Journalisten

Olivia Harlan Wiki Bio, lengte, salaris. Wie is de vrouw van Sam Dekker?

Het vroege leven en gezin

Olivia Harlan werd geboren op 9 april 1993 in Kansas City, Missouri, VS, onder het teken Ram en met de Amerikaanse nationaliteit. Ze groeide op met drie broers en zussen, Haley, Abigail en Robin, en haar ouders, Kevin en Ann Harlan.

Bekijk dit bericht op Instagram

#21 Syracuse in Maryland. Middag, ESPN. Cuse C Sam Heckle is out met een bovenlichaamblessure, waardoor de hele lijn naar een nieuwe plek verschuift. Maryland LB Shaq Smith (Clemson-transfer) ook uit. Was een beslissing van de speeltijd - omgaan met een liesblessure.

Een bericht gedeeld door Olivia Harlan Dekker (@oliviaharlandekker) op 7 sep 2019 om 09:01 uur PDT

Haar vader is een radio- en tv-sportcommentator, die in 2017 door de peiling van CBS Sports werd uitgeroepen tot National Sportscaster of the Year; terwijl Olivia's grootvader een echte lokale beroemdheid is - Bob Harlan was de CEO en voorzitter van het Green Bay Packers NFL-team (National Football League). Hij vervulde deze functie meer dan 20 jaar en inspireerde het hele gezin om hun leven te verbinden met sport. Olivia's ouders zijn nog steeds getrouwd en leven samen in liefde, zoals ze trots liet zien in een foto van hun huwelijk op haar Twitter-account, hen feliciteerde met hun 30e huwelijksverjaardag en hun relaties vierde. Olivia heeft een hechte band met haar zus, Haley, en brengt haar vrije tijd graag door met haar neefje JJ.

Educatieve achtergrond

In 2010 werd Olivia gekroond tot Miss Kansas Teen USA terwijl ze nog op haar middelbare school zat. Ze studeerde af aan haar middelbare school in 2011 en ging naar de University of Georgia, waar ze digitale en broadcastjournalistiek studeerde, en studeerde in 2014 cum laude af aan het Grady College met een BA in journalistiek en massacommunicatie.

Carrière

Eerste stappen

Terwijl Olivia nog aan de universiteit studeerde, schreef ze sportverslagen voor de website van de universiteit en was ze ook verantwoordelijk voor het wekelijkse voetbalmagazine Dawg Sitting, waar ze wekelijks een artikel maakte over verschillende lokale voetballers.

Olivia Harlan

Olivia rapporteerde ook voor het universiteitsteam, de Bulldogs, en was elke zaterdag de gastheer van Game Day. Het is de moeite waard om te zeggen dat haar overwinning op de tienerverkiezing in 2010 haar veel heeft geholpen om haar bekendheid te vergroten en om in de wereld van de journalistiek te stappen. Haar eerste baan was op het gebied van lichamelijke opvoeding op scholen in Kansas City, waar ze haar kennis op gebieden als gezonde voeding, een positieve instelling en vele andere elementen uitbreidde.

Stijging naar bekendheid

In 2013 kreeg Olivia haar baan als co-host van de webserie over het Green Bay Packers NFL-team, die ze dagelijks plaatste.

Binnen een jaar kreeg ze ook werk aangeboden als correspondent voor Fox Sports South en Raycom's SEC en ACC Football. In 2016 trad ze toe tot de bemanning van ESPN, waar ze tot op de dag van vandaag werkt. Aanvankelijk had ze de functie van een nevenactiviteitverslaggever, die verslag deed van universiteitsvoetbalwedstrijden. Ze werd opgemerkt door het NBA-team, de Atlanta Hawks, en werd ook uitgenodigd om hun nevenactiviteitverslaggever te worden. Tegelijkertijd was ze gastheer van de ACC All Access-show. Door de ervaring van haar vader en grootvader te erven, slaagde Olivia erin haar vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en het respect van haar collega's in haar werkveld te winnen.

Zijprojecten

Olivia is ook een fitness-, beauty- en modeblogger. Haar alternatieve account op Instagram wordt gevolgd door bijna 12.000; op dat profiel deelt ze haar mening over verschillende modetrends, cosmetische producten, hoogtepunten van haar reizen, enz. Dit account is haar bron van regelmatig gesponsorde berichten, aangezien ze commerciële contracten heeft getekend met bedrijven als Red Dress, Culver's en vele anderen.

Persoonlijk leven, echtgenoot Sam Dekker

Olivia heeft sinds 2016 een relatie met Sam Dekker, een professionele NBA-speler, toen ze als verslaggever voor een NBA-team begon te werken. Het stel verloofde zich in mei 2017 en trouwde op 14 juli 2018.

De ceremonie was privé en alleen goede vrienden en familieleden waren uitgenodigd, hoewel zowel Olivia als Sam veel foto's van de ceremonie op hun sociale media-accounts hebben gedeeld. Olivia en Sam besteden veel tijd aan het helpen van verschillende non-profitorganisaties en nemen deel aan liefdadigheidsevenementen, waarbij ze bedrijven en mensen aanmoedigen om geld te doneren voor de stichtingen die ze actief ondersteunen; waaronder Children's Cancer Family Foundation (CCFF), die gezinnen met kinderkanker helpt.

