Acteurs

Nukaaka Coster-Waldau's Wiki Bio, vermogen, plastische chirurgie

Wie is Nukaaka Coster-Waldau?

Sascha Nukaka Mortzfeldt werd geboren op 23 februari 1971 in Uummannaq, Groenland, en is zowel zangeres als actrice, maar misschien het best bekend om haar huwelijk met de Deense acteur Nikolaj Coster-Waldau. Haar man verwierf internationale bekendheid dankzij zijn rol van Jamie Lannister in de HBO-fantasieserie Game of Thrones.

De rijkdom van Nukaaka Coster-Waldau

Hoe rijk is Nukaaka Coster-Waldau? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen, aanzienlijk verhoogd dankzij haar man, die een geschat vermogen heeft van meer dan $ 16 miljoen waarin ze deelt.

Hey jongens. Bij White House Correspondenten diner met deze prachtige dame. het maakte SDcomicon zachtaardig #whcd pic.twitter.com/EaFVSCEdeZ

- Nikolaj CosterWaldau (@nikolajcw) 26 april 2015

Het vroege leven en praal

Nukaka groeide op in Uummannaq, de dochter van de Groenlandse politicus Josef Motzfelt, die van 2009 tot 2013 minister van Financiën en Buitenlandse Zaken was, en tevens voorzitter is van de West Nordic Council. Ze is van Inuit, Duitse en Noorse afkomst. Er is heel weinig bekend over Nukaka's jeugd en opleiding, en er worden ook geen details over gedeeld.

Het is bekend dat ze op jonge leeftijd model wilde worden en de hoogste regionen van de praal wilde bereiken, dromend van het winnen van de Miss Universe-verkiezing. Dit bracht haar ertoe te trainen om nationale optochten te kunnen winnen, zodat ze zich kwalificeerde voor de jaarlijkse internationale verkiezing. Miss Universe staat bekend om een ​​van de Big Four internationale schoonheidswedstrijden, uitgezonden in meer dan 190 landen en jaarlijks gezien door een half miljard mensen. Ze sloot zich aan bij de 39eeditie van de optocht, gehouden in 1990 in het Shubert Theater in Los Angeles, Californië. Ze plaatste 19etijdens de voorrondes, de hoogste plaatsing die Groenland ooit heeft behaald in de optocht.

Nikolaj en Nukaaka Coster Waldau

Overgang naar acteren

Na haar deelname aan de Miss Universe-verkiezing besloot Nukaka om acteren na te streven carrière , en maakte uiteindelijk haar debuut in de film uit 1998 getiteld Heart of Light. Het is een Groenlandse en Deense productiefilm, de eerste grote film die volledig in Groenland is opgenomen. Het vertelt het verhaal van een alcoholische Inuit die het dorp verlaat om herstel te zoeken en bij zijn terugkeer een nieuwe man wordt. De film staat bekend om het behandelen van thema's rond moderniteit en traditie. Ze zette haar werk voort met tal van lokale filmprojecten en kreeg in 2007 een terugkerende rol in de Deense politieserie genaamd Forbrydelsen of The Killing.

De show speelt zich af in Kopenhagen en volgt rechercheur-inspecteur Sarah Lund terwijl ze moordzaken onderzoekt en bekend werd om haar seizoenslange verhaallijnen en plotwendingen. Drie jaar later werd ze gecast in de Deense dramafilm Eksperimentet, met Ellen Hillingso in de hoofdrol en in première in het Katuaq Culture Centre in de hoofdstad van Groenland, Nuuk. Sindsdien zette ze haar lokale werk voort, voornamelijk in films, waaronder Echoes of a Ronin, Anori en Skavengers.

Gepost door Nukaka Coster-Waldau Aan zondag 1 september 2019

Echtgenoot - Nikolaj Coster-Waldau

Nikolaj is afgestudeerd aan de Danish National School of Performing Arts in Kopenhagen, Denemarken. Na het behalen van zijn diploma ging hij lokaal acteren en brak hij door in de film Nightwatch die in 1994 werd uitgebracht. Na nog een paar projecten besloot hij over te stappen naar de VS om meer internationale projecten te zoeken. In 2001 maakte hij zijn Amerikaanse filmdebuut in Black Hawk Down als Gary Gordon, de ontvanger van de Medal of Honor. De film werd geregisseerd door Ridley Scott en is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1999, geschreven door journalist Mark Bowden.

De jaren daarna bleef hij werken aan projecten in de VS en in zijn thuisland Denemarken. In 2008 speelde hij in de kortstondige serie New Amsterdam en werkte hij ook aan de televisiefilm Virtuality. Uiteindelijk steeg zijn bekendheid naar een internationaal niveau, toen hij werd gecast als Jamie Lannister in de serie Game of Thrones . De show is een bewerking van de serie fantasieromans van George R.R. Martin, getiteld A Song of Ice and Fire, en kreeg veel lovende kritieken en won in de loop van de serie talloze prijzen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Enorm bedankt aan iedereen die vanavond in Kopenhagen opdook bij de laatste GOT-première. Niet in de laatste plaats Søren van de geweldige fangroep 'a Camp of ice and fire', jullie maken het altijd 50% leuker! . Ik wou dat we elke aflevering op het grote scherm konden vertonen. Het ziet er waanzinnig uit en het is zo leuk om de ervaring te delen. Geniet van de komende 5 weken @ilariaurbinati @brioni_official @hbonordic @pilouasbaek

Een bericht gedeeld door Nikolaj Coster-Waldau (@nikolajwilliamcw) op 15 april 2019 om 14:25 uur PDT

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Nukaka in 1997 met Nikolaj trouwde; ze hebben samen twee dochters en het gezin woont in Kongens Lyngby, Kopenhagen, met twee honden. Hun dochters zijn ook begonnen met professionele acteerprojecten, waarbij een van hun dochters in The Girl and the Dogs verscheen, terwijl de andere speelde in de televisieserie Theo og Den Magiske Talisman. Haar man staat ook bekend als een aanhanger van het Deense Rode Kruis en steunde ook de RED-stichting die zich inzet voor de bestrijding van aids. Ze sluit zich vaak aan bij hem in zijn liefdadigheidsinspanningen.

Net als tal van actrices is ze online actief via accounts op sociale media, met name op Facebook waarop ze een persoonlijk account heeft. Ze krijgt niet zoveel aandacht in vergelijking met haar man, maar leeft een zeer actief leven op basis van haar berichten. Ze reist vaak en geniet van het prachtige landschap van Denemarken en Groenland, en neemt zelfs een quad mee. Ze gebruikt het platform ook om de humanitaire inspanningen en belangenbehartiging van het paar te promoten. Jamie heeft ook meerdere keren foto's op zijn persoonlijke sociale media-accounts geplaatst, waaronder een waar ze optrad voor het goede doel.

Aanbevolen