Beroemdheden

Nicole Mejia's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, vermogen

Wie is Nicole Mejia?

Instagram heeft veel mensen geholpen populair te worden, of het nu acteurs, cabaretiers, muzikanten, modellen of andere mensen met speciale vaardigheden en talenten zijn. Een van hen is Nicole Mejia; ze is een Instagram-model en fitnesstrainer met meer dan 1,2 miljoen fans officiële Instagram-pagina . Ze is de grondlegger van de Fit and Thick-beweging, waarmee ze mensen helpt om af te vallen en hun doelen op het gebied van uiterlijk te bereiken.

Bekijk dit bericht op Instagram

De volgende keer dat je een liefdeslied hoort, denk aan jezelf in plaats van het in een staat van verlangen te zingen. Zing voor jezelf. Hou van jezelf. ? Wanneer zul je je realiseren dat alle liefde die je zoekt al in je zit? – ? @troyhuynhv2 ? @maheliheli

Een bericht gedeeld door Nicole Mejia (@nicole_mejia) op 6 augustus 2019 om 5:19 uur PDT

Nicole Mejia Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Nicole Mejia werd geboren op 18 november 1988 in Pembroke Pines, Florida, VS, van Italiaanse en Colombiaanse afkomst. Ze groeide op in haar geboorteplaats met haar drie broers en zussen, waaronder jongere zus Noelle. Tijdens haar jeugd had Nicole een laag zelfbeeld vanwege haar overgewicht. Ze werd op school gepest en haar gemoedstoestand verslechterde; Nicole bezweek aan een verhongeringsdieet om af te vallen, maar nadat haar vader haar had aangeraden te gaan hardlopen en oefeningen te doen, nam Nicole langzaam een ​​betere wending. Naarmate ze ouder werd, kreeg ze steeds meer vorm en werd fitness haar passie. Ze verwaarloosde de school echter niet en ze studeerde uiteindelijk af van de verpleegschool.

Carrièrebegin

Nicole luisterde naar nog meer advies, dit keer van haar vriend, die toen een amateurfotograaf was, en vroeg haar of ze wilde poseren voor een paar foto's voor zijn portfolio. Nicole stemde toe en nadat er een paar foto's waren genomen, begonnen al haar vrienden Nicole te vertellen dat ze een modellencarrière moest overwegen. Binnen de kortste keren begon de jonge Nicole te werken met lokale modemerken en fotografen. Haar carrière bleef zich in de goede richting ontwikkelen en ze lanceerde haar Instagram-pagina. De sportschool werd haar tweede thuis en ze begon foto's van zichzelf vanuit de sportschool op Instagram te uploaden om haar vooruitgang te laten zien.

Nicole Mejia

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan werd Nicole steeds populairder en in een mum van tijd bereikte ze meer dan 500.000 volgers op Instagram. Met elke nieuwe post werd Nicole populairder en na meer dan 4.000 posts op haar Instagram-pagina heeft ze nu meer dan 1,2 miljoen fans. Ze is haar eigen fitnesstrainingsprogramma Fit and Thick begonnen, waarmee ze zich richtte op het helpen van mensen zoals haar (voormalige) zelf om hun uiteindelijke doel te bereiken als het gaat om uiterlijk en vorm. Ze heeft het trainingsregime in tweeën verdeeld: ten eerste intervaltraining met hoge intensiteit en krachttraining in circuitstijl, en ten tweede diëten en voeding, en biedt haar diensten aan mensen over de hele wereld. Ze is een behoorlijk succesvolle fitnesstrainer geworden, wat haar populariteit en rijkdom heeft vergroot.

Nicole Mejia Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Nicole erin geslaagd om haar eigen bedrijf te starten en dankzij de samenwerking met andere beroemdheden heeft haar vermogen indrukwekkende hoogten bereikt. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Nicole Mejia is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Mejia maar liefst $ 1 miljoen is, wat best behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Je moet nieuwe dingen proberen als je op nieuwe manieren wilt groeien. pic.twitter.com/vtGQsD7E9X

- Nicole Mejia (@Nicole_Mejia) 19 april 2017

Het persoonlijke leven van Nicole Mejia

Wat weet je over het persoonlijke leven van dit prachtige model en fitnessinstructeur? Nou, Nicole is niet een van die beroemdheden die de neiging hebben om alle informatie over hun persoonlijke leven te delen. In feite is ze precies het tegenovergestelde daarvan en heeft ze alle belangrijke informatie over zichzelf voor de media verborgen. Er is echter één naam bekend bij Nicole, en dat is Ibrahim Sebai, hypotheekverstrekker; volgens sommige bronnen zijn de twee al meer dan vijf jaar samen. Er is echter niets bevestigd door Nicole of Ibrahim, hoewel hij een video van Nicole op zijn Instagram heeft gedeeld, waarin staat: hoe trots hij is op haar prestaties .

Internetpopulariteit van Nicole Mejia

In de loop der jaren heeft Nicole een duizelingwekkende schare fans opgebouwd op sociale-mediaplatforms, met name Instagram, waar we het al over hebben gehad, maar sindsdien is ze uitgebreid naar Facebook en Twitter. Haar officiële Facebook-pagina heeft meer dan 65.000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, en een paar inspirerende berichten. Je kunt haar vinden op Twitter ook, waarop ze meer dan 50.000 volgers heeft, en ook haar populariteit heeft gebruikt om haar carrière te promoten.

Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet jij hoe lang Nicole Mejia is en hoeveel ze weegt? Nou, Nicole staat op 5ft 4ins, wat gelijk is aan 1,62m, terwijl ze ongeveer 130lbs of 59kgs weegt, en haar vitale statistieken zijn 34-25-40 inches. Nicole heeft lichtbruin haar en groene ogen. Haar natuurlijke schoonheid heeft haar alleen maar geholpen in haar carrière.

Aanbevolen