Acteurs

Olwen Kelly's Wiki Bio, Leeftijd, Afmetingen, Vriendje, Familie

Wie is Olwen Kelly?

Olwen Kelly is een Iers model, actrice en yogaliefhebber. Ze is vooral bekend van haar rol in The Autopsy of Jane Doe, een horrorfilm waarin ze een lijk portretteerde.

Olwen Kelly Leeftijd, vroege leven, familie en onderwijsachtergrond

Olwen Catherine Kelly was geboren in 1988 in Dublin, Ierland, dus Iers naar nationaliteit en behorend tot de blanke etniciteit; De exacte geboortedatum van Olwen is niet bekend. Haar ouders brachten haar samen met haar vier broers en zussen, drie broers en een zus. Ze heeft de namen van haar ouders en broers en zussen niet gedeeld, noch hun beroep, aangezien ze ervoor kiest om dergelijke details voor zichzelf te houden.

https://www.instagram.com/p/BynSmMllGJL/

Olwen ontwikkelde al op jonge leeftijd een interesse in acteren. Wat haar opleiding betreft, was Olwen aanvankelijk niet gek op kunst toen ze op school zat, en in feite ging ze voor haar tertiaire opleiding naar het NUI Maynooth College waar ze wetenschappen studeerde.

Olwen Kelly Professionele carrière en groei naar het sterrendom

Onmiddellijk na haar afstuderen verhuisde Kelly in 2012 naar Londen, met als enige bedoeling: achtervolgen een carrière in de entertainmentindustrie. Gewapend met de looks begon Kelly haar carrière als model bij het Dublin Model Agency. Ze maakte naam in de modellenindustrie en verscheen in verschillende publicaties, campagnes en advertenties voor topmerken zoals Next, Maxx en TK.

Na een paar jaar in de modellenindustrie te hebben gewerkt, besloot Kelly haar geluk te beproeven in de acteerwereld en stapte ze over naar Hollywood, waar ze haar acteerdebuut maakte in 2014 in de film Darkness on the Edge of Town. Twee jaar later was ze er weer mee bezig, dit keer in de serie Why Life Sucks When You're in Your 20's: It's Contagious.

Het was hetzelfde jaar dat Olwen' doorbraak eindelijk kwam, toen ze de rol van het kadaver kreeg in The Autopsy of Jane Doe.

De verhaallijn volgt het verhaal van lijkschouwers van vader en zoon, die worden geconfronteerd met verschrikkingen voor het ontleden van het lijk van een onbekende vrouw. Deze rol zag Olwen tot sterrendom stijgen, vanwege haar bekwaamheid om urenlang stil te blijven tijdens het filmen. De film werd een commercieel succes, waarbij Olwen internationale erkenning kreeg voor het perfect uitvoeren van haar lijkrol.

Op de vraag hoe het haar lukte om elke dag soms acht uur achter elkaar perfect stil te blijven, zei Olwen dat ze meedogenloos meditatie en yoga had beoefend, wat veel hielp. Ze heeft dit enorme succes gevolgd met andere projecten, de meest recente waren in 2018 toen ze te zien was in Winter Ridge en The Obscure Life of the Grand Duke of Corsica.

Hoewel Olwen niet tot de meest bekende actrices behoort, kreeg haar carrière een boost toen ze verscheen in The Autopsy of Jane Doe, en ze lijkt af te stevenen op meer succes in haar acteercarrière.

Olwen Kelly Persoonlijk leven, getrouwd of daten, en kinderen

Olwen is een van die mensen die hun persoonlijke en professionele leven graag gescheiden houden. Het is echter bekend dat ze nooit getrouwd is geweest, maar momenteel een relatie heeft met haar vriend wiens naam ze nog niet heeft bekendgemaakt.

Olwen Kelly

Volgens Olwen, zij ontmoette haar mysterieuze vriendje in Londen, in een Hackney-duikbar genaamd The Dolphin onder het genot van een drankje. Het stel is al een tijdje aan het daten. Zijn identiteit kan in de schijnwerpers komen te staan ​​wanneer de tortelduifjes besluiten in het huwelijksbootje te stappen. Het stel woont samen in Londen; Olwen is heteroseksueel geaard en heeft nog geen kinderen.

Als ze niet aan het filmen is of haar modellenwerk niet eert, houdt Olwen van reizen. Daarnaast brengt ze graag quality time door met haar familie en vrienden. Olwen plaatst ook veel foto's op haar sociale media-pagina's, hoewel ze zelden van haar vriend zijn. Olwen is ook een dierenliefhebber en heeft een cockapoo-hond.

Enkele interessante feiten over Olwen Kelly

Hier zijn een paar snelle feiten over Olwen Kelly.

Ze begon als model: hoewel ze altijd actrice wilde worden, had ze niet het geluk om meteen na haar studie een acteerrol te krijgen. Ze begon als winkelbediende in een winkel terwijl ze de eindjes aan elkaar probeerde te knopen. Haar geweldige fysieke eigenschappen hielpen haar echter om als model boven het minimumloon te gaan verdienen. Hoewel ze nu haar indruk heeft gemaakt op de acteerindustrie, accepteert Olwen nog steeds modellenoptredens.

#Over gister avond Harry Potter en de Geheime Kamer met @RoyalPhilSoc @Royal Albert Hall was geweldig. Sterk aanbevolen. @JK Rowling #snapeforlife #Royal Albert Hall #JK Rowling pic.twitter.com/BUjhPu9tqp

- OlwenCatherineKelly (@OlwenCatherine) 28 april 2018

Ze is het oudste kind in haar familie, de eerstgeborene van vijf kinderen. Met alle verantwoordelijkheden die op de eerste kinderen rusten, moet Olwen heel moedig zijn geweest om een ​​carrière in de creatieve industrie te kiezen, ook al wist ze dat het inkomen niet gegarandeerd was.

Ze kreeg een unieke doorbraakrol: voor de meeste acteurs worden hun grote momenten vaak geassocieerd met dramatische rollen waarvoor ze normaal gesproken een levend persoon moeten spelen. Dit was echter niet het geval voor Olwen, omdat haar doorbraakrol betekende dat ze de hele shoot stil lag en niet met haar fans sprak. Over winnen gesproken in stilte!

Ze is niet de enige creatieve persoon in haar familie: hoewel Olwen erin is geslaagd de details van haar familie geheim te houden, is bekend dat haar moeder in de jaren '80 en vroege jaren '90 zangeres was, dus van wie ze erfde haar creatieve gen.

Lichaamsafmetingen en functies van Olwen Kelly

Olwen is 1,79 m lang en heeft een goed onderhouden lichaam van gemiddeld gewicht en vitale statistieken van 34-24-36 inch. Haar ogen zijn donkerbruin terwijl haar haarkleur rood is.

Hoeveel is het vermogen van Olwen Kelly?

Olwen is erin geslaagd een behoorlijk vermogen op te bouwen als model en actrice, en hoewel ze al vele jaren niet meer acteert, ziet haar carrière er rooskleurig uit. Gezaghebbende bronnen schatten Olwen Kelly's netto waarde medio 2019 ongeveer $ 500.000 bedragen.

Aanbevolen