Acteurs

Noah Alexander Gerry leeftijd, lengte, dating. Jason Alexander zoon's Wiki Bio

Wie is Noah Alexander Gerry?

Noah Alexander Gerry werd geboren op 14 mei 1997 in Jacksonville, Florida, VS, en is momenteel 21 jaar. Hij is een acteur, waarschijnlijk het best erkend voor zijn rol in de rol van Charlie Ashby in de populaire CBS-soap The Young And The Restless ( 2017-2019).

Bekijk dit bericht op Instagram

S!K?

Een bericht gedeeld door Noah Alexander Gerry (@noahagerry) op 12 april 2019 om 12:40 uur PDT

Noah Alexander Gerry Netto waarde

Meer dan $ 400.000.

Noah Alexander Gerry

Het vroege leven en onderwijs

Wat betreft zijn vroege leven, Noah Alexander Gerry bracht zijn jeugd door in Jacksonville, waar hij samen met twee broers en zussen, genaamd Katia en Jireh, werd opgevoed door zijn ouders, William en Charlotte Yvonne Gerry, en heeft de Amerikaanse nationaliteit en behoort tot de Afro-Amerikaanse etniciteit. Wat betreft zijn opleiding heeft Noah nog niets in de media onthuld, maar hij ontwikkelde zijn liefde voor acteren al heel vroeg, dus trad hij op in verschillende regionale theaterproducties en nam hij deel aan verschillende reclamespots.

Carrièrebegin

Noah Alexander Gerry verhuisde naar Los Angeles, Californië om zijn professionele carrière als acteur voort te zetten. Hij maakte zijn debuut in de rol van Nigel in de aflevering ReplicANT van de Disney Channel tiener sitcom A.N.T. Farm in 2011, waarna hij pas in 2016 actief was in het zoeken naar nieuwe projecten, toen hij een gastrol speelde in een kleine rol in een aflevering van de Nickelodeon-comedyserie Henry Danger. Beide optredens markeerden de oprichting van zijn vermogen.

Gepost door Noah Alexander Gerry Aan maandag 6 november 2017

De afgelopen jaren en beroemd geworden

In 2017 werd Noah's acteercarrière naar een hoger niveau getild toen hij bekendheid kreeg met de rol van Charlie Ashby in de populaire CBS-soap The Young And The Restless, met in de hoofdrol naast Daniel Goddard en Christel Khalil, waardoor zijn populariteit enorm toenam en een aanzienlijk bedrag aan zijn vermogen. Naast elkaar speelde hij ook een gastrol als Trey in een aflevering van de Netflix-komedie-sitcom All About The Washington in 2018.

Persoonlijk leven: gaat hij met iemand uit?

Momenteel single en gericht op zijn professionele carrière. In zijn vrije tijd houdt Noah van skateboarden, muziek maken en fotograferen.

Selectie/familiefoto pic.twitter.com/sFuS5KmOPy

— Noah Alexander Gerry (@NoahAGerry) 25 april 2017

Aanbevolen