Beroemdheden

Nicol Concilio's Wiki Biografie, leeftijd, vriend, vermogen

Wie is Nicol Concilio?

Nicol Concilio werd geboren op 14eDecember 1992, in Westchester, de staat New York, VS. Ze is een 26-jarige online ster, beauty- en lifestyle-vlogger en ook een aspirant-zangeres. Concilio kreeg voor het eerst bekendheid via YouTube en Instagram met haar make-uptutorials en schoonheidstips, maar sinds kort bloeit haar muziekcarrière. Haar YouTube-carrière is actief sinds 2016.

YouTube-carrière

Voordat hij een beroemde internetpersoonlijkheid werd, studeerde Nicol van 2011 tot 2014 aan Fisher College in Boston, Massachusetts, waar hij afstudeerde met een Associate of Arts Degree. Hoewel Nicol al in 2008 lid werd van YouTube, uploadde ze haar eigen video's pas in 2016. Vanaf het allereerste begin had ze een duidelijk idee van wat ze met haar video's wilde doen - ze werd een autodidactische schoonheid en make-up expert en wilde unieke tips en trucs bieden die voortkwamen uit haar eigen ervaring met betrekking tot make-up en verschillende schoonheidsproducten en -processen. Het duurde niet lang voordat ze grip kreeg en het aantal abonnees snel toenam – haar YouTube-account heeft momenteel meer dan 870.000 abonnees en ze heeft sinds 2016 bijna 300 video's geüpload, die in totaal meer dan 46 miljoen views hebben verzameld.

Naast schoonheids- en make-upadvies bevatten haar video's vaak een kijkje in haar privéleven, recensies van verschillende schoonheidsproducten en werkt ze vaak samen met andere populaire YouTube-beautyvloggers. Over haar populariteit gesproken, Star Central Magazine heeft Nicol drie keer genomineerd voor YouTube-artiest van de maand.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vinden jullie de brunette leuk?!? Ahhhh ik moet nu al mijn emoji's veranderen ??‍♀️??‍♀️ LOL —— heb deze look zojuist geüpload met de @kyliecosmetics zomer 2019-collectie! Link in bio om de YouTube-video te zien! Ik hoop dat jullie xo leuk vinden! #kyliecosmetics #kyliejenner #makeup #underthesea

Een bericht gedeeld door NICOL CONCILIO (@nicolconcilio) op 8 juli 2019 om 20:32 PDT

Instagram en Twitter

Na haar aanvankelijke succes op YouTube, kon Concilio van bloggen en vloggen haar fulltime baan maken. Kort daarna voegde ze Instagram en Twitter toe aan haar lijst met platforms, waarop ze haar beauty- en lifestyle-tutorials deelt. Vanaf dit moment, haar Twitter-account telt meer dan 77.000 volgers, maar Instagram bleek precies het juiste type voertuig te zijn voor wat Nicol te bieden had - ze groeide al snel uit tot een van de meest populaire beauty- en lifestyle-beïnvloeders op de site, en haar account heeft momenteel meer dan 1,3 miljoen volgers.

Muziek carriëre

Ondanks het feit dat ze vooral bekend staat als YouTuber en Instagram-beroemdheid, heeft Concilio ook een langlopende muziekcarrière in haar portfolio. Nicol verklaarde in een interview dat ze zich realiseerde dat ze van haar passie voor muziek haar beroep wilde maken toen ze nog op de middelbare school zat. Ze deed auditie voor de coverband van de school en werd gekozen als leadzangeres, en zij en haar nieuwe band gaven een show die een groot succes was. Nicole zei over de show: 'Toen ik zag hoe opgewonden iedereen was, mensen die mijn naam scandeerden en met me meezongen, dacht ik, ik wil dit voor altijd doen'.

Coachella dag 3!!! Samengewerkt met Smashbox Cosmetics om je festival echtheid te geven? het dragen van 'Panorama Pink' met Insta Matte om mijn lippen een perfecte matte finish te geven #smashbox

Gepost door Nicol Concilio Aan zondag 17 april 2016

Nadat ze van de middelbare school was afgestudeerd, deed Nicol een aantal solo-optredens; Naast het doen van covers van populaire popsongs zoals Meghan Trainor's All About That Bass en Katy Perry's The One That Got Away, nam Concilio verschillende van haar eigen originele nummers op. Haar meest recente nummer heet You Ain't, dat ze in mei 2019 op haar YouTube-kanaal heeft geüpload en meer dan 120.000 keer is bekeken.

Samenwerkingen

Concilio's enorme populariteit en invloed op sociale media hielpen haar in contact te komen met grote make-upmerken. Sinds haar bekendheid heeft ze samengewerkt met prestigieuze bedrijven zoals Bellami Hair, Sigma Beauty, BH Cosmetics, Morphe Brushes en Gerard Cosmetics. Ze was ook te zien in ABC's ochtendshow Good Morning America, en daarnaast werkte ze samen met SmashBox Cosmetics aan een limited edition Photo Finish-primerwaters.

Nee ik ben thuis hahah pic.twitter.com/r6WTsE1uOl

- NICOL CONCILIO (@nicolconcilio) 13 juli 2019

Netto waarde

Nicole Concilio is een opkomende zanger en songwriter en een populaire persoonlijkheid op sociale media. Haar online populariteit heeft haar in staat gesteld om met veel bekende make-upmerken te werken en van vloggen een fulltime baan te maken. Volgens gezaghebbende bronnen heeft Nicol medio 2019 een nettowaarde van meer dan $ 60.000 verworven sinds 2016, toen ze voor het eerst begon met uploaden op YouTube. Aangezien haar populariteit nog steeds toeneemt, lijdt het geen twijfel dat haar algehele rijkdom in de nabije toekomst zal toenemen.

Priveleven

Wat haar persoonlijke leven betreft, is Nicol momenteel aan het daten met Riley Anderson - ze hebben al een aantal jaar een relatie en delen een appartement in Los Angeles met hun twee honden. Riley is vaak te zien in de video's van Nicol en hij helpt regelmatig om Nicol's inspanningen te promoten op zijn eigen Instagram-pagina .

Nicol Concilio

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Als het op haar uiterlijk aankomt, heeft Nicol de perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid en een geweldig figuur. Haar Instagram-berichten en YouTube-video's bieden ook advies over hoe je een perfecte lichaamsbouw kunt behouden in de sportschool, naast make-uphandleidingen. Ze heeft lang blond haar en hazelnootkleurige ogen, maar helaas is er op dit moment nog geen informatie over haar lengte, gewicht en vitale statistieken.

Aanbevolen