Beroemdheden

Het vermogen van Parker Nirenstein, vader, vriendin, zus, Wiki Bio

Wie is Parker Nirenstein?

Parker Nirenstein is een jonge YouTube-ster, die van zijn liefde voor auto's een beroep heeft gemaakt; hij heeft de populaire video-deelservice gebruikt om zijn kennis van auto's te promoten en ze te beoordelen voor beginners die geïnteresseerd zijn in het kopen van hun eerste auto. Tot nu toe heeft Parker een aanhang bereikt van meer dan twee miljoen abonnees .

Dus, wil je meer te weten komen over Parker Nirenstein, van zijn kinderjaren tot zijn meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan nog even bij ons, want we stellen je voor aan deze jonge autoliefhebber.

Bekijk dit bericht op Instagram

Nieuwe video live op het kanaal! Ik moest het doen ... 5 dingen die ik haat aan de nieuwe 2020 C8 Corvette! Link in bio @vehiclevirgins #vehiclevirgins #corvette #c8

Een bericht gedeeld door Voertuig maagden (@vehiclevirgins) op 26 juli 2019 om 13:02 PDT

Parker Nirenstein Wiki: leeftijd, jeugd, vader, zus en opleiding

Parker Nirenstein werd geboren op 24 juni 1994 in Palo Alto, Californië, VS, als zoon van John Nirenstein en zijn vrouw Michelle. Het was zijn vader die bij Parker de liefde voor auto's bijbracht, aangezien hij zelf een fervent fan is van de vierwielers. Hij groeide op in zijn geboorteplaats naast zijn zus, Madison, die nu paardensport en fitnessexpert is. Als het op zijn opleiding aankomt, ging hij naar Redwood High School, en na zijn toelatingsexamen bracht hij een jaar door aan de Tufts University, Massachusetts, voordat hij overstapte naar de University of Michigan, waar hij in 2016 afstudeerde met een bachelordiploma in engineering.

Carrièrebegin

Het was tijdens zijn studententijd dat hij de blog begon waarop hij geschreven recensies zou uploaden over auto's, vooral van Toyota en Ford, waarvoor hij zijn stage afrondde. Naarmate hij ouder werd, werd hij er zekerder van dat het beoordelen van auto's is wat hij in zijn leven wil doen. Hij begon zijn YouTube-kanaal, Voertuig maagden in 2012, terwijl de eerste video 2001 BMW E39 M5 Road Test and Review, werd geüpload op 31 mei 2013. Na het aantrekken van een paar duizend abonnees en views, uploadde Parker zijn tweede video, 2012 Mercedes SLS AMG Startup, Test Drive, and Review , en bleef nieuwe video's maken, waarin auto's van onder meer Toyota, Kia, Audi, Honda, Porsche, Lexus, Fiat en Range Rover werden beoordeeld. Geleidelijk aan werd hij populairder en het aantal abonnees nam in snel tempo toe.

Parker Nirenstein

netto waarde

Stijging naar bekendheid

In een mum van tijd bereikte Parker een miljoen volgers en begon hij nieuwe ideeën op zijn kanaal te implementeren, zoals het geven van advies aan zijn kijkers bij het kopen van een gebruikte auto, hoe een auto te besturen met een handmatige stick, en andere, die meer trokken mensen naar zijn kanaal. Hij heeft nu meer dan twee miljoen abonnees en zijn video's zijn meer dan 530 miljoen keer bekeken.

Enkele van zijn meest populaire video's zijn Picking Up Unver Riders In a Lamborghini!, die meer dan 26 miljoen views heeft, daarna Crazy Man Rips Off My Lamborghini Wrap *Caught On Camera, die meer dan 9,5 miljoen views heeft, 6 Reasons Why I Hate the Ford GT, met meer dan 7,5 miljoen views, en Koenigsegg vernietigt Cocky Lamborghini LOL!, die meer dan 7,3 miljoen keer is bekeken, naast talloze andere, die allemaal hebben bijgedragen aan zijn rijkdom.

Parker Nirenstein Nettowaarde en autocollectie

Sinds de lancering van zijn carrière is Parker een YouTube-ster geworden en zijn succes heeft zijn rijkdom in grote mate vergroot. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Parker Nirenstein medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Nirenstein zo hoog is als $ 10 miljoen, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet. Het aantal lijkt klein als je kijkt naar zijn autocollectie, die auto's omvat als een Lamborghini Gallardo uit 2004, vervolgens een BMW 3 uit 2006, BMW M5 en Lamborghini Holden Hurricane, naast vele andere.

Parker Nirenstein Persoonlijk leven, uitgaan, vriendin

Wat weet je over het persoonlijke leven van Parker? Nou, deze jonge autoliefhebber heeft niet veel gedeeld over zijn persoonlijke leven. Toch zijn we erin geslaagd enkele feiten uit zijn leven te ontdekken. Parker is vrijgezel en is nooit romantisch met iemand in verband gebracht, omdat hij uitsluitend gefocust is op zijn opkomende carrière. Hopelijk wordt Parker meer open over zijn persoonlijke leven en begint hij meer informatie te delen, zoals zijn hobby's en andere interesses naast zijn eerste liefde, auto's.

5 dingen die ik haat aan mijn Pagani. Becca Pagani

Gepost door Parker Nirenstein Aan dinsdag 11 juli 2017

Parker Nirenstein Internet Fame

Hoewel YouTube hem beroemd heeft gemaakt, heeft hij zijn populariteit uitgebreid naar sociale mediaplatforms, vooral op Instagram en Facebook, terwijl hij ook op Twitter te vinden is. Zijn officiële Instagram-pagina heeft bijna 300.000 volgers met wie hij zijn meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, naast enkele berichten uit zijn persoonlijke leven. Parker is ook behoorlijk populair op Facebook , met meer dan 55.000 volgers, en heeft zijn populariteit ook gebruikt om zijn werk te promoten. Je vindt Parker ook op Twitter, waar hij iets meer dan 13.000 trouwe fans heeft.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente autoliefhebber, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen