Zakenmensen

Olivia Black (Pion Stars) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vermogen

Wie is Olivia Zwart?

Olivia Black werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika. Ze is een model, zakenvrouw en voormalig reality-tv-persoonlijkheid, vooral bekend van haar werk als onderdeel van de History-tv-show getiteld Pawn Stars. Ze maakte drie jaar deel uit van de serie en haar ontslag uit de show trok veel controverse.

Bekijk dit bericht op Instagram

Potty time #prodomme #chicagodominatrix #msoliviablack #watersports

Een bericht gedeeld door Olivia Zwart (@msoliviablack777) op 28 oktober 2018 om 06:22 PDT

De rijkdom van Olivia Black

Hoe rijk is Olivia Black? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar bekendheid door de tv-show hielp haar carrière vooruit te helpen, en ze heeft ook inkomsten gekregen uit een zakelijke onderneming. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Meisjes uit het vroege leven en zelfmoord

Er is heel weinig bekend over het leven van Olivia voordat ze beroemd werd, omdat ze zeer beperkte informatie heeft gedeeld over haar jeugd, familie en opleiding. Al vroeg in haar leven raakte ze geïnteresseerd in modellenwerk, maar ze droeg veel tatoeages op haar lichaam. Hoewel het niet conventioneel was, ontdekte ze toen de website Zelfmoord Meisjes , dat voor haar een platform zou worden om online erkenning te krijgen.

Olivia Zwart

Deze online community richt zich op de fotografie van modellen die bekend staan ​​als Suicide Girls, aantrekkelijke vrouwen die zich niet conformeren aan de normale ideeën over schoonheid. Het werd opgericht in 2001 en het grootste deel van de site is alleen toegankelijk voor betalende leden, die toegang hebben tot afbeeldingen van modellen of fotografen van over de hele wereld. Betaling geeft hen ook toegang tot persoonlijke profielen, blogplatforms, een merchandise-winkel en groepen op basis van verschillende interesses. De gemeenschap is erg populair en er wordt in de popcultuur naar verwezen, zoals in de tv-show Californication.

Pion Sterren

In 2010 werd Black gecast om deel uit te maken van de tv-show Pion Sterren , de reality-tv-serie gefilmd in Las Vegas, Nevada, die de dagelijkse activiteiten volgt van de World Famous Gold & Silver Pawn Shop, een familiebedrijf dat in 1989 werd geopend. De winkel is eigendom van Rock Harrison toen het bedrijf aan hem werd overgedragen door zijn vader, Richard Old Man Harrison. Andere werknemers in het bedrijf zijn Ricks zoon Corey en zijn jeugdvriend Chumlee. De show werd de best beoordeelde van allemaal in de geschiedenis.

In elke aflevering heeft het personeel contact met klanten die items binnenbrengen om te verkopen of te verpanden. Het personeel bespreekt vervolgens de historische achtergrond van het item en raadpleegt soms experts voordat ze onderhandelen over de prijs. Sommige experts die in de show zijn verschenen, zijn doorgegaan met het maken van hun eigen spin-off-programma's, waaronder antiekrestaurator Rick Dale, die de ster werd van American Restoration '. Autorestauratie-expert Danny The Count Koker werd de ster van de show Counting Cars.

Leven na Pion Stars

In 2013 werd Black plotseling ontslagen uit de productie, zelfs na drie jaar van constant goede recensies, en talloze fans verzamelden zich. Een paar dagen na haar ontslag verscheen in een publicatie het nieuws dat Olivia model had gestaan ​​voor Suicide Girls, en dat haar verleden ook deelname aan softcore-pornografie omvat. Veel medewerkers wisten van haar verleden, maar vonden het niet erg, maar het was het productiebedrijf dat haar liet gaan. Ze spande een rechtszaak aan en beweerde dat het productiebedrijf op de hoogte was van haar achtergrond, maar haar toch inhuurde. Er kwamen geen resultaten uit de rechtszaak, dus het kan zijn dat het privé is geregeld of is afgewezen.

#live op @myfreecams w/ @barenakedchefmaria #meow #fun #love #queer #pawnstars #suicidegirls #cam #model #cegan #vegas #chef #missoliviablack #barenakedchef #cozycamming @liveveganstrong

Gepost door Olivia Zwart Aan zondag 22 januari 2017

Na haar periode bij Pawn Stars kreeg ze tal van modelleringsprojecten, waaronder optredens in verschillende populaire publicaties, waaronder Inked, Inked Girls en Tabu Tattoo. Ze trad ook op tijdens de Celebrity Trixi Rocky Horror Burlesque Performance, presenteerde de Las Vegas ASPC Benefit en stond model voor de Dollies & Doggies-kalender.

Ze begon toen haar eigen bedrijf en creëerde de online seksspeeltjeswinkel genaamd Bare Naked Mob en creëerde het samen met haar oude partner, chef-kok Maria Plaza. Ze geeft ook paaldanslessen, fitness-conditioneringslessen en flexibele vloerwerklessen, die allemaal kunnen worden geboekt via een online website.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Black getrouwd is met chef-kok Maria Plaza. Volgens berichten ontmoette het stel elkaar via sociale media tijdens de verjaardagsviering van Plaza en begon kort daarna te daten. Ze hadden toen een privé-huwelijksceremonie. De twee delen veel dezelfde interesses, waaronder tatoeages en foto's van volwassenen, en beiden hadden het idee om een ​​seksspeeltjeswinkel te beginnen.

Hartelijk bedankt @missoliviablack Ik vind dat je geweldig doet wat je doet #sg #oliviablack @missoliviablack pic.twitter.com/FFyN4uOAx6

— Frank Gascon (@Frank_Gascon95) 14 december 2014

Net als talloze modellen, televisiepersoonlijkheden en zakenvrouwen, is Olivia zeer actief online via accounts op sociale media; op Instagram heeft ze meer dan 31.000 volgers en gebruikt het platform om haar modellenprojecten te promoten, terwijl ze ook persoonlijke foto's plaatst. Ze heeft promotiewerk op de website gedaan dankzij samenwerkingen met verschillende bedrijven, waaronder Blissful Medicinals, een bedrijf dat medicinale cannabis verkoopt om verschillende aandoeningen te helpen behandelen. Ze heeft ook een Facebook-pagina met meer dan 11.000 fans, die deze gebruikt om haar pleidooien te promoten, terwijl ze ook af en toe een paar foto's plaatst. Ze is de afgelopen maanden privé geweest over haar privéleven, hoewel ze eerder pronkte met haar relatie met Plaza. Door deze plotselinge verandering vroegen veel van haar fans zich af of ze nog steeds samen zijn, of dat ze besloten hebben om het gewoon onopvallend te houden.

Aanbevolen