Ankers

Olessa Stepanova (WCVB) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, huwelijk, salaris

Wie is Olessa Stepanova?

Olessa werd geboren in Tasjkent, Oezbekistan op 11 februari 1982, dus onder het sterrenbeeld Waterman, en heeft nu zowel de Amerikaanse als de Oezbeekse nationaliteit. Ze werd populair en kreeg bekendheid nadat ze begon te werken als verkeersanker voor WCVB-tv-station.

Het vroege leven en onderwijs

Olessa bracht de eerste acht jaar van haar leven door in Tasjkent en verhuisde daarna met haar ouders, grootouders en broer naar de VS - het was niet gemakkelijk voor haar om zich aan een nieuwe plek aan te passen en het duurde even voordat ze zich thuis kon voelen . Ze woonden aanvankelijk in Queens in New York City, maar verhuisden in 1998 naar Long Island.

Olessa ging niet zo vaak uit als haar leeftijdsgenoten, maar bracht haar tijd thuis door met het kijken naar het nieuws - ze keek er altijd naar uit om te horen wat er in het land en in de wereld gebeurde, en daarom groeide haar interesse in nieuwsverslaggeving als de tijd ging voorbij. Ze studeerde aan de Plainview-Old Bethpage JFK middelbare school en nadat ze met goede cijfers was afgestudeerd, won ze een studiebeurs aan de Long Island University, die ze accepteerde, en vier jaar later studeerde ze af met een bachelor in Broadcast Journalism. haar als een van de beste studenten. Tijdens haar tijd op de universiteit integreerde ze zichzelf in de gemeenschap van studenten en werd ze ook lid van de Phi Theta Kappa International Honor Society.

Carrière

Zoals met de meeste mensen in de VS, begon Olessa zodra ze haar diploma had behaald op zoek te gaan naar een baan die perfect voor haar zou zijn. Ze vond voor het eerst de baan van journalist voor News12 Traffic and Weather en zag het als een goede manier om haar carrière te beginnen en wat ervaring op te doen. Ze werd al snel gepromoveerd en werd lid van het Night Broadcast News Traffic Team, en werkte als on-air correspondent voor alle vijf districten in New York City en Westchester.

Na een tijdje verveelde Olessa zich en wilde ze verder komen - het leek haar dat haar carrière was gestagneerd. Ze begon te solliciteren bij andere nieuwszenders, maar het lijkt erop dat News12 haar niet wilde verliezen en gaf haar daarom de kans om meer te doen – ze verhuisde naar News12 Long Island, bracht wijzigingen aan in de studio zodra ze daar, en ging verder met het vliegen in helikopters en bracht live verslag uit over verkeersupdates - ze werkte op dat moment voor zowel NY1- als News12-kanalen.

Hoewel de zaken er goed voor haar uitzagen, wilde ze toch verandering, en daarom verhuisde ze naar Hartford in Connecticut en begon te werken met de zender WFSB-TV. Dit was een grote verandering toen ze een ochtendactiviteitenjournalist werd in het News This Morning-programma van het station, terwijl ze ook af en toe in de Better Connecticut-show verscheen.

In januari 2014 heeft Olessa werd onderdeel van de WCVB-TV station als hun verkeersverslaggever voor de EyeOpener-uitzending van News Center 5. WCVB koos Olessa voor de plaats maanden voordat ze voor hen begon te werken, maar ze moesten wachten op het nieuwe jaar omdat ze een contract had bij haar huidige werkgever. Ze werkt nog steeds met hetzelfde team na vijf jaar daar en is te zien in shows op zaterdag- en zondagochtend samen met ankers Randy Price en Emily Riemer, en meteoroloog Cindy Fitzgibbon van het kanaal.

