Beroemdheden

Wiki-biografie van Nicole Taffer. Wie is de vrouw van Jon Taffer? Feiten

Wie is Nicole Taffer?

Nicole's populariteit komt vooral doordat ze constant geassocieerd wordt met de consultant en ondernemer Jon Taffer, met wie ze in 2000 trouwde. Ze lijken een gezond en gelukkig huwelijk te hebben met beiden bezig met zakelijke activiteiten. Nicole is Amerikaanse en haar biografische achtergrond is nog steeds in nevelen gehuld.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt voor weer een speciale dag Babe! ⚾️ #NYY #baseball #bronx #yankees #NYC?

Een bericht gedeeld door Nicole Taffer (@nicoletaffer) op 11 augustus 2018 om 7:33 uur PDT

Stukjes informatie uit haar bio

Pragmatisch gesproken werd ze geboren op 16 februari 1973 in Ingleside, Illinois, VS en groeide ze op in haar geboorteplaats met haar zus, van wie we niets weten, zoals naam, leeftijd of burgerlijke staat. Hetzelfde geldt voor haar ouders - hun identiteit is geheim gehouden door Nicole. Het gebrek aan informatie over haar verleden is echter niet zo belangrijk zolang we haar en haar huidige familie in de schijnwerpers zetten en hun ervaringen met ons willen delen.

het leven van vandaag

Dus het bijna 20-jarige huwelijk met Jon Taffer gaf hen een mooie dochter genaamd Samantha, die al een volwassen en getrouwde vrouw is. Ze trouwde in september 2015 met Cody Hanley en haar vader Jon plaatste zelfs een schattige foto op Twitter met zijn dochter als bruid en het bijschrift: 'Mijn laatste foto met Sam als Taffer, net voordat ik haar door het gangpad loop ! #bruiloft #trotsvader’. Sinds hun dochter haar eigen weg is gegaan in het leven, lijken de twee tortelduifjes nog meer te genieten van het huwelijksleven: ‘Nicole en ik zijn close. Ze geeft me wat ik nodig heb in mijn relatie omdat ze dat wil. (…) Ik probeer alles te geven wat ik kan’, zegt hij tijdens een episode van zijn show 'Bar Rescue'. Ze nemen samen deel aan verschillende projecten en brengen via hun foto's een zekere stabiliteit in hun huwelijksleven over.

Nicole Taffer

martha maccallum echtgenoot

Hoe hebben de twee elkaar ontmoet?

Om eindelijk bij het begin van het verhaal te komen, wilden we graag weten hoe ze elkaar ontmoetten en hoe hun relatie was opgebouwd, rekening houdend met het feit dat er een kloof van bijna 20 jaar is tussen hun leeftijden. Helaas is de enige beschikbare informatie dat Jon in zijn tweede huwelijk is - ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 1996 en hielden sindsdien blijkbaar van elkaar: '21 jaar geleden ontmoette ik mijn speciale Valentijn @NicoleTaffer. Fijne Valentijnsdag voor degene van wie ik hou vandaag en altijd...', zei Jon in een Twitter-bericht van 14 februari 2017. Een van de vele evenementen en gelegenheden waar ze samen zijn gezien, was het jaarlijkse Keep Money Alive Power of Love Gala van 22 2018. Ze stapte op de rode loper in een elegante zwarte jurk, prachtig passend bij Jon's zwarte broekpak - dit is slechts een voorbeeld van hoe ze er samen buitengewoon goed uitzagen.

Het professionele leven van Nicole

Ze is beslist niet een van de vrouwen die alleen maar profiteert van het inkomen van haar man en er niets mee te maken heeft. Integendeel, ze is vooral bezig met de ondernemingen van haar man, omdat hij, zoals hij zegt, de enige is die hem kan kalmeren als zijn boze houding naar buiten komt, en zijn leven minder saai kan maken.

Het beste aan getrouwd zijn met @JonTaffer is cocktails op Taff… pic.twitter.com/qQc7Mtg2nu

- Nicole Taffer (@NicoleTaffer) 23 september 2013

Hoewel we niet veel weten over Nicole's academische ontwikkeling en haar studie, zegt een interview ze aan Robert Plotkin gaf voor nightclub.com, Nicole is zelf een ervaren vrouw die weet hoe de verkoop- en zakensector werkt. Het is interessant dat twee van haar belangrijkste professionele ervaringen totaal van elkaar verschillen; eerst werkte ze als manager bij een bouwbedrijf, wat betekende dat ze elke dag, de hele dag in het veld stond te worstelen met en het oplossen van verschillende soorten indirecte problemen. Daarna veranderde het veldwerk voor het kantoor, terwijl ze werkte als sales- en reclamemanager. Deze twee ervaringen hebben haar voorbereid op het werken in de intense en stressvolle omgeving waarin Jon werkt.

Nicole en 'Bar Rescue'

Bar Rescue is een tv-show die sinds 2011 op Spike TV wordt uitgezonden en die vandaag in zijn 6e iseseizoen. Het concept van de show is om vallende bedrijven een nieuwe kans te geven en ze weer aan het werk te krijgen, het hele proces onder leiding van de grote consultant en ondernemer Jon Taffer. Als gevolg hiervan worden restaurants, cafés, bars en andere soorten pubs die worstelen met financiële problemen en gebrek aan succes geholpen door Taffer, die soms het hele bedrijf reorganiseert. Beginnend met menu, chef-kok en prijzen, en eindigend met decor en achtergrondmuziek, alles wat Jon doet heeft een bepaald doel.

Nicole verscheen als Market Recon Specialist in 11 afleveringen van Bar Rescue van 2011 tot 2013. Ze speelde soms de rol van een onbekende en onverwachte gast in de pubs waarmee de show zou samenwerken om hun staat en hun service te beoordelen. Haar bijdrage is echter veel groter dan op tv te zien is; niet alleen is zij de sterke vrouw achter Jon's vastberadenheid en succes, maar ook zijn zelfverzekerde, beoordelaar, het andere hoofd dat bereid is nieuwe ideeën en concepten voor deze show te creëren. Nicole wordt vooral aangetrokken door het creëren van een vrouwelijke klantenkring voor elk bedrijf. Ze zegt dat vrouwen zich overal veilig, comfortabel en belangrijk moeten voelen, en hun aanwezigheid is verplicht voor het welzijn van het bedrijf.

Het vermogen van de Taffers en het uiterlijk op sociale media

Het is duidelijk dat het fortuin van Jon veel groter is dan dat van Nicole. Als zakenman en televisiepersoonlijkheid heeft hij volgens gezaghebbende bronnen een vermogen opgebouwd dat in zijn lange carrière wordt geschat op meer dan $ 10 miljoen. Aan de andere kant zijn haar salaris en inkomen iets lager, maar haar vermogen wordt geschat op ongeveer $ 1 miljoen. Ook al is ze discreet met dit soort zaken, ze zijn allebei actief op sociale media. Het Twitter-account van Nicole wordt gevolgd door bijna 23.000 mensen, terwijl zijn door meer dan 200.000. Hoewel niet zo populair, is ze ook te vinden op Instagram ook, met daar een kleine gemeenschap van 9.000 mensen.

Aanbevolen