekend om het uitzenden van talrijke spraakmakende kampioenschapswedstrijden van verschillende grote sportorganisaties.

2/3s van de @ FTFonFS1 crew kijken naar CP3 die een show opvoert bij Barclay's. pic.twitter.com/l3H6i4xjO4

— nick wright (@getnickwright) 7 februari 2018

Recente projecten

Terwijl hij bij Fox was, werd Nick een co-host van De kudde met Colin Cowherd , een radioprogramma uitgezonden op Fox Sports Radio, met het sportnieuws van de dag samen met andere verhalen; ze doen interviews, analyses en nodigen ook speciale gasten uit. Daarna werd hij mede-presentator van First Things First, een talkshow die in 2017 werd uitgezonden op Fox Sports 1 (FS1) en bleef werken aan de zijde van Cris Carter en Jenna Wolfe. De show richt zich op het maken van boeiende presentaties van verschillende opvallende punten van elk nieuwsbericht.

Nick is een van de bekendere sportuitzendingen geworden en is te zien in de publicatie The Pitcher waarin hij werd genoemd als de beste sportpersoonlijkheid. Terwijl hij met Fox werkte, bleef hij zijn steun betuigen aan de Kansas City Chiefs, en uitte hij zelfs zijn frustratie over het verlies van het team tegen de New England Patriots, dat een van de sterkste teams in de competitie is in termen van hun winnende record.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Nick getrouwd is met Danielle Wright. Ze ontmoetten elkaar in 2007, toen hij zich volgens hem op het dieptepunt van zijn leven bevond, omdat hij depressief was en het gevoel had dat hij het verkeerde pad bewandelde. Hij vroeg haar mee uit, maar het bleek een ongewone setting toen hij haar ontmoette naast haar twee kinderen uit een eerdere relatie. Dit weerhield hem echter niet, want de twee bleven in een relatie en trouwden uiteindelijk in 2013.

Hij adopteerde haar twee kinderen en zij zouden zelf een kind krijgen. Hij vermeldt vaak dat zijn familie een van de redenen is waarom hij zijn leven heeft veranderd en dat ze hem hebben gered, en hij wordt emotioneel als hij praat over de steun van zijn familie voor hem.

Net als bij tal van sportzenders, is hij zeer actief online door het gebruik van zijn accounts op grote sociale-mediawebsites op Twitter en Facebook. Hij promoot voornamelijk enkele van zijn recente televisieoptredens en geeft zijn mening over actuele sportevenementen - zijn accounts posten vaak soortgelijke inhoud.

Aanbevolen