Beroemde Echtgenoten

Nicole Young's Wiki, Netto waarde, Familie. Wie is de vrouw van Dr. Dre?

Wie is Nicole Jong?

Geboren als Nicole Kendra Plotzker op een niet nader genoemde locatie in de VS, op 1 januari 1970 onder het aardeteken Steenbok, is zij een 49-jarige advocaat en voormalig overheidsfunctionaris. Ze is natuurlijk beter bekend als de vrouw van de legendarische rapper, producer, manager, A&R en ondernemer, Dr. Dre (echte naam Andre Romelle Young). Hoewel ze een succesvolle juridische expert was, inclusief een periode dat ze voor de overheid werkte, besloot Nicole informeel met pensioen te gaan toen ze met Dr. Dre trouwde, in de meeste gevallen ervoor kiezend om buiten de schijnwerpers te blijven. Toen haar man actiever was, zou ze elke tour met hem meegaan en hem op elke mogelijke manier steunen, en hij heeft haar gecrediteerd omdat ze zijn rots in de branding was, vooral toen zijn zoon Andre Jr. tragisch overleden in 2009 .

Andre & Nicole Young (Dr. Dre) 19 jaar getrouwd.http://myhusbandismybestfriend.org/

Gepost door Mijn man is mijn beste vriend Aan Donderdag 30 juli 2015

Het vroege leven en onderwijs

Nicole is opgevoed door ouders met onbekende namen en beroepen. Gezien het feit dat ze pas in de openbaarheid kwam toen ze met Dr. Dre trouwde, is het geen verrassing dat er geen informatie beschikbaar is over haar vroege leven en familie. Er wordt echter aangenomen dat ze een rechtenstudie in Californië heeft gevolgd, die haar voorbereidde op een carrière in de rechten. Naarmate ze bekender begon te worden, wilden zowel fans als verslaggevers meer over haar weten. Als bescheiden vrouw weigerde ze altijd beleefd om vragen te beantwoorden die geen betrekking hadden op haar beroemde echtgenoot. Getrouwd zijn met een van de meest productieve rapmuzikanten aller tijden, komt met een zekere mate van controle, waar Nicole altijd uitzonderlijk goed mee omgaat.

Carrière in de rechten

Nadat ze haar rechtenstudie had afgerond, werd ze ingehuurd door een privaat advocatenkantoor en was ze blijkbaar een uitzonderlijke advocaat, aangezien ze op een gegeven moment zelfs voor de Amerikaanse regering werkte, het is onduidelijk wat haar exacte functie was. Er gaan geruchten dat ze ooit de advocaat van Dr. Dre was en dat ze een hechte band kregen na het opbouwen van een sterke professionele relatie. Omdat een romantische relatie met een klant niet ethisch is voor iemand in haar beroep, heeft ze geweigerd commentaar te geven op dergelijke beschuldigingen, waardoor een mogelijk schandaal wordt vermeden.

Persoonlijk leven voordat ze Dr. Dre . ontmoette

Voordat Nicole met Dre trouwde, was Nicole getrouwd met Sedale Threatt, een voormalige professionele basketbalspeler die 13 jaar van zijn carrière bij de National Basketball Association (NBA) doorbracht, met extra stints in Frankrijk en Griekenland.

Helaas is Sedale beter bekend om zijn capriolen buiten de rechtbank, aangezien hij naar verluidt veertien kinderen verwekte bij verschillende vrouwen, en zelfs werd opgesloten voor het niet betalen van kinderbijslag, hoewel onduidelijk is wat voor goeds dat deed. Een zoon van hem, Sedale Threatt Jr., is nu een ervaren voetballer en acteur. Het publiek keerde zich tegen zijn vader, nadat Sedale Jr. dat had gezegd hij heeft hem in de steek gelaten en het kon hem niet eens schelen toen de jonge jongen verschillende familieleden verloor bij een huisbrand. Tegenwoordig is Sedale Sr. woont in Melbourne, Australië , en is de oprichter en chief executive officer (CEO) van Australian Basketball Development, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken met getalenteerde jonge basketbalspelers. Nicole verliet hem voor Dr. Dre, maar noch zij, noch haar ex-echtgenoot hebben gereageerd op hun scheiding.