Fijne verjaardag @Met_CindyFitz ??!!! We houden van je en we houden van verjaardagstaart!!! ? #WCVB #Happy25th pic.twitter.com/8Ny1KsW5in

- Olessa Stepanova (@OlessaNBCBoston) 5 oktober 2018

WCVB-tv-zender

WCVB-TV-zender 5 is een van de vele aan ABC gelieerde tv-stations en is gevestigd in Boston, Massachusetts. De eigenaar van het station is Hearst Television, dat deel uitmaakt van Hearst Communications - de studio en de zenderfaciliteiten van het station bevinden zich op afzonderlijke locaties in Needham, Massachusetts.

Er zijn zes tv-stations in Boston die gebruikmaken van de satellietaanbieder Bell TV en de in Canada gevestigde glasvezel-tv-aanbieder Bell Fibe TV en WCVB is daar een van. Het station zond zijn eerste show 47 jaar geleden uit op 19 maart 1972, onder de slogan 'Boston's News Leader'.

Persoonlijk leven en likes

Er is niet veel bekend over het persoonlijke leven van Olessa, aangezien ze deze dingen liever voor zichzelf houdt, maar ze is een getrouwde vrouw - ze verloofde zich in 2015 en trouwde met Joe in februari 2016. De video van het voorstel is te zien op het WCVB Boston-kanaal op Yahoo, omdat ze de video tijdens de show één keer hebben afgespeeld om de verloving van Olessa te vieren. Het echtpaar is de ouders van een zoontje dat ze Anthony hebben genoemd, maar zijn exacte geboortedatum is niet bekend - hij heeft blauw haar en blauwe ogen.

Er is niet veel bekend over de interesses van Olessa, behalve dat ze dol is op koken en er erg goed in is, van dieren houdt en een grote voetbalfan is.

Olessa is een supporter van het Ellie Fund, een organisatie die zich richt op het verlenen van ondersteunende diensten aan vrouwen die lijden aan borstkanker - hun belangrijkste doel is om de stress die ze elke dag ervaren te verlichten en hen op die manier in staat te stellen zich te concentreren op hun gezin, hun herstel en genezing en om positief te blijven over hun strijd tegen kanker. Olessa steunt de zaak samen met Katie Thompson, Emily Riemer en Kelly Ann Cicalese .

Olessa Stepanova

jill marie jones echtgenoot

Olessa's ochtendroutine

Olessa gaat meestal naar bed voor 22.30 uur en moet vier tot vijf wekkers zetten zodat ze om drie uur 's nachts kan opstaan. Ze drinkt 's ochtends geen koffie met suiker zoals de meeste mensen - ze neemt de suiker liever alleen in de vorm van enkele chocoladerepen. Ze heeft een volle kledingkast, maar kan nog steeds niet vinden wat ze moet dragen, en zegt dat ze boodschappen moet doen, maar waar ze een hekel aan heeft. Ze gaat naar het station en is meestal klaar om live te gaan, net voordat ze op het punt staat om op je tv-schermen te verschijnen.

Uiterlijk en vermogen

Olessa is momenteel 37 jaar oud. Ze heeft halflang donkerbruin haar, bruine ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Olessa geschat op bijna $ 1 miljoen, maar het zal zeer waarschijnlijk stijgen omdat ze nog steeds actief is en een populaire verkeersverslaggever wordt.

Wanneer in #NOLA ????????

Gepost door Olessa Stepanova Aan maandag 25 april 2016

Aanwezigheid op sociale media

Olessa is behoorlijk actief op zowel Instagram als Twitter - ze lanceerde haar Twitter account in mei 2009 en heeft tot nu toe bijna 11.000 volgers verzameld en meer dan 18.000 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 2500 mensen terwijl ze ongeveer 210 foto's heeft gepost - haar account is ingesteld op privé omdat ze het meestal voor haar familie gebruikt - je moet haar volgen als je de foto's wilt zien die ze heeft gedeeld.

Leuk weetje

Olessa's broer Eric stelde zijn langdurige vriendin ten huwelijk, live op de Beter Connecticut show – Olessa was erbij evenals hun ouders, en natuurlijk zei Erics vriendin ‘Ja’.

Aanbevolen