Beroemdheden

Nikocado Avocado Wiki Bio, leeftijd, echtgenoot, gedeporteerd, vermogen

Wie is Nikocado Avocado?

Nikocado Avocado is een beroemde Amerikaanse YouTuber, die bekendheid verwierf door zijn YouTube-video's, waarin hij wordt getoond terwijl hij een grote hoeveelheid voedsel eet. In het begin at hij alleen vegetarisch, maar sindsdien heeft hij besloten afstand te doen van zijn vegetarisme en heeft hij zowel vlees als zuivelproducten gegeten. Sinds de lancering van zijn YouTube-kanaal heeft Nikocado meer dan 1,5 miljoen abonnees aangetrokken.

Dus, wil je meer te weten komen over Nikocado Avocado, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we laten je kennismaken met deze prominente YouTube-ster.

Orlin gaat vandaag voor de eerste keer op YouNow om 13:00 uur LA-tijd (over 30 minuten). YouNow.com/OrlinH … Kom alsjeblieft!!!???

Gepost door Nikocado Avocado Aan dinsdag 28 maart 2017

Nikocado Avocado Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Geboren als Nicholas Perry op 19 mei 1992 in Harrisburg, Pennsylvania, VS, heeft hij niet veel onthuld over zijn kinderjaren, zoals de namen van zijn ouders en hun beroepen, hoewel we hebben ontdekt dat hij zijn jeugd deelde met een zus en een jongere broer. Hij is een nogal geheimzinnig persoon, en als gevolg daarvan is er geen betrouwbare informatie met betrekking tot zijn educatieve achtergrond. Hopelijk verandert hij van gedachten en begint hij meer informatie over zijn leven te delen, voordat hij een prominente YouTuber werd.

Carrièrebegin

In 2014 startte Nikocado zijn kanaal, maar pas in februari 2016 begon hij met het uploaden van video's. Zijn eerste video's begonnen zijn toewijding aan een veganistisch dieet en levensstijl in het algemeen te demonstreren. Naarmate de tijd verstreek, besloot hij echter af te zien van veganisme, en een video gedeeld waarin hij het had over in de toekomst vlees gaan eten, en dat veganisme verkeerd is en dat mensen gek worden. Dit was in december 2016 en sindsdien heeft hij alleen niet-veganistische voedselgerelateerde video's gepost. Hij besloot een aantal video's te verwijderen die hij had gemaakt voordat hij uiting gaf aan zijn voornemen om te stoppen met vegan zijn, maar heeft sindsdien wereldfaam verworven met mukbang-video's. Enkele van de vroege video's zijn dat hij mac en kaas, gebakken rijst en andere items eet. Geleidelijk aan werd hij populairder, wat hem aanmoedigde om door te gaan met mukbang-video's.

Nikocado Avocado

Stijgen naar het sterrendom

Met elke nieuwe video werd Nikocado populairder en het aantal abonnees begon in een snel tempo toe te nemen. Hij begon mukbang-uitdagingen te fotograferen met andere liefhebbers van eten, waaronder de beroemde YouTube-ster, Hongerige Fatchick onder andere, die verder hebben bijgedragen aan zijn rijkdom. Al snel bereikte hij een miljoen abonnees en zijn eerste video met een miljoen views was Koreaanse Fire Noodle Challenge , spoedig gevolgd door Vuur Takis Noodle Challenge . Tegenwoordig heeft hij meer dan 1,5 miljoen abonnees, terwijl zijn video's meer dan 345 miljoen keer zijn bekeken, wat zijn vermogen aanzienlijk heeft vergroot. Enkele van zijn meest populaire video's zijn: Ik ben te bang om naar het ziekenhuis te gaan , die meer dan 18 miljoen views heeft, dan Extreem pittige noedeluitdaging met hongerig vet kuiken , die meer dan 9,3 miljoen keer is bekeken, dan Heart Attack Grill With Hungry Fat Chick, die meer dan 7,4 miljoen keer is bekeken, en Betrapt op camera: bijna gestoken naar Jack In The Box (niet voor kinderen) , die meer dan zeven miljoen keer is bekeken, naast tal van andere mukbang-video's.

Nikocado Avocado Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Nikocado Avocado behoorlijk populair geworden en zijn succes heeft gestaag bijgedragen aan zijn rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Nikocado Avocado is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Avocado zo hoog is als $ 500.000, wat nogal behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Nikocado Avocado Persoonlijk leven, Homo, Echtgenoot, Huwelijk

Wat weet je over het persoonlijke leven van Nikocado Avocado? Welnu, deze prominente YouTube-ster is heel open geweest tegenover zijn fans over zijn persoonlijke ups en downs, en deelde vaak details uit zijn leven via zijn videokanalen. Nikocado is openlijk homoseksueel en is sinds april 2017 getrouwd met Orlin Home; de twee organiseerden een mukbang voor hun bruiloft , die hij heeft opgenomen en geüpload op YouTube.

Nikocado is vaak bekritiseerd vanwege zijn tirades en vaak vloeken, omdat hij heeft verklaard dat zijn video's ook geschikt zijn voor kinderen. Dit heeft geleid tot negatieve aandacht voor zijn kanaal en voor zichzelf, en het werd alleen maar erger toen hij beledigend gedrag begon te vertonen tegenover Afro-Amerikanen en Aziaten.

Nikocado Avocado gedeporteerd

Begin 2018 woonde Nikocado met zijn man in Colombia, maar werd teruggestuurd naar de VS nadat hij zijn visum had overschreden. Dit beïnvloedde zijn persoonlijke leven, en hij gedeeld een nogal emotionele video over de hele vervelende situatie. Gelukkig heeft hij sindsdien alle problemen opgelost.

? LIVE @nikocadoavocado Aan #Jij nu https://t.co/EUOS2AavQG pic.twitter.com/ZMJ1Un7Td1

- nikocado avocado (@nickacado) 23 oktober 2017

Nikocado Avocado Internet Fame

Hoewel YouTube hem beroemd heeft gemaakt, heeft Nikocado zijn populariteit uitgebreid naar sociale mediaplatforms, met name Instagram en Twitter, hoewel hij ook op Facebook te vinden is. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan 225.000 volgers, maar hij heeft deze pagina privé gemaakt en je moet zijn fan worden om zijn berichten te zien. Hij is ook behoorlijk populair op Twitter , met meer dan 34.000 volgers, terwijl op Facebook , hij heeft iets meer dan 6.000 volgers. Hij heeft ook Twitter beveiligd, terwijl Nikocado op Facebook enkele van de meest recente gebeurtenissen uit zijn persoonlijke leven en carrière heeft gedeeld.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente YouTuber, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden en te zien waar hij mee bezig is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen