Ankers

Nicole Briscoe (ESPN) Wiki Biografie, zwanger, echtgenoot, leeftijd

Wie is Nicole Briscoe?

Nicole Briscoe is een Amerikaanse sportjournalist en nieuwsverslaggever, die bekendheid verwierf door voor ESPN te werken; sinds ze zich bij het netwerk heeft aangesloten, heeft ze zich gericht op het verslaan van autoracen en was ze te zien in shows als NASCAR Countdown en NASCAR Now, terwijl ze sinds 2015 ook het anker van SportsCenter is.

Dus, wil je meer te weten komen over Nicole Brisco, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan nog even bij ons, want we stellen je voor aan deze vooraanstaande sportjournalist.

Bekijk dit bericht op Instagram

Links werk & ging rechtstreeks naar @purebarrewesthartford. Kleding ✅ plakkerige sokken ✅ Alles onthouden behalve make-up doekjes. #tvface #grof

Een bericht gedeeld door Nicole Briscoe (@rb_mrs) op 30 juni 2018 om 7:40 uur PDT

Nicole Briscoe Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Geboren als Nicole Manske op 2 juli 1980, in Roscoe, Illinois, VS, heeft ze niet veel onthuld over haar kinderjaren, inclusief de namen van haar ouders en hun beroepen, terwijl ze ook zweeg toen ze werd gevraagd of ze broers of zussen heeft, of als ze enig kind is. Wat haar opleiding betreft, ging Nicole naar Hononegah High School, waar ze in 1988 afstudeerde. Tijdens haar tijd bij Hononegah was Nicole cheerleader en in 1996 zat ze samen in het team met de toekomstige autoracer Danica Patrick.

Na de middelbare school schreef Nicole zich in aan de Northern Illinois University in Dekalb. Voordat ze haar carrière lanceerde, nam Nicole deel aan schoonheidswedstrijden; ze was de Miss Illinois Teen USA voor 1998, wat haar in staat stelde deel te nemen aan de Miss Teen USA-verkiezing, gehouden in Shreveport, Louisiana, in augustus 1998, waar ze als derde eindigde.

Carrièrebegin

Nicole's carrière begon terwijl ze nog studeerde; ze werd ingehuurd door de WREX-TV, het NBC-filiaal met hoofdkantoor in Rockford. Toen ze echter klaar was met haar studie, verhuisde ze naar Fort Wayne, Indiana, om voor WANE-TV te werken als verslaggever voor een algemene opdracht. Dit duurde niet lang, want ze zette opnieuw een stap en sloot zich aan bij WISH-TV in Indianapolis, Indiana. Ze bleef bij WISH-TV van april 2004 tot mei 2006, en gedurende deze tijd deed ze verslag van de Indianapolis 500, de US Grand Prix, de Indianapolis Colts van de National Football League (NFL) en de Indiana Pacers van de National Basketball Association (NBA). Ze was ook een pitreporter voor het Indianapolis Motor Speedway Radio Network.

Nicole Briscoe

Na WISH-TV werd Nicole een onderdeel van Speed ​​Channel, met het hoofdkantoor in Charlotte, North Carolina, waar ze mede-presentator was van de show The Speed ​​Report, ook wel bekend als Speed ​​News. Haar harde werk werd opgemerkt door grotere netwerken en in 2008 werd ze gerekruteerd door ESPN2 om hun gastheer te worden van de show NASCAR Now.

Stijging naar bekendheid

Haar rol bij ESPN nam in de loop van de tijd toe en ze werd steeds populairder. Ze kreeg de nieuwe rol als presentatrice van de show NASCAR Countdown, terwijl ze in 2015 werd uitgeroepen tot het nieuwe anker van SportsCenter, een functie die ze nog steeds bekleedt. Sinds ze bij de ESPN is gekomen, is Nicole een prominente sportjournalist geworden en naast haar berichtgeving over NASCAR heeft ze ook verslag gedaan van de X Games.

Gepost door Nicole Briscoe Aan vrijdag 19 mei 2017

Nicole Briscoe Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Nicole behoorlijk succesvol geworden, wat haar rijkdom in grote mate heeft vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Nicole Briscoe is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Briscoe maar liefst $ 1 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Nicole Briscoe Echtgenoot, Huwelijk, Kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente sportjournalist? Welnu, hoewel ze de afgelopen jaren behoorlijk beroemd is geworden, heeft Nicole gezwegen over de meeste van dergelijke informatie. Toch hebben we nog enkele interessante feiten over haar ontdekt; Nicole is sinds 2009 getrouwd met Ryan Briscoe, een Australisch-Amerikaanse professionele autocoureur. Het stel heeft twee dochters verwelkomd.

Vaste dag. Verplichte familie-selfie in overwinningsstrook. Proficiat @Ryan_Briscoe en @RWestbrook1 ! pic.twitter.com/w2SVW1Qyws

— Nicole Briscoe (@RB_Mrs) 21 juli 2019

Nicole Briscoe Internet Fame

In de loop der jaren is Nicole behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral Twitter en Instagram, hoewel je haar ook op Facebook kunt vinden. Haar officiële Twitter-pagina heeft meer dan 35.000 volgers, met wie ze haar meest recente nieuwsverhalen heeft gedeeld, naast enkele details uit haar persoonlijke leven. Nicole is ook behoorlijk populair op Instagram , met bijna 20.000 trouwe fans, met wie ze voornamelijk gebeurtenissen uit haar persoonlijke leven heeft gedeeld, zoals tijd doorgebracht met haar kinderen , naast tal van andere berichten. Je kunt haar vinden op Facebook ook, hoewel ze haar profiel een beetje geheimzinniger heeft gemaakt.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente sportjournalist, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Nicole Briscoe Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet je hoe lang Nicole Briscoe is en hoeveel ze weegt? Nou, Nicole staat op 5ft 7ins, wat gelijk is aan 1,7 m, weegt ongeveer 152lbs of 60kgs, en haar vitale statistieken zijn 39-27-37. Ze heeft groene ogen, terwijl haar haar roodbruin is. Ooit winnaar van de schoonheidswedstrijd, werd Nicole ook genoemd bij de 15 meest sexy bij SportsCenter.

Aanbevolen