Beroemdheden

OmarGoshTV Wiki Biografie, leeftijd, echte naam, vermogen. Nep?

Wie is OmarGoshTV?

OmarGoshTV is een Amerikaanse YouTuber, die bekendheid heeft vergaard door zijn kanaal , waarop hij video's uploadt van verschillende spookachtige locaties in de VS, waaronder Spook Hill, Waverly Hills Sanatorium en anderen. Hij heeft nu bijna drie miljoen abonnees en het aantal neemt voortdurend toe.

Dus, wil je meer te weten komen over OmarGoshTV, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we laten je kennismaken met deze prominente YouTuber en spokenjager.

Gepost door Omargoshtv Aan Donderdag 14 juli 2016

OmarGoshTV Wiki: echte naam, jeugd en opleiding

Geboren Omar Gosh op 14 maart 1982 in Tampa, Florida, VS, heeft hij zelden over zijn kinderjaren gesproken - we weten alleen dat hij de oudste is van drie kinderen, met een jongere broer en zus. Met betrekking tot zijn opleiding schreef Omar zich na zijn toelatingsexamen op de middelbare school in aan de Universiteit van Zuid-Florida, waar hij afstudeerde met een bachelor in videografie en filmmaken.

Carrièrebegin

Voordat hij OmarGoshTV werd, was hij kapper, kun je dat geloven? Nou ja, hij werkte in een saloon, maar na verloop van tijd werd hij het beu en begon hij zijn roeping te veranderen. Hij lanceerde zijn YouTube-kanaal in november 2011, maar voordat hij angstaanjagende locaties begon te verkennen, maakte hij comedy- en grapvideo's. Een van zijn eerste video's was Giving Kids a Terrible Christmas Gift, dat nu ongeveer 105.000 views heeft, terwijl een van de eerste video's die een miljoen views bereikte, Frog in the Toiler Prak- Funny Pranks On Family was, die nu meer dan 1,5 miljoen views heeft.

OmarGoshTV

jon riser hoogte

Hij ging door met grappige video's en zijn populariteit nam toe, en in 2016 begon hij het bovennatuurlijke te verkennen. De eerste video die zijn verliefdheid op het bovennatuurlijke laat zien, is Echte Hunted-begraafplaats in Florida - die momenteel meer dan 1,1 miljoen keer bekeken is - opgenomen op Spring Hill Cemetery in Brooksville, Florida, waar nogal wat verhalen zijn verbonden met het bovennatuurlijke. Hij maakte meer video's over het onderwerp en rapporteerde vanuit verschillende locaties, van spookachtige begraafplaatsen tot huizen en grotten, wat zijn populariteit alleen maar verhoogde.

Stijging naar bekendheid

Met elke nieuwe video van een spookachtige locatie trok Omar meer mensen naar zijn kanaal en begin 2017 had hij al 500.000 abonnees. Dit aantal bleef toenemen. en voordat 2017 eindigde, bereikte hij een miljoen abonnees. Tegenwoordig heeft OmarGoshTV meer dan drie miljoen abonnees en zijn zijn video's meer dan 425 miljoen keer bekeken. Enkele van zijn meest populaire video's zijn: Experimenteren met niet genoeg geld – geloof in de mensheid hersteld , die meer dan 13 miljoen views heeft, dan Haunted Clown Tunnel (Going All The Way New Haunted Tunnel) , met meer dan 12 miljoen, en Haunted Queen Mary Ship om 3 uur 's nachts - Spook spookt in een spookschip , die meer dan negen miljoen views heeft, naast talloze andere, die zijn rijkdom alleen maar hebben vergroot.

Familieblog

Naast zijn belangrijkste YouTube-kanaal heeft Omar nog een ander kanaal - De familie Omar Gosh -waarop hij video's uploadt die betrekking hebben op zijn persoonlijke leven. Hij heeft een aantal persoonlijke verhalen gedeeld en heeft tot nu toe meer dan 780.000 abonnees aangetrokken, waarbij zijn video's meer dan 90 miljoen keer zijn bekeken, wat ook heeft bijgedragen aan zijn vermogen.

Is OmarGoshTV nep?

Hij is, net als veel andere jagers op het bovennatuurlijke, ervan beschuldigd zijn video's te vervalsen en dat hij overdreven dramatisch is over niets. Toen hem ernaar werd gevraagd, heeft hij echter verklaard dat waarom hij het zou faken en mensen en zichzelf voor niets in levensbedreigende situaties zou onderwerpen? Wel, geloof je?

Met mijn Cookie gaat het iets beter. Bedankt voor je helende gebeden FAM ❤️ pic.twitter.com/whfUQAAU42

- OmarGoshTV (@OmarGoshTV) 2 juli 2019

OmarGoshTV Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is OmarGoshTV een ster geworden en zijn hernieuwde bekendheid heeft gestaag bijgedragen aan zijn rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk OmarGoshTV is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van OmarGoshTV maar liefst $ 1 miljoen is, wat best behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

OmarGoshTV Persoonlijk leven, Huwelijk, Kinderen, Vrouw, Echtscheiding

Wat weet je over het persoonlijke leven van Omar? Welnu, deze YouTube-ster is vrij open geweest over de ups en downs die hem zijn overkomen. Welnu, hij was getrouwd met Melissa, met wie hij drie kinderen heeft, maar de twee scheidden in november 2018, en sindsdien is hij verder gegaan en heeft hij nu een relatie met een vrouw genaamd Tiphanie Kiker-Holmes.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door OmarGoshTV (@omargoshtv) op 17 juni 2019 om 06:43 PDT

OmarGoshTV Internet Fame

YouTube heeft hem beroemd gemaakt en sindsdien heeft hij zijn populariteit uitgebreid naar sociale-mediaplatforms, met name Instagram en Twitter. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan 280.000 volgers en is meestal gebruikt om enkele gebeurtenissen uit zijn persoonlijke leven te delen, zoals tijd doorgebracht met zijn nieuwe vriendin , maar ook genieten van wat vrije tijd met zijn kinderen en vrienden, naast tal van andere posten. Je kunt Omar vinden op Twitter ook, waarop hij meer dan 100.000 volgers heeft, en een aantal van zijn persoonlijke worstelingen met hen heeft gedeeld, maar ook ideeën en meningen, die je allemaal kunt zien op zijn officiële pagina.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente YouTuber, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij van plan is.

Aanbevolen