Ankers

Nicole Oliverio (Boston 25 News) Wiki Bio, leeftijd, lengte, salaris, zwanger

Wie is Nicole Oliverio?

Nicole is geboren in de VS op 25 juni 1981, dus onder het sterrenbeeld Kreeft en met de Amerikaanse nationaliteit. Ze is populair als anker en verslaggever bij WHDH TV-station, en heeft gedurende haar carrière meerdere prijzen gewonnen voor haar uitstekende rapportage- en verankeringsvaardigheden.

Het vroege leven en onderwijs

Toen ze opgroeide, raakte Nicole erg geïnteresseerd in journalistiek - ze deed alsof ze programma's presenteerde toen ze nog maar zes jaar oud was, en bleef acteren op haar plaatselijke middelbare school. Tegen de tijd dat ze zich had ingeschreven, wist ze al zeker dat ze het wilde doen - ze schreef zich in aan Boston College en studeerde vier jaar later af met een Bachelor of Arts-graad in communicatie en politieke wetenschappen in 2003.

Er is niet veel bekend over haar ouders of broers en zussen, omdat ze haar persoonlijke leven voor zichzelf probeert te houden, maar er wordt gezegd dat ze enig kind is.

Carrière

Zodra ze afstudeerde, begon Nicole te werken voor het WMDN-TV-station als hun presentator en verslaggever - ze bleef een jaar en acht maanden bij hen voordat ze verhuisde en in maart 2005 begon te werken voor WCAX-TV als hun verslaggever. Burlington, Vermont Area met hen leek genoeg voor Nicole, toen ze naar Fort Myers in Florida verhuisde en haar baan bij WINK-TV begon als verslaggever en anker. Ze werkte van maart 2006 tot oktober 2007 bij het station – net toen bleek dat ze niet te lang op dezelfde plek kon blijven, begon ze te werken voor WHDH-TV Channel 7 Nieuws in Boston, Massachusetts als hun anker en verslaggever en bleef de volgende 11 jaar bij hen.

Tijdens haar tijd bij de WHDH werkte ze als een dagelijkse tv-presentator die nauwkeurige informatie aan de kijkers verstrekte - ze werd geprezen om haar uitstekende procesmanagementvaardigheden en organisatorische vaardigheden, en ze slaagde erin een Emmy Award te winnen voor haar werk daar. Nicole was zelfs actief als ze niet op het station was, omdat ze het laatste nieuws op haar Twitter-account zou plaatsen en op die manier het publiek op de hoogte hield. Zij was degene die verhalen schreef voor verschillende nieuwsuitzendingen en was verantwoordelijk voor het verwerken van het laatste nieuws en het organiseren van berichtgeving - ze werkte nauw samen met het publiek, marketingbureaus, bedrijfsleiders en op het gebied van professionele gezondheidszorg, dus kreeg ze de kans om tal van politieke en overheidsmedewerkers en maatschappelijke organisaties, omdat ze genoeg materiaal moest verzamelen om actuele en precieze verhalen voor live-uitzendingen te leveren.

Sinds januari 2019 werkt Nicole voor de WFXT Boston 25 News als hun verslaggever en presentator – ze is momenteel de verslaggever van hun Morning News-show die wordt uitgezonden op zaterdag en zondag om 6 uur, 10 uur en 11 uur. Nicole werkte als een stagiaire voor Boston 25 16 jaar eerder, en verklaarde in een interview dat het een voorrecht is om weer met hen samen te werken - 'Ik heb altijd bewondering gehad voor de toewijding van het station aan lokaal nieuws en diepgaande berichtgeving. Ik ben verheugd om lid te worden van een nieuwsteam dat zich richt op kwesties die er echt toe doen voor onze gemeenschappen, problemen blootlegt en resultaten boekt.'

