Modellen

Olga Katysheva's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, afmetingen

Olga Katysheva's Wiki Biografie en Leeftijd

Olga Katysheva werd geboren op 20 maart 1990 in Yekaterinburg, Rusland, wat betekent dat ze 29 jaar oud is en haar sterrenbeeld Vissen is. Olga, wiens nationaliteit Russisch is, is vooral bekend als model en social media influencer een miljoen volgers op Instagram .

Wens je een gelukkig nieuwjaar!!!?ᅠ?Mijn sociale accounts: instagram.com/olgachocolate/vk.com/olga_katysheva

Gepost door Olga Chocolade Aan zaterdag 29 december 2018

Netto waarde

Nettowaarde van meer dan $ 500.000. Als model verdient ze geld met fotoshoots voor modemerken en wordt ze betaald om ze ook op haar sociale media te promoten.

Etniciteit en achtergrond

Etniciteit is Kaukasisch en heeft lichtbruin haar dat ze soms een of twee tinten lichter verft, en bruine ogen, wat perfect bij haar huidskleur past. Ze was een student van de Ural State Law University. Haar lichaamsafmetingen zijn 36-25-36 inch.

Olga Katysheva

emily rudd paul rudd

Sociale media

Ze heeft onlangs een foto van zichzelf in een prachtige tuin gepost, en haar volgers lijken er dol op te zijn geweest toen ze talloze reacties achterlieten en Katysheva's uiterlijk complimenteerden.

Olga houdt van reizen en in augustus 2019 bezocht ze Spanje en plaatste ze op sociale media foto's van haar vakantie en avonturen. Ze ging echter niet alleen voor de lol naar Barcelona - ze had daar haar eerste tentoonstelling, omdat haar werk in één galerij werd getoond. In een oprecht bericht op Instagram bedankte ze vervolgens haar lerares en vriendin die haar droom hebben laten uitkomen. Olga veroverde de harten van velen en heeft verschillende fanaccounts aan haar gewijd, op forums en sociale media. Voor al haar Russische fans die er zijn, is het belangrijk om te vermelden dat ze een VK-pagina heeft.

Bekijk dit bericht op Instagram

Laten we spelen in de steden. Jekaterinenburg. Jij op G. ⤵️

Een bericht gedeeld door amusant (@olgachocolate) op 12 augustus 2019 om 3:51 uur PDT

Relatie status

Misschien is ze single, maar dat heeft ze niet bevestigd. Naar verluidt is ze nooit getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Twitter

Katysheva is actief op Twitter en heeft 7.000 volgers op dat podium. Maar als ze haar activiteit op Twitter vergelijkt met haar activiteit op Instagram, is het duidelijk dat ze de voorkeur geeft aan het laatste. Haar laatste berichten bevatten foto's op Instagram en ze tweet meestal in het Russisch. Olga is ook actief op Facebook , onder de naam Olga Chocolate, en haar pagina wordt gevolgd door 10.000 mensen. Sommige van haar laatste berichten op Facebook bevatten een mini-vlog die ze maakte tijdens een bezoek aan Zuid-Korea.

Interessante feiten

Olga onthult vaak dingen waar ze gepassioneerd over is op haar sociale media.

Ik was helemaal vergeten dat het morgen stadsdag is in Jekaterinenburg. pic.twitter.com/v6bNF0DdAC

- OlgaChocolade (@Katysheva_Olga) 20 augustus 2019

  • Ze houdt van kunst en hield van schilderen.
  • Ze kijkt graag naar films in haar vrije tijd, vooral films uit de jaren 90, met in de hoofdrol mensen zoals Jackie Chan en Jim Carrey, en houdt van de film Legally Blonde.
  • Ze heeft onlangs samengewerkt met Brands Stores Outlet en hun pagina gepromoot op haar sociale media.
  • Katysheva is een grote fashionista en ze deelde een video van haar kast en haar volgers vonden het blijkbaar leuk om een ​​deel van haar appartement te zien.

Youtube

Olga is te zien in talloze video's op YouTube, waaronder Instagram-verhalen | Beste van Olga Katysheva 2018-2017, OLGA CHOCOLADE, Olga Katysheva - olgachocolate - Andere interessante vrouwen - Bellazon en Instagramers. La Preciosa Olga Katysheva.

Acteercarrière

Katysheva was niet alleen een model, maar ook kort geacteerd, waardoor ze debuut in Nachtwacht in 2004, en verscheen toen in Disaster Movie. Ze lijkt meer gefocust te zijn op haar modellencarrière, aangezien ze sinds 2008 niet meer heeft gehandeld.

Aanbevolen