Beroemde Echtgenoten

Pablo Schreiber's ex-vrouw Jessica Monty Wiki Bio, leeftijd, huwelijk, vermogen

Het vroege leven, familie

Jessica Monty werd geboren op 21 mei 1980 in de VS, blijkbaar in Miami, Florida, en waar ze is opgegroeid. Er is bijna niets bekend over Jessica's ouders - behalve dat ze van gedeeltelijk Cubaanse afkomst waren - noch hun namen, noch hun leeftijd. Jessica ooit gedeeld dat haar moeder een vissersvrouw was die haar alleen opvoedde, en dat ze haar biologische vader nooit heeft gekend, of dat ze een stiefvader had. Het is bekend dat Jessica's grootmoeder grote invloed op haar had - haar naam was Alicia Monty, en Jessica vertelde ooit dat ze haar inspiratie was en dat ze haar leerde vriendelijk te zijn tegen vreemden. Jessica schreef dat ze haar grootmoeder volgde in haar passie voor rustige appartementen en een rustig gezinsleven, en dat ze er trots op was verzorger en a. Jessica heeft ook een kringloopwinkel juju vanwege haar oma.

Opleiding

Er is niets bekend over de middelbare school waar Jessica naar toe ging en waarvoor ze zich heeft ingeschreven. We weten zeker dat Jessica is afgestudeerd aan het Natural Gourmet Institute en zij is ook afgestudeerd aan het Institute of Integrative Nutrition.

Jessica Monty

Carrière

Jessica is een professionele surfer en een yoga-instructeur en werkt als chef bij de Kelly Slater Wave Company . Ze kookt gezond en dieetvoedsel voor de gemeenschap van het bedrijf en leert hen hoe ze thuis gezonde gerechten kunnen bereiden. Ze heeft ook privéklanten voor wie ze kookt gezonde gerechten . Ze maakt ook speciale maaltijden voor Jason Momoa, de ster van de legendarische serie Game of Thrones waarin hij Khal Drogo speelde, en een recente film Aquaman waarin Jason de titelrol kreeg. Jessica kookt en bezorgt Jason geporde aku (Hawaiiaanse gestreepte tonijn), taarten gemaakt met dieet en gezonde ingrediënten, en meer.

Echtscheiding, ex-man Pablo Schreiber

Pablo Tell Schreiber is een Canadees-Amerikaanse acteur, geboren op 26 april 1978. Hij staat bekend om zijn rollen in films als Vicky Cristina Barcelona (2008) waarin hij Ben, Nights in Rodanthe (2008) speelde waarin hij verscheen als Charlie Torrelson en First Man (2018), waarin hij de rol van James Lovell kreeg. Hij staat ook bekend om zijn rollen in verschillende tv-series, met name in Orange is the New Black (2013 - heden) waarin hij George 'Pornstache' Mendez speelde, en It's Always Sunny in Philadelphia (2005 - heden) waarin hij speelde Ricky Falcone.

Jessica en Pablo trouwden in 2007, woonden zeven jaar samen en kregen twee zonen, Timoteo en Dante, voordat Jessica in 2014 twee jaar na de geboorte van Dante de scheiding aanvroeg. Ze legde uit dat haar reden onverzoenlijke verschillen waren tussen haar en Pablo. Jessica kreeg de voogdij over beide kinderen en ze voedt ze op met haar nieuwe vriend Matt Montee.

Pablo vond blijkbaar een nieuwe liefde, een populaire professionele danseres, Karina Smirnoff (geboren Smirnova). Half Russisch, half Grieks, neemt ze actief deel aan het tv-programma Dancing with the Stars. Ze gingen een tijdje met elkaar uit, maar gingen al snel uit elkaar. Karina staat zelfs bekend om haar affaires met meerdere partners en verschillende verlovingen die eindigden zonder huwelijk en die een jaar of minder duurden.

#Dievenschuilplaats
19 januari pic.twitter.com/Db66uOZnOq

- Pablo Schreiber (@schreiber_pablo) 19 december 2017

Huidige vriend Matt Montee

Jessica heeft sinds 2018 een relatie met haar nieuwe vriend Dr. Matt Montee, een surfer en sportman, geboren in Californië en bekend als beoefenaar van functionele geneeskunde. Matt Montee studeerde af aan de Cornell University en behaalde uiteindelijk een doctoraat in de medische wetenschappen in orthopedie en sportgeneeskunde. Dr. Montee werkt vooral met sporters. hen te helpen herstellen van sportgerelateerde blessures. Hij heeft gewerkt met fondsen, bedrijven en verenigingen als Waves for Water, Artsen zonder Grenzen, Peruvian Health Outreach, de Wilderness Medical Society en Surfing Doctors. Matt is de directeur van Outreach voor UCLA's National Institute of Cannabis & Endocannabinoid Research. In zijn medische praktijk hanteert hij een holistische benadering en is hij altijd op zoek naar alternatieve geneeswijzen om zijn functionele geneeswijzen aan te vullen, door deze aan te vullen met allopathische en natuurgeneeskundige medicijnen.

