Acteurs

Nikita Kahn's Wiki Bio, leeftijd. Hoe rijk is de vriendin van Larry Ellison?

Wie is Nikita Kahn?

Iryna Osipova werd geboren in 1991, in de Sovjet-Unie, en is actrice, model, dierenrechtenactiviste en zakenvrouw, maar waarschijnlijk het best bekend als de vriendin van Larry Ellison. Haar vriend staat wereldwijd bekend als mede-oprichter en chief technology officer van Oracle Corporation, en wordt vermeld als de vierde rijkste persoon in de VS en de zevende rijkste ter wereld.

De rijkdom van Nikita Kahn

Hoe rijk is Nikita Kahn? Vanaf eind 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 25 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen.

Hoewel ze veel inkomsten heeft verdiend met haar carrière-inspanningen, wordt aangenomen dat de belangrijkste bron van al deze rijkdom haar vriend is, met een geschat vermogen van bijna $ 70 miljard.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over Nikita's leven voorafgaand aan haar roem naast Ellison. Ze heeft geen informatie over haar familie en jeugd gedeeld. Het is bekend dat ze opgroeide in Rusland tijdens het laatste deel van haar loopbaan als de Sovjet-Unie, gedurende welke tijd ze interesse toonde in optreden, en begon te trainen als turnster en ballet. Nadat ze zich had ingeschreven voor de middelbare school, schreef ze zich in bij Taras Shevchenko Nationale Universiteit y van Kiev om een ​​graad in horecatoerisme te behalen.

De universiteit is gevestigd in Kiev, de hoofdstad van Oekraïne en behoort tot de top 550 universiteiten ter wereld. Het is de op twee na oudste universiteit van het land, opgericht in 1834, en is tijdens haar bestaan ​​verschillende keren van naam veranderd. Het was een van de top drie universiteiten in de USSR tijdens het tijdperk van de Sovjet-Unie. De school staat ook bekend om het produceren van tal van opmerkelijke alumni.

Verdere studies in de VS en carrière

Na het behalen van haar bachelordiploma zette ze haar studie voort door zich in te schrijven voor een MBA aan de universiteit, waarna ze naar de VS verhuisde en cursussen bouwkunde begon te volgen.

Nikita Kahn

Op dit punt koos ze er blijkbaar voor om haar naam te veranderen, maar waarom in Nikita Kahn is onbekend. Ze probeerde ook een carrière in de entertainmentindustrie te vinden, wat ertoe leidde dat ze in de film werd gecast Vang .44 , naast Forest Whitaker en Bruce Willis. Deborah Ann Woll en Malin Akerman verschijnen ook in de film.

Daarna richtte ze zich meer op dierenrechtenactivisme en werd zelfs uitvoerend producent van de documentaire getiteld The Last Animals, die het verhaal vertelt van mensen die tot het uiterste gaan om bijna uitgestorven dieren te helpen beschermen tegen stropers en handelaren.

Ze werd ook bestuurslid van de Peninsula Humane Society en SPCA. Zakendoen was een andere weg die ze insloeg, toen ze haar eigen makelaarskantoor begon, dat gespecialiseerd is in het verbouwen van huizen.

Vriendje – Larry Ellison

Na het verlaten van het hbo-onderwijs, Larry raakte zeer geïnteresseerd in computerontwerp en begon in de jaren zeventig voor het bedrijf Ampex te werken. Tijdens zijn tijd daar ontdekte hij het onderzoek van Edgar F. Codd naar relationeel databaseontwerp en een paar jaar later raakte hij betrokken bij de oprichting van het bedrijf Oracle.

Larry Ellison introduceert 'A Big Deal': de Oracle Autonomous Database http://ora.cl/Vr0vh

Gepost door Oracle-database Aan maandag 16 oktober 2017

Het technologiebedrijf begon als een databaseverkoper voor systemen uit het midden- en laagbereik, wat een succesvolle onderneming was. Hij groeide snel uit tot een van de rijkste mannen ter wereld dankzij Oracle, dat nu in Californië is gevestigd en software en aanverwante technologie verkoopt.

Oracle is sindsdien vertakt naar andere technologieën, zoals cloud-engineered systemen en enterprise softwareproducten, en creëerde zo zijn eigen merk. In 2018 werd gemeld dat het qua omzet het op twee na grootste softwarebedrijf was geworden.

Het bedrijf blijft databases ontwikkelen voor middle-tier software, en andere producten omvatten enterprise resource planning (ERP) software, supply chain management (SCM) software, customer relationship management (CRM) software en Human Capital Management (HCM) software.In de afgelopen jaren bleef hij betrokken bij het bedrijf als Chief Technology Officer, terwijl hij ook bestuurder was in de raad van bestuur van Tesla, Inc.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Nikita een relatie heeft voor Larry, naar verluidt sinds 2010 aan het daten.

Bekijk dit bericht op Instagram

@nikitakahn #gisternacht op het #MOCA #Gala #honoring #Jeffkoons! #hair by me using @oribe #hairdresser #hairstylist #celebrityhairdresser #celebrityhairstylist @xclusiveartists #waves #modernwaves #classicwaves #classic #classy @mocalosangeles #redcarpet #overtheshoulder #gorgeous #NikitaKahn #blonde #oldhollywood #hollywoodglamour #hollywood

Een bericht gedeeld door Steven Mason (@stevenmasonlife) op 30 april 2017 om 12:36 uur PDT

Hij is vier keer eerder getrouwd geweest, maar het paar vertoont geen tekenen van trouwen op korte termijn. Volgens rapporten woont ze in haar eigen herenhuis van meer dan 7.800 vierkante meter, met zeven slaapkamers en 11 badkamers. Haar vriend begon ook een restaurant naar haar vernoemd, Nikita Malibu genaamd, waar Italiaanse en mediterrane gerechten worden geserveerd.

Haar favoriete plek om op date te gaan is Disneyland. Ze heeft ook samengewerkt met het California Rescue Center, waardoor ze $ 600.000 heeft opgehaald voor de organisatie.

Een van de redenen waarom er beperkte informatie over haar is, is het gebrek aan aanwezigheid op sociale media. Ze heeft geen accounts op websites zoals Facebook, Twitter en Instagram, en houdt haar leven liever buiten de schijnwerpers. In plaats daarvan houdt ze haar eigen lifestyleblog voor vrouwen bij, waarop ze berichten deelt over tal van aspecten, waaronder reizen, fitness, voeding, schoonheid en gezondheid. Ze creëerde de blog om haar lezers te helpen met kennis en om vrouwen die het meeste uit hun leven willen halen, te empoweren. Ze heeft veel luxe gekregen dankzij de hulp van haar vriend, en ongetwijfeld lijkt haar rijkdom naarmate de tijd vordert te vergroten.

Aanbevolen