Beroemdheden

Noelle Foley's Wiki Biography. Wie is de dochter van Mick Foley?

Noelle Foley's Wiki en Biografie

Noelle Foley werd geboren op 15 december 1993 in Georgia, VS, wat betekent dat ze 25 jaar oud is en haar sterrenbeeld Boogschutter is. Noelle, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als worstelaar en de dochter van voormalig worstelaar Mick Foley.

Netto waarde

Meer dan $ 1 miljoen.

Disney + Cinco De Mayo = Taco Mickey Mouse-oren ??

Gepost door Noelle Foley Aan zondag 5 mei 2019

Als maker van YouTube-inhoud verdient ze geld elke keer dat er een advertentie wordt weergegeven bij haar video's.

Etniciteit en achtergrond

Foley is Amerikaans en heeft blond haar en blauwe ogen, wat bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft Noelle een fit figuur en zorgt ze goed voor haar uiterlijk, wat aangeeft dat ze tijd en moeite in haar uiterlijk steekt. Ze wordt ook geprezen om haar verfijnde modestijl.

Sociale media

Bekijk dit bericht op Instagram

Heb je de middag live-streamingpanelen van @disneyd23 doorgebracht? Zoooo veel coole aankondigingen, van het Space 220-restaurant tot de Avengers Campus tot Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind tot de Mary Poppins-attractie tot Disney Genie tot LightHouse Point tot het nieuwste schip van @disneycruiseline, Disney Wish! IK KAN NIET OP ALLES WACHTEN!!!!! Waar ben je het meest enthousiast over???? #D23 #D23Expo #WaltDisneyWorld #Disneyland #DisneyCruiseLine #DisneyStyle

Een bericht gedeeld door Noelle Foley (@noellefoley) op 25 aug. 2019 om 18:58 PDT

Begin augustus schreef ze een tweet waarin ze sprak over de schietpartij in Dayton - ik kan niet begrijpen hoe dit een deel van ons dagelijks bestaan ​​is en dat het bijna normaal wordt om over deze schietpartijen op het nieuws te horen, schreef de worstelaar, eraan toevoegend dat mensen iets moeten doen. Noelle is geïnteresseerd in politiek en filantropie en schrijft vaak over die onderwerpen.

Instagram

Ze heeft onlangs een foto van haarzelf gepost die geniet van een dag op het strand, met het bijschrift dat ik het missen om wakker te worden met deze blaffende zeeleeuwen... en je weet zeker dat ik zo terug zou blaffen!

Daarnaast heeft ze onlangs The Wizarding World of Harry Potter bezocht en een foto van zichzelf daar geplaatst. Hou van deze look. Zo mooi, zei een persoon. Foley houdt van reizen en eten, en deelt foto's van haar maaltijden en van haar vakanties.

Relatie status

Noelle Foley

Naar verluidt is de worstelaar nooit getrouwd en heeft hij geen kinderen, maar wie weet wat de toekomst voor haar in petto heeft. Het enige dat telt is dat ze gelukkig is, en te oordelen naar de manier waarop ze zichzelf en haar leven presenteert op sociale media, lijkt dat ook het geval te zijn.

Carrière

Gedurende een bepaalde periode had Foley de ambitie om een ​​professionele worstelaar te worden, in de voetsporen van haar vader, Mick Foley. Ze verscheen in WWE Raw, in de drie afleveringen in 2014, '15 en '16 - het publiek kon haar zien in Holy Foley!, waarin ze training voor WWE te zien kreeg. Vanaf 2018 had ze haar laatste optreden in een WWE-gerelateerd programma, WWE Kitchen SmackDown. Ze besloot dat ze geen carrière in het worstelen wilde nastreven en toen ze erover sprak, zei haar vader dat ze behoorlijk in de war was. Gewond, niet alleen geslagen maar gewond., voegde hij eraan toe.

YouTube-carrière

Noëlle heeft 44.000 abonnees op haar YouTube-kanaal. Ze maakte haar eerste video, WELCOME TO MY YOUTUBE CHANNEL in 2017, en maakte meer video's over gaming, mode en make-up. Enkele van haar meest succesvolle clips zijn door honderdduizenden mensen bekeken, wat zeker een belangrijke rol speelt bij haar financiën.

Vader Mick Foley

Noelle's vader, Mick Foley, werd geboren op 7 juni 1965 in Bloomington, Indiana, VS, wat betekent dat hij 54 jaar oud is en zijn sterrenbeeld Tweelingen is. Foley is vooral bekend als auteur, acteur en voormalig worstelaar, die worstelde onder de namen Cactus Jack, Mankind en Dude Love. Daarnaast is Foley ook verschenen op televisie en in de bioscoop projecten zoals Avatar: The Last Airbender, Staten Island en Mick Foley's Greatest Hits & Misses: A Life in Wrestling. Om af te sluiten, Mick heeft 95 optredens gehad in de loop van drie decennia.

Aanbevolen