Huwelijk met Dr. Dre: onvoorwaardelijke steun

Nicole Young trouwde in 1996 met Dr. Dre en wisselde geloften uit tijdens een privéceremonie in Californië. Sindsdien is ze een van de meest populaire echtgenoten van beroemdheden en een hot topic in de popcultuur, hoewel ze met haar rustige houding en een gebrek aan aandacht voor elke controverse uit de buurt is gebleven. Aan het eind van de jaren negentig, toen Dr. Dre op het hoogtepunt van zijn muziekcarrière stond, zei ze haar baan als advocaat op en wijdde ze zich aan het gezin, toen ze vijf van zijn kinderen uit eerdere relaties adopteerde - La Tanya Danielle, Marcel, Curtis , Tyra en Andre Jr. die in 2009 zijn leven verloor aan een overdosis heroïne en morfine.

Dr. Dre en Nicole Young

Dit was een tragische tijd voor de Young-familie, aangezien Dr. Dre zelfs overwoog om helemaal te stoppen met muziek. Nicole weigerde hem depressief te laten worden en steunde hem meedogenloos. Zij en Dre hebben ook twee eigen kinderen - Truth (b. 1997) en Truly (b. 2001). Er is niets meer bekend over hun kinderen, omdat ze er altijd naar hebben gestreefd hen uit de schijnwerpers te houden.

Lichaamsmaten: hoe lang is Nicole Young?

Nicole Young is 5ft 5in (165cm) lang en weegt ongeveer 128 lbs (58 kg). Ze heeft donkerbruin haar en bijpassende ogen. Zelfs als ze eind veertig is, is ze uitzonderlijk fit, wat aangeeft dat ze een gezond leven leidt. Haar vitale statistieken zijn onbekend.

Meer over haar man

Wat kan er over deze legendarische muzikant en ondernemer worden gezegd dat nog niet is gezegd? Zijn eerste avontuur in de muziek kwam toen hij DJ was in The Eve After Dark, een beroemde nachtclub in Los Angeles, Californië. Op een feest ontmoette hij zijn toekomstige bandmaat Eazy E, die ook de oprichter en CEO van Ruthless Records was. Samen met DJ Yella, Ice Cube en MC Ren vormden ze N***as With Attitude (NWA), die door velen wordt gezien als de grondleggers van gangstarap, een energiek en soms gewelddadig subgenre van hiphop. Na zijn vertrek bij NWA in 1991 begon Dr. Dre aan een solocarrière waar de meeste muzikanten alleen maar van kunnen dromen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vertegenwoordigen voor mijn broer @llcoolj en @rockthebells!!!

Een bericht gedeeld door Dr. Dre (@drdre) op 1 februari 2020 om 13:27 PST

Hij richtte samen met Suge Knight Death Row Records op, wat resulteerde in de opkomst van vele baanbrekende namen in de hiphop, zoals Tupac Shakur, Snoop Dogg, The D.O.C en Tha Dogg Pound, om maar een idee te geven. Na het uitbrengen van talloze hitnummers en het ontvangen van zes Grammy Awards, keerde hij terug naar zijn ondernemende manieren door mede-oprichter van Beats Electronics (Beats by Dr. Dre), dat Apple later in een recordbrekende deal ter waarde van $ 3 miljard . Sinds zijn album Compton uit 2015 is Dre niet meer zo actief geweest als artiest.

Nettowaarde: hoe rijk is Nicole Young?

Heb je je ooit afgevraagd hoe welvarend de vrouw van Dr. Dre werkelijk is?

Volgens gezaghebbende bronnen heeft Nicole Young eind 2019 een nettowaarde van ongeveer $ 2 miljoen, deels opgebouwd uit haar succesvolle carrière in de rechten, maar het is veilig om aan te nemen dat ze klaar is voor het leven, aangezien haar echtgenoot Dr. Dre een netto waarde van ongeveer $ 770 miljoen , vanwege zijn uitzonderlijke carrière in de muziek en zijn vele zakelijke ondernemingen. Interessant is dat de Youngs rechtstreeks hebben bijgedragen aan het vermogen van American Footballer Tom Brady, toen hij ze verkocht zijn extravagante herenhuis in Los Angeles voor een schamele $ 40 miljoen.

Aanwezigheid op sociale media

Je zou denken dat de vrouw van zo'n beroemde muzikant sociale media zou gebruiken om haar invloed te vergroten, maar dit is niet het geval. Je kunt haar alleen zien op het Instagram-account van haar man , aangezien Dre dol is op het plaatsen van foto's van zijn familie. Afgezien van zijn berichten en een paar openbare optredens per jaar, blijft Nicole onopvallend.

Aanbevolen