Beroemdheden

De Wiki-biografie van Paris Dunn. Wie is de vriendin van Don McLean?

WHO is Paris Dunn?

Paris Dunn werd geboren op 21 februari 1994 in Californië, VS, en is zowel een model als een persoonlijkheid op sociale media, vooral bekend door aanvankelijk bekendheid te verwerven toen hij als slachtoffer betrokken raakte bij een uitgebreid meervalplan, waarbij ook gepensioneerd professioneel basketbal betrokken was. speler Chris Andersen. Ze heeft momenteel een relatie met zanger Don McLean.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dat is nog eens een mooie bikini. ? @mason_photography ? @beyondfoxyswimwear #bikini #beachbabe #caligirl

Een bericht gedeeld door Parijs Dylan (@parisdylanmodel) op 29 juli 2016 om 3:46 uur PDT

De rijkdom van Parijs Dunn

Hoe rijk is Paris Dunn? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 400.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen, met name door haar modellencarrière. Ze heeft mogelijk ook inkomsten gekregen door haar samenwerking met McLean, die een vermogen heeft dat wordt geschat op meer dan $ 8 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen

Een ongebruikelijke stijging tot roem

Toen Paris net 17 jaar oud was, werd ze een slachtoffer in een uitgebreid meervalplan, dat Chris Andersen bijna zijn professionele basketbalcarrière zou kosten. Het verhaal begon toen de twee gemakkelijk met elkaar in contact kwamen via sociale media door middel van een eenvoudig bericht, waardoor ze regelmatig met elkaar communiceerden. Andersen geloofde dat ze rond de leeftijd van 21 legaal was en de twee besloten al snel om af te spreken.

Parijs Dunn

boris sanchez homo

Ze hingen rond bij hem thuis, hadden een romantische ontmoeting en alles leek goed te gaan, afgezien van een paar ongewone uitspraken die elk van hen schijnbaar niet begreep, alsof ze hadden gesproken over onderwerpen waar ze eerder niet over hadden gesproken. In de komende dagen zou Andersen worden gearresteerd en deel gaan uitmaken van een onderzoek naar een mogelijke kindermisbruik- of verkrachtingszaak. Van haar kant werd ze vaak benaderd door een vermeende vriend van Andersen, Tom Taylor genaamd, die haar begon aan te dringen op ongebruikelijke verzoeken, zoals foto's en informatie.

De meervalzaak

De zaken escaleerden tot een hoogtepunt toen Dunn dreigende berichten van Taylor begon te ontvangen, waarin stond dat ze zou worden aangevallen of vermoord als ze niet aan zijn eisen zou voldoen. Aan het einde van Andersen werd hij schijnbaar benaderd door de moeder van Dunn, die $ 5.000 aan schadevergoeding vroeg om via Paypal te worden overgedragen voor hun ongeoorloofde relatie. Toen de politie er vanwege de bedreigingen bij betrokken raakte, ontdekten ze dat Dunn en Andersen daadwerkelijk berichten met een andere persoon hadden uitgewisseld, en niet met elkaar.

Deze Tom Taylor - wiens echte naam Shelly Chartier is - had nepaccounts opgezet voor zowel Anderson als Dunn, zodat ze een tussenpersoon in hun uitwisselingen kon worden, in de hoop de twee op te zetten en hen uiteindelijk allebei te chanteren. De politie ontdekte dat ze talloze nepaccounts voor beroemdheden had opgezet in eenzaamheid in Easterville, Manitoba, Canada. Nadat de twee contact hadden, maakte ze nepaccounts aan voor zowel Dunns moeder als deze onbekende Taylor om te proberen de situatie waarin de twee zich nu bevonden, te benutten. Ze werd gearresteerd en Andersen kreeg nog een kans op professioneel basketbal. De romance van de twee eindigde ook net zo snel als het begon.

Huidige inspanningen

De populariteit - of bekendheid - was genoeg voor Paris om snel een kracht op sociale media te worden, en haar bekendheid leidde haar naar tal van kansen, met name voor glamourmodellering. Ze nam de naam Paris Dylan aan en werd opgenomen in tijdschriften als Maxim en Playboy . De laatste is een lifestylemagazine voor mannen, gemaakt door Hugh Hefner, dat populair werd vanwege zijn naakte en semi-naakte modellen, ook wel bekend als Playmates. Het tijdschrift staat bekend als een belangrijke factor in de seksuele revolutie en is over de hele wereld aanwezig met landspecifieke versies. Ze heeft meerdere keren naakt geposeerd voor het tijdschrift en de programma's.

Gepost door Parijs Dylan Aan zondag 26 mei 2019

Paris kreeg ook enorm veel bekendheid door haar rekening op Instagram, en moest twee afzonderlijke accounts instellen, waarvan één om niet-veilige werkinhoud (nsfw) te verwerken. Instagram is een website voor het delen van foto's en video's die eigendom is van Facebook en een van de meest populaire sociale netwerkdiensten ter wereld is. De website heeft meer dan een miljard geregistreerde gebruikers, terwijl meer dan 500 miljoen de website dagelijks gebruiken om toegang te krijgen tot de Stories-functie. Gebruikers kunnen hun inhoud eenvoudig bewerken met behulp van vooraf ingestelde filters, terwijl ze hun media kunnen ordenen door middel van tags of locatie-informatie.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Dunn een relatie heeft met Don McLean. Van het hebben van een onderbreking van 18 jaar in een korte romance met Anderson, heeft ze nu een onderbreking van 49 jaar met de zangeres. Hij is vooral bekend van zijn hit American Pie, dat gaat over het verlies van onschuld van de vroege rock-'n-roll-generatie. Andere singles die hij uitbracht zijn Vincent, Since I Don't Have You en Wonderful Baby.

pic.twitter.com/bux1l0ZC6V

- Parijs Roxanne (@ ParisRoxanne36) 21 april 2014

Net als tal van internetmodellen is Paris zeer actief online via haar sociale media-accounts. Ze heeft meer dan 475.000 volgers op haar hoofdaccount op Instagram, waarop vaak te zien is dat ze bikini's draagt ​​of naar buiten gaat. Ze plaatst ook een paar foto's met McLean en vermeldt vaak dat ze een grote fan is van de jaren zestig. Haar tweede account heeft meer dan 13.000 volgers, die ze gebruikt om inhoud te plaatsen die grenst aan wat is toegestaan ​​​​op het beleid van Instagram. Dit is zodat haar hoofdaccount niet wordt afgesloten als er een plotselinge overtreding aan de oppervlakte komt. Velen hebben opgemerkt dat de naamsverandering te wijten kan zijn aan het feit dat ze afstand heeft genomen van het meervalincident met Andersen.

Aanbevolen