Wie is Sam Dekker?

Samuel Sam Thomas Dekker is geboren op 6 mei 1994 in Sheboygan, Wisconsin USA, dus onder het teken Stier en met Amerikaanse nationaliteit. Van jongs af aan is hij met sport bezig.

geen slechte eerste werkdag... pic.twitter.com/rArNtF7fE6

- Sam Dekker (@dekker) 21 augustus 2019

Hij was lid van het Amerikaanse nationale team onder de 18 dat de gouden medaille won in Brazilië tijdens het FIBA ​​Americas-kampioenschap (Fédération Internationale de Basketball Americas). Hij begon zijn basketbalcarrière in The Wisconsin Badgers (2012-2015), het universiteitsbasketbalteam in Division I, waarna hij werd opgesteld door de Houston Rockets (2015-2017), later spelend voor Los Angeles Clippers, Cleveland Cavaliers en Washington Wizards, totdat hij in 2019 werd uitgenodigd om zich bij Lokomotiv Kuban aan te sluiten en het contract met de Russische club te ondertekenen. Hij is een langdurige supporter van het bedrijf Acuity Insurance en promoot het nu samen met Olivia, aangezien zij ook de ambassadeur van het bedrijf werd.

Hobby's en interessante weetjes

  • Olivia is een grote hondenliefhebber – zij en haar man Sam hebben een hond genaamd Riggins; ze proberen zoveel mogelijk tijd met hem door te brengen, missen hem op het werk of op reis en plaatsen zijn foto's op hun Instagram-profielen.
  • Olivia's favoriete boek is Catcher in the Rye;
  • Haar favoriete films zijn Gone with the Wind en The Talented Mr. Ripley.
  • Ze trakteert zichzelf graag op een cocktail na een zware dag en geeft de voorkeur aan een cocktail van Mezcal Margarita of Makers en Ginger (hoewel ze toegaf dat ze een hekel had aan whisky totdat hij dit drankje probeerde).
  • Olivia en Sam reizen veel en ontdekken het liefst landen met een rijke geschiedenis en prachtige bezienswaardigheden. Ze bezochten graag Europese landen, zoals Italië, Griekenland en Letland. De favoriete vakantiebestemming van Olivia is echter Palm Springs.
  • Olivia was aanbevolen op de cover van Healthy Magazine in 2018; ze deelde het verhaal van haar ervaring met gepest worden op school vanwege haar extra gewicht, en haar manier om haar lichaam te omarmen nadat ze Miss Kansas Teen had gewonnen toen ze 16 jaar oud was.

Afbeeldingsbron

Afbeeldingsbron

Afbeeldingsbron

Aanwezigheid op sociale media

Olivia is erg actief op social media platforms; ze deelt haar foto's en video's dagelijks op haar Instagram account dat wordt gevolgd door meer dan 60.000 abonnees. Ze is ook erg actief op haar Twitter profiel dat door bijna 38.000 mensen wordt gelezen. Ze heeft geen Facebook-pagina, hoewel ze te vinden is op cameo , waar je voor slechts $ 20 een gepersonaliseerde video-shoutout van haar kunt boeken. Haar man Sam Dekker is ook erg actief op Instagram en deelt veel foto's van Olivia op zijn profielen.

#fabfitfunpartner #fabfitfun Ik ben dol op mijn valbox van FFF ... vooral de kit voor het bleken van tanden, @nassifmedspa detox ...

Gepost door Olivia Harlan Aan woensdag 28 augustus 2019

Dus, zijn Instagram account wordt gevolgd door meer dan 210.000 abonnees, terwijl zijn Twitter profielen wordt gelezen door meer dan 275.000 mensen.

Uiterlijk, kledingstijl

Olivia heeft van nature blond haar dat ze nog steeds bleekt tot de platinablonde tint; ze heeft blauwe ogen. Olivia is 1,65 m lang en weegt ongeveer 54 kg; haar vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar. Haar favoriete plek om kleding te kopen is Zara; ze houdt ook van blazers van Veronica Beard.

Vermogen en salaris

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Olivia geschat op ongeveer $ 2 miljoen.

Olivia Harlan

Sinds 2018 is Olivia's jaarsalaris naar verluidt meer dan $ 100.000, omdat ze een actieve ESPN-reporter is en tegelijkertijd deelneemt aan andere projecten. Het is ook vermeldenswaard dat het vermogen van haar man wordt geschat op minstens $ 5 miljoen - zijn jaarsalaris bij de Washington Wizards (2018-2019) bereikte $ 2,8 miljoen, en hij verdient nu nog meer bij Lokomotiv Kuban. In november 2016 kocht Sam een ​​appartement van 1.568 vierkante meter gelegen aan de Sheboygan River, dat ongeveer $ 289.000 kostte – hij deelt de rechten op dit huis samen met Olivia.

Aanbevolen