Zijn privé Instagram-account is gesloten voor de willekeurige lezer, maar hij heeft 1.865 volgers, hoewel zijn werkend account waarin hij zijn kennis over functionele geneeskunde en alternatieve geneeswijzen deelt, staat open, maar heeft minder dan 1.000 volgers.

Jessica schreef ooit op haar Instagram-account dat ze duidelijk was over de man die ze in haar leven wilde, hoewel ze zich vaak afvroeg of ze haar verwachtingen te hoog had gesteld sinds ze al een pijnlijke breuk had met haar ex-man Pablo Schreiber. Wat betreft het moment, Jessica beweringen ze is blij met haar nieuwe vriend, en ze is blij hem haar familie te noemen. Ze maakt vaak grappen over de gelijkenis van hun achternamen en zegt: ‘Monty + Montee= Monteey’. Ze wonen nu in Topanga Canyon, Californië.

Kinderen

Jessica heeft twee zonen met Pablo Schreiber: Timoteo (geboren 20 oktober 2008) en Dante (geboren op 19 februari 2012). De kinderen sporten veel: zwemmen, skiën, paardrijden, liften, etc. Jessica probeert zoveel mogelijk tijd met haar kinderen door te brengen, hoewel ze het druk heeft met haar werk. Ze gaan vaak op reis naar verschillende bestemmingen, houden van bergwandelen of zwemmen gewoon in de oceaan.

Gepost door Jessica Monty Aan Donderdag 6 februari 2014

Hobby's en interesses

Jessica houdt van koken thuis en vaak aandelen recepten van de gerechten die ze kookt op haar Instagram-accounts. Ze houdt van gerechten met vis, groenten, noten, kruiden en andere natuurlijke en gezonde ingrediënten – ook als ze bakt taart , minimaliseert ze de hoeveelheid banketbakkerssuiker door gezondere zoetstoffen en kokosolie te gebruiken in plaats van olie gemaakt van zonnebloempitten.

Ze heeft een hond , een zilveren labrador genaamd Vega Red, en een mopshond genaamd Boston die enige tijd bij haar ex-man woont.

Ze houdt van poëzie, en soms citaten gedichten geschreven door de Amerikaanse dichteres Maya Angelou, zoals Phenomenal Woman, of door een beroemde Amerikaanse songwriter Tyler Childers, in de bijschriften bij haar foto's die ze op haar Instagram-account plaatst.

Ze geniet vissen en grijpt elke gelegenheid aan om wat tijd door te brengen aan een kalme rivier of een kleine vijver met een hengel. Ze houdt ook van dansen en volgt danslessen.

Aanwezigheid op sociale media

Jessica is erg actief op haar Instagram-account waarop ze ongeveer 2.100 abonnees heeft. Ze heeft geen Twitter-account of Facebook-pagina.

Verschijning

Jessica heeft van nature donkerbruin krullend haar dat ze graag half opgestoken en half naar beneden draagt, en heeft donkerbruine ogen. Haar huid is altijd gebruind omdat ze veel tijd op het strand doorbrengt, surfen en zwemmen. Haar exacte lengte, gewicht en vitale statistieken zijn op dit moment niet beschikbaar, hoewel je kunt zien dat ze fit blijft omdat ze heel voorzichtig is met haar gezonde voeding en veel aandacht besteedt aan haar fysieke activiteit. Ze draagt ​​graag kristallen en stenen in de sieraden, en geeft de voorkeur aan het merk POUND dat handgemaakte sieraden maakt met geselecteerde stenen waarvan wordt beweerd dat ze helende eigenschappen hebben. Niemand weet of Jessica gelooft in de helende eigenschappen van die stenen of gewoon geniet van hoe ze haar staan, maar ze draagt ​​constant zulke sieraden, vermelden het op haar berichten op haar Instagram-account.

Men kan kopen soortgelijke kettingen of hangers zoals Jessica draagt ​​voor gemiddelde prijzen van $ 85 tot $ 350. Wat haar kledingstijl betreft, geeft Jessica de voorkeur aan casual jurken en tops in combinatie met broeken gemaakt van natuurlijke stoffen zoals linnen en katoen. Ze draagt ​​meestal kleding van haar vriend Raquel Allegra, die een modeontwerper is en haar eigen kledingmerk en een winkel heeft in Los Angeles. Jessica heeft een tatoeage op haar linkerarm onder haar elleboog met twee woorden (die nauwelijks te zien zijn op haar foto's) en nog een tatoeage op haar rechterarm ook onder de elleboog waarop een vliegende kolibrie is afgebeeld.

Netto waarde

Jessica's nettowaarde zoals geschat door bronnen is meer dan $ 300.000, met echtelijke steun van haar ex-echtgenoot en inkomsten uit haar voortdurende inspanningen als yogaleraar en chef-kok. Het is bekend dat Pablo Schreiber een indrukwekkend vermogen van $ 5 miljoen had op het moment dat Jessica de scheiding aanvroeg, dus ze kreeg waarschijnlijk een groot deel van dat vermogen omdat hun beide kinderen bij haar wonen.

Aanbevolen