Acteurs

Patricia Azarcoya Schneider-wiki. Wie is de vrouw van Rob Schneider?

Wie is Patricia Azarcoya Schneider, de vrouw van Rob Schneider?

Rob Schneider is een zeer gerenommeerde komiek, acteur, schrijver en producent, en met zijn bekendheid hebben de mensen die dicht bij hem staan ​​ook enige populariteit genoten. Dit omvat zijn vrouw, Patricia Azarcoya; ze is een actrice, presentatrice van een televisieshow en producent, die een paar eigen projecten heeft gehad, maar ze begon wereldfaam te genieten toen haar relatie met Schneider werd aangekondigd.

Bekijk dit bericht op Instagram

?

Een bericht gedeeld door Patricia Maya Schneider (@iampatriciamaya) op 7 januari 2020 om 19:33 uur PST

Patricia Azarcoya Schneider Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Patricia Azarcoya Arce, geboren op 6 maart 1988 in Monterrey, Mexico, dus van Mexicaanse afkomst, Patricia is een nogal geheimzinnig persoon en heeft helaas niets gedeeld met betrekking tot haar kinderjaren, zoals de namen van haar ouders en hun beroepen, terwijl ze ook niet heeft onthuld of ze een alleenstaand kind is of broers en zussen heeft. Om verder te spreken over haar geheimhouding, heeft ze ook haar educatieve achtergrond niet onthuld.

Carrièrebegin

Patricia's carrière begon als model in haar geboorteland Mexico in de vroege jaren 2000. Geleidelijk aan werd ze populairder en kreeg ze een kans op televisie.

Ze begon eerst als producer van de show El Monchis in 2007 en werkte zich langzaam op in de entertainmentwereld, in andere shows zoals El Show Del Polaco, Que Show con Alejandra Bogue en Guerra De Chistes, allemaal in 2008. Ze werd steeds populairder en in 2012 begon ze te werken als producer van de show El Pelado De La Noche.

Stijging naar bekendheid

Patricia werd op zichzelf steeds populairder, maar toen haar huwelijk met Rob officieel werd, werd ze een ster.

Patricia Azarcoya Schneider

Ze begon samen met Rob aan zijn projecten te werken en van 2015 tot 2017 schreef, produceerde en speelde ze in de tv-comedyserie Real Rob, samen met haar man en dochter Miranda. Ze werkt nu aan de dramafilm Planeta 5000, die momenteel in postproductie is.

Patricia Azarcoya Schneider Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière heeft Livia aan verschillende Mexicaanse en Amerikaanse producties gewerkt, die allemaal hebben bijgedragen aan het vergroten van haar rijkdom.

Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Patricia medio 2019 is? Welnu, volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Patricia geschat op meer dan $ 1 miljoen, wat best behoorlijk is, vind je niet?

Patricia Azarcoya Schneider Persoonlijk leven, relatie met Rob Schneider, huwelijk, kinderen

Kort na haar aankomst in de VS ontmoette ze Rob, toen ze samen aan een televisieserie begonnen te werken. Hun werkrelatie bracht een romantische relatie tussen de twee voort, en na bijna zes jaar daten, stapten ze in het huwelijksbootje in hun relatie. huwelijksceremonie gehouden op 23 april 2011.

De echtgenoot!!! pic.twitter.com/49dxqXckgD

— Patricia Maya (@realpatriciasch) 25 juli 2018

Sindsdien heeft het paar twee dochters verwelkomd, Miranda Scarlett geboren in 2012 en Madeline Robbie geboren in 2016.

Patricia Azarcoya's echtgenoot, Rob Schneider

Geboren Robert Michael Schneider op 31 oktober 1963 in San Francisco, Californië, VS, is hij de zoon van Pilar, een kleuterjuf, en Marvin Schneider, een makelaar in onroerend goed. Hij is de jongste van vijf kinderen – een oudere broer is John Schneider, die producent en manager is.

Rob ging naar de Terra Nova High School en schreef zich na zijn toelatingsexamen in aan de San Francisco State University. Robs carrière begon toen hij nog op de middelbare school zat; hij begon stand-upcomedy-routines te verkennen en met de hulp van zijn broer diende hij als openingsact voor de band Head On.

Het was echter pas in de jaren '90 dat hij naam maakte toen hij werd gekozen om te spelen in de comedyshow Saturday Night Live (1990-1994).

Sindsdien is zijn carrière alleen maar omhoog gegaan en speelde hij in een aantal succesvolle films, waaronder Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999), The Hot Chick (2002) en Grown Ups (2010).

Persoonlijk leven en nettowaarde

Voordat hij met Patricia trouwde, was Rob twee keer getrouwd - zijn eerste vrouw was het model London King, met wie hij van 1988 tot 1990 getrouwd was, en de twee hebben samen een dochter, Elle King, die nu een succesvolle muzikant is.

Zijn tweede huwelijk was met Helena Schneider, dat duurde van 2002 tot 2005.

Rob is een vrij populaire acteur en komiek geworden, en zijn succes heeft zijn rijkdom in grote mate vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Rob Schneider is, vanaf medio 2019? Welnu, volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Rob geschat op $ 15 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet?

Aanbevolen