Nicole Oliverio

linda cohn metingen

WDHD-TV-kanaal 7

WDHD is een onafhankelijk tv-station gevestigd in Boston en is eigendom van Sunbeam Television - het maakt deel uit van een duopolie (wanneer twee of meer stations in dezelfde stad of gemeenschap gemeenschappelijk eigendom zijn) met WLVI Channel 56. De stations gebruiken dezelfde studio faciliteiten die zich op Bulfinch Place in het centrum van Boston bevinden, terwijl de zender van WHDH in Newton te zien is.

Het kanaal werd opgericht in februari 1982, terwijl het voor het eerst werd uitgezonden op 22 mei 1982 - het was van 1982 tot 1995 het CBS-filiaal in Boston toen het op 2 januari overstapte naar NBC. Het verloor NBC's aansluiting bij het WBTS-LD-station op 1 januari 2017 en werkt nu als een onafhankelijk station.

Persoonlijk leven en daten

Nicole is een van die mensen die hun persoonlijke leven niet met het publiek delen, maar ze liever voor zichzelf houden - ze praat nooit over haar vroegere affaires of over vriendjes. Er wordt gezegd dat ze single is, maar dat is alleen omdat ze niet over mannen praat, wat niet betekent dat ze momenteel niemand ziet.

Ze brengt graag tijd door met haar familie en vrienden, is een dierenliefhebber en vindt het heerlijk om in de buurt van kinderen te zijn – ze is ook behoorlijk actief buitenshuis, aangezien ze een paar sporten beoefent voor haar plezier en om in vorm te blijven.

#Disney World #3Uurrondleiding #TerugNaarHetSchip pic.twitter.com/cjMTwP1YS5

- Nicole Oliverio (@NicoleOliverio) 16 april 2019

Filantropie

Nicole is een grote filantroop die met tal van liefdadigheidsinstellingen en non-profitorganisaties heeft gewerkt - ze maakte deel uit van de Make-A-Wish-stichting en was twee jaar lang vrijwilliger, waarbij ze families ontmoette zodat ze de wensen van hun kinderen konden plannen. Ze had de leiding over de hele planning, omdat ze een geweldige organisator is en met verschillende bedrijven en organisaties heeft gewerkt om de wensen van kinderen te vervullen - ze verscheen als vrijwilliger op hun jaarlijkse Gala.

Van 2010 tot 2012 was Nicole bestuurslid van SAG-AFTRA Amerikaanse vakbond – haar doel is om te onderhandelen over de beste lonen, arbeidsvoorwaarden, gezondheids- en pensioenkwesties en tal van andere zaken die met werk te maken hebben. Tijdens haar tijd bij SAG was Nicole degene die leden informeerde over fusiestemmen, onderhandelde over de lagere ledencontributie op het New England AFTRA-kantoor, fondsen goedkeurde voor rechtszaken voor vakbondswinkels en deel uitmaakte van het onderhandelingsteam voor het contract dat de vakbond had met WHDH-tv-station.

Nicole is sinds oktober 2017 ook de Troop Leader van Girl Scouts of the USA.

Uiterlijk en vermogen

Nicole is momenteel 37 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, terwijl haar lengte en gewicht niet bekend zijn. Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Nicole geschat op meer dan $ 1 miljoen, en zal het zeker stijgen omdat Nicole erg actief is en behoorlijk populair is in de omroepindustrie.

Gepost door Nicole Oliverio Aan dinsdag 5 februari 2019

Aanwezigheid op sociale media

Nicole is behoorlijk actief op haar Twitter account - ze lanceerde het in april 2009 en heeft tot nu toe meer dan 12.500 volgers verzameld en bijna 12.000 getweet, terwijl bijna al haar tweets verband houden met haar werk, wat betekent dat ze het laatste nieuws brengt wanneer ze de studio uit is. Nicole heeft ook een Facebook-pagina die wordt gevolgd door bijna 7.000 mensen - ze lijkt Instagram niet te gebruiken.

Trivia

Tijdens een discussie over de massapolitie forum werd Nicole beschouwd als een van de mooiste ankers in Boston.

Aanbevolen