Acteurs

Paula Burrows (stemactrice) Wiki, leeftijd, lengte, nationaliteit, kinderen

Het vroege leven en gezin

Paula Burrows is geboren op 11 november 1987 in Vancouver, British Colombia Canada, dus onder het teken Schorpioen en met de Canadese nationaliteit. Ze werd geboren in een familie van Schotse afkomst en gebruikt trots haar Schotse accent dat ze zo goed doet.

Bekijk dit bericht op Instagram

Sommige audities vragen om 6 uur 's ochtends wakker worden en gezichtsmaskers van @glowtherapy?

Een bericht gedeeld door Paula Burrows (@paulamburrows) op 26 juli 2019 om 9:07 uur PDT

Ze heeft een heel warme relatie met haar moeder, maar wiens naam nog niet bekend is. Paula plaatste ooit een foto van haar moeder op haar Instagram account en feliciteerde haar met moederdag. Er is verder niets bekend over de familie van Paula, aangezien ze zelden details over haar privéleven deelt.

Educatieve achtergrond

Paula studeerde in 2005 af aan haar plaatselijke middelbare school in Vancouver, en ging later naar het Langara College waar ze filmkunsten studeerde in Studio 58, een beroemde Canadese professionele theateropleidingsschool en onderdeel van het Theaterkunstenprogramma van Langara College. Studio 58 doet auditie bij honderden mensen in heel Canada, maar slechts zestien worden aangenomen.

Paula studeerde in 2010 af en volgde beroemdheden als acteurs Bob Frazer, Scott McNeil, David Richmond-Peck en Jonathon Young, actrices Lara Gilchrist en Kathryn Shaw, en regisseurs Scott Bellis, Kim Collier, Dean Paul Gibson en Robert McQueen.

Carrière

Filmcarrière

Paula begon haar acteercarrière in 2010, toen ze haar eerste rol kreeg in de korte film getiteld Wachten. Daarna kreeg ze haar eerste voice-over voor de verhalenverteller in de korte film Teddy Bear, Teddy Bear, Say Goodnight. In 2011 begon ze grote rollen te krijgen door Amber Rain te spelen in Bangin' Vengeance! (2011), June (op 20-jarige leeftijd) in Backward Fall (2013) en Molly's Girlfriend in Beat Around the Bush (2016).

Maak die 'scène uit 'Bangin' Vengeance' nu op Blu-Ray, VHS en VOD'

Gepost door SRS Cinema LLC Aan zaterdag 7 november 2015

Televisieserie carrière

Paula werd nog populairder toen ze begon te verschijnen in tv-series, ook al had ze, net als veel andere acteurs en actrices aan het begin van hun professionele pad, eerst kleine of ondersteunende rollen in afzonderlijke afleveringen. Ze verscheen in de zeer populaire tv-serie Supernatural (2005-heden) waarin ze een assistent speelde; als Siobhan in Mr. Young (2011-2013) en als docent in The Killing (2011-2014). Paula's carrière kreeg een populariteitswending toen ze in de tv-serie Freaky Friday (2018) de rol van mevrouw Luckenbill speelde en vervolgens een ander niveau van populariteit bereikte na haar succesvolle vertolking van het personage Rayla in de serie The Dragon Prince (2018- Cadeau).

Vanaf 2019 is ze nu bezig met de miniserie Unspeakable, waarin ze Jessica Hartley speelt.

De drakenprins

Paula had, net als veel andere leden van de Netflix-serie, het geluk om deel uit te maken van The Dragon Prince, aangezien de serie zeer snel populair werd en hoge beoordelingen kreeg van zowel het publiek als de critici. De plot van The Dragon Prince is een verhaal gebaseerd op de boekenreeks geschreven door Justin Richmond en Aaron Ehasz en speelt zich af in een fantasiewereld op het Xadia-continent. Om oorlog te voorkomen tussen de mensen en de elven, die de magie van de basiselementen beheersten, beginnen drie tieners aan hun reis naar het land van de draken om daar het magische drakenei te verschepen dat, volgens de profetie, de oorlog zou kunnen stoppen.

Netflix staat op het punt het tweede seizoen van de tv-serie te lanceren, en Paula is nog steeds in de hoofdcast, met de stem van Rayla. Het publiek zegt vaak dat ze genieten van Paula's Schotse accent dat ze aan Rayla's stem introduceerde.

YouTube-carrière

Naast haar activiteiten in tv-series en films, is Paula ook bezig met haar komische YouTube-project getiteld The Dangers of Online Dating, waarvoor ze een Leo Award won voor de beste prestatie van een vrouw in een webserie. Paula speelt een seksuele gezondheidsverpleegkundige en opvoeder, die advies geeft over het seksuele leven, zoals hoe een condoom om te doen en vele anderen. De series kanaal op YouTube heeft ongeveer 1.500 abonnees, terwijl de afleveringen elk tot 100.000 keer bekeken worden. De serie heeft ook zijn officiële Instagram account met Paula op haar hoofdaccountfoto.

Persoonlijk leven, ex-vriend Antonín Jaroš

Wat haar persoonlijke leven betreft, Paula ging uit met haar langdurige vriend Antonín Jaroš uit 2014. Ze genoten van samen reizen, ontdekten veel interessante plaatsen en plaatsten veel wederzijdse foto's op hun Instagram-accounts, zonder hun affaire . Paula en Antonín gingen echter uit elkaar in 2017 en hij begon te daten met hun wederzijdse vriend, Sarah Napier , fitnesstrainer en ondernemer. Het is de moeite waard om te zeggen dat Paula en Sarah goede vrienden waren (en voorlopig is er geen informatie of ze nog steeds vrienden zijn aangezien Sarah met Paula's ex-vriendje aan het daten is) en in 2014 woonde Paula Sarah's vrijgezellenfeest vlak voor Sarah's eerste huwelijk.

Paula Burrows

Sarah scheidde dan van haar eerste echtgenoot, blijkbaar tot op heden Antonín Jaroš. Ze posten veel wederzijdse foto's op hun Instagram-accounts. Wat Paula betreft, het lijkt erop dat ze nu vrijgezel is, maar ze plaatste ooit een foto van haarzelf die aan het genieten was van de zonsondergang terwijl ze aan het fietsen was, en een man genaamd markering stond op die foto. Hoewel veel van haar fans geïnteresseerd waren in het feit dat deze man vroeg wie hij was, heeft Paula niet onthuld of ze aan het daten waren of dat hij gewoon een vriend is.

Hobby's en interessante weetjes

Paula is een kattenliefhebber en heeft een kat wiens naam niet bekend is. Ze houdt van koken en bakt graag verschillende desserts zoals geleitaartjes, cupcakes, enz.; een van haar favoriete kerstlekkernijen is een Bundel cake, een speciale traditionele cake gebakken in een Bundt-pan met de kenmerkende ringvorm.

Ooit bezocht ze een cosplaywedstrijd AnimeFest in 2018 en was zo geïnspireerd door de getalenteerde cosplayers die ze daar zag dat ze kreeg naar de stoffenwinkel en kocht wat materiaal voor haar eigen cosplayproject. Ze houdt erg van lezen en krijgt soms anonieme cadeautjes van haar vrienden waardoor ze zich heel speciaal voelt. Een van de nieuwste boeken ze heeft een anoniem cadeau gekregen - Call Me By Your Name van Andre Aciman.

Aanwezigheid op sociale media

Paula is behoorlijk actief op verschillende social media platforms, omdat ze haar helpen om in contact te blijven met haar publiek en fans. Ze heeft een Instagram account dat wordt gevolgd door meer dan 2.000 abonnees, en verder Twitter ze wordt door meer dan 1.000 mensen gelezen, hoewel ze daar niet erg actief is.

@colesprouse …. aangezien je op mijn vlucht zit pic.twitter.com/gldnRu4Wh1

- Paula (@paulamburrows) 22 juli 2019

Uiterlijk, kledingstijl

Paula heeft van nature krullend rood haar dat ze zelden stijlt; ze heeft het ooit blond geverfd, maar keerde toen terug naar haar natuurlijke rode tint. Ze heeft donkerbruine ogen. Paula is 1,67 m lang en weegt ongeveer 60 kg. Wat haar kledingstijl betreft, ze houdt van casual maar toch slimme looks en speelt vaak met jassen, rokken en jacks en combineert ze op een zeer elegante manier. Ze houdt van sjaals en draagt ​​ze als het koud wordt, ze vouwt ze ingewikkeld om haar nek en schouders.

Vermogen en salaris

Wat haar vermogen betreft, schatten gezaghebbende bronnen de rijkdom van Paula op ongeveer $ 1 miljoen, verdiend door hard te werken als schrijfster, actrice en stemactrice. Ze is nu erg populair en krijgt steeds meer aanbiedingen van verschillende tv-series, dus haar vermogen zal in de toekomst alleen maar groeien.

Aanbevolen