Zakenmensen

Paul Kemsley's Wife's Wiki: Dorit Kemsley Leeftijd, Carrière, Netto waarde, Bruiloft, Huis, Kinderen

Wie is Dorit Kemsley?

Dorit Lemel, geboren op 16evan juli 1976, is een Amerikaanse modeontwerper en televisiepersoonlijkheid die als Dorit Kemsley bekendheid verwierf door te verschijnen in de reality-tv-serie The Real Housewives of Beverly Hills.

Het vroege leven en de carrière van Dorit Kemsley

Kemsley, geboren in Woodbridge, Connecticut, is van Amerikaanse en gedeeltelijk Israëlische afkomst, aangezien haar vader, Shalom Lemel, uit Israël komt, die haar ook hielp de Hebreeuwse taal te leren. Nadat ze haar basisopleiding in haar geboorteplaats in Woodbridge had voltooid, besloot ze het land te verlaten en de wereld rond te reizen.

Na zijn afstuderen met een graad in marketing, design en communicatie, vloog Kemsley naar Italië en kon daar een baan krijgen bij een internationale badkledingorganisatie. Ze werkte 10 jaar voor het bedrijf dat zowel haar carrière als haar vermogen hielp.

Bekijk dit bericht op Instagram

Strak en chique ???

Een bericht gedeeld door Dorit Kemsley (@doritkemsley) op 4 april 2018 om 13:01 PDT


Na jarenlang voor de badmodeorganisatie te hebben gewerkt en jarenlang in Italië te hebben gewoond, besloot ze naar New York te verhuizen en haar eigen bedrijf en modellijn te openen. Haar eigen bedrijf, Dorit genaamd, was te zien in de 2013 Mercedez-Benz Fashion Week en werd bekend om zijn lijn van tops en bottoms die onderling uitwisselbaar zijn en gemakkelijk te combineren zijn. Ze creëerde ook elegante badkleding en Italiaanse resortkleding; het succes van haar modelijn katapulteerde haar carrière en verhoogde ook haar rijkdom aanzienlijk.

19 dec op @Bravotv pic.twitter.com/7fase2N5yT

- Dorit Kemsley (@doritkemsley1) 18 november 2017


In 2016, na te zijn getrouwd met Paul Kemsley, trad Dorit toe tot de populaire reality-tv-show The Real Housewives of Beverly Hills, samen met collega-huisvrouwen Taylor Armstrong, Kyle Richards, Camille Grammer en Lisa Vanderpump met wie ze goede vrienden is.

We komen voor je #rhobh seizoen 8 dit december op @Bravotv pic.twitter.com/FBFs3rTvkS

- Dorit Kemsley (@doritkemsley1) 16 november 2017


Sinds hij bij de realityshow kwam, werd Kemsley nog beroemder. Omdat ze het grootste deel van haar dagen werd gevolgd door een camera, hielp haar nieuw gevonden roem ook haar bedrijf, en dus ook haar vermogen.

Nettowaarde van Dorit Kemsley

Vanaf begin 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen is het vermogen van Kemsley meer dan $ 50 miljoen, gecombineerd met het vermogen van haar man. Ze kon haar fortuin verwerven door jarenlang in de modewereld te werken, haar eigen bedrijf te openen en haar hervonden populariteit door lid te worden van The Real Housewives of Beverly Hills.

Meisjes reis! ? #Berlijn #RHOBH pic.twitter.com/KwWeoYidZp

- Dorit Kemsley (@doritkemsley1) 25 oktober 2017

Het persoonlijke leven van Dorit Kemsley

Wat haar persoonlijke leven betreft, is Dorit sinds 2015 getrouwd met Paul Kemsley. Dit is het tweede huwelijk voor Paul, een zakenman, vastgoedontwikkelaar en talentmanager, die hielp bij het managen van Boy George. Hij was ook de voormalige vice-voorzitter van de Premier League Football Club, Tottenham Hotspur.

Bae pic.twitter.com/nntvX1USbh

- Dorit Kemsley (@doritkemsley1) 25 september 2017


De twee ontmoetten elkaar in een bar in New York, maar verhuisden na hun huwelijk naar Los Angeles en hebben nu twee kinderen: Phoenix en Jagger.

De Kemsley's voor hallomaguk ❤️ bedankt @cibellelevi voor de mooie foto van mijn familie ?‍?‍?‍? pic.twitter.com/Ai5ugyjhSV

- Dorit Kemsley (@doritkemsley1) 5 oktober 2017


Tijdens de opnames van The Real Housewives of Beverly Hills werd aangetoond dat het paar problemen heeft met hun zoon Jagger, en later werd ontdekt dat haar zoon dyspraxie heeft, een aandoening in de hersenen die het moeilijk maakt om te coördineren fysieke bewegingen.

Aanbevolen