Websterren

Penguinz0 Wiki Biografie, vriendin, leeftijd, lengte, vermogen

Wie is Penguinz0?

Penguinz0 – ook bekend als ‘ Cr1TiKaL ' - is een Amerikaanse internetberoemdheid, die waarschijnlijk het populairst is omdat hij een YouTube-ster is - hij heeft niet alleen bekendheid gekregen als gamer, maar ook als gamecommentator. Hij wordt algemeen erkend voor zijn handelsmerk 'diepe, monotone stem en absurde humor', en voor het runnen van een gelijknamig Youtube kanaal die momenteel bijna vier miljoen abonnees telt.

Het vroege leven, de kindertijd en het onderwijs

Charles ‘Charlie’ White was geboren onder het sterrenbeeld Leeuw, op de 2ndAugustus 1994, in Florida, VS, en behalve dat hij de Amerikaanse nationaliteit heeft, is hij ook van blanke etniciteit.

Bekijk dit bericht op Instagram

Eén groep haar is niet lang genoeg om een ​​knotje te maken. Ik zie eruit als een hipster Jedi

Een bericht gedeeld door Charlie (@bigmoistcr1tikal) op 24 november 2019 om 12:20 uur PST

Er is geen informatie over de achtergrond van zijn familie, noch over zijn jeugd. Wat zijn educatieve achtergrond betreft, studeerde hij in 2016 af aan de Universiteit van Tampa, Florida.

Carrière en groei naar het sterrendom

Charles dook publiekelijk in de wereld van online gaming in mei 2007, toen hij zijn YouTube-kanaal opende met de naam Penguinz0 – de naam is geïnspireerd op zijn favoriete ‘dier’, de pinguïn. Zijn eerste video die in augustus van dat jaar werd geüpload, verwees naar een storing in de Gears of War-videogame, maar kreeg niet veel aandacht van het publiek.

Het waren meestal tutorials, gericht op het onthullen van glitches in populaire schietvideogames, waaronder Call of Duty, Battlefield, BioShock en Halo 3

Penguinz0/Cr1TiKaL kreeg meer bekendheid in februari 2010, toen hij een video uploadde genaamd Aliens vs Predator Let Rock Prestatiegids , waarin hij voor het eerst commentaar leverde. Zijn ‘diepe stem’ met een enorme dosis ‘ernst’ trok een groot aantal kijkers en leverde hem de eerste hints van populariteit op.

Penguinz0

Pupinia Stewart Leeftijd

Deze 'openbaring' opende een geheel nieuw hoofdstuk in zijn online carrière, toen hij zich later toelegde op video's met commentaar op games. Hij begon video's te uploaden met grappige momenten uit populaire FPS-games, waarin hij opzettelijk sarcasme uitte, en zijn 'absurde', droge gevoel voor humor - de ruggengraat is de herhaling van de woorden 'titties' en 'nipple', wat volledig werd gedemonstreerd in een reeks video's genaamd Fun Tactics.

De echte doorbraak in Penguinz0's YouTube-carrière vond echter plaats eind 2010, toen hij een video uploadde met de titel: De moeilijkste game ooit gemaakt Gameplay en commentaar , over het QWOP-spel.

Na te zijn beoordeeld door collega Ray William Johnson, kreeg de video snel aandacht en is tot nu toe meer dan 9,5 miljoen keer afgespeeld. In de loop van de tijd breidde hij de inhoud van zijn uploads uit van het spelen en becommentariëren van videogames tot een verscheidenheid aan podcasts, grappen en uitdagingen, evenals persoonlijke vlogs. Momenteel telt het gelijknamige kanaal van Penguinz0 in totaal bijna 2000 video's, die bijna dagelijks toenemen, met meer dan 1,2 miljard views. Ja, je leest het goed - 1,2 miljard views.

Enkele van de andere huidige meest populaire zijn: Het echte randje van glorie die bijna zeven miljoen keer is gezien, gevolgd door Ik was in hongerspelen en verpestte een scène met 8,1 miljoen views en Glory Hole Repair die tot nu toe meer dan 10,5 miljoen views heeft verzameld.

Losstaand van bekend zijn voor het gebruik van zowel 'creatieve vloeken' als 'kleurrijke, vulgaire beschrijvingen', wordt Penguinz0 ook beschouwd als een van de grappigste YouTube-commentatoren. Samen met andere YouTubers Kaya, Huggbees en Zealot runt hij ook The Official Podcast.

Hij heeft zijn geluk beproefd als een acteur en voice-over ook, en in mei 2014 sprak hij als 'American Cultured Tourist' en 'American Slob' in de populaire simulatievideogame Tropico 5, terwijl hij tussen 2016 en 2017 zijn stem gaf aan Dag Key in de tv animatieserie FTL Kestrel Adventures. In april 2019 bracht Penguinz0 zijn debuutsingle uit, getiteld 2019 kerel .

Hij is ook actief op het populaire videogame-streamingplatform Twitch, waarop zijn officiële account - @vochtigcr1tikal – verzamelt momenteel ruim 450.000 volgers. Hij heeft ook accounts op Twitter en Instagram

Terwijl jij aan het feesten was, kreeg ik reddit karma

Terwijl jij voor school studeerde, studeerde ik vechtsporten

Je bent onder mij

Mam zei dat ik me mooi moest kleden vandaag. Ze kan me niet beheersen. Niemand kan pic.twitter.com/6WiAyMevtk

— Gepubliceerde auteur (@MoistCr1TiKaL) 25 januari 2020

Priveleven

Benieuwd naar Penguinz0's priveleven , ben jij niet? Ondanks zijn populariteit is hij er op de een of andere manier in geslaagd om relevant te blijven details over zijn privéleven ver van de aandacht van de massamedia. Hij woont momenteel echter in Tampa, Florida, waar hij samenwoont met zijn langdurige vriendin Tiana Tracy en verschillende honden. De 25-jarige YouTuber is 1,68 m lang, weegt ongeveer 70 kg en heeft een slank en gespierd lichaam, dat is versierd met verschillende tatoeages die beide onderarmen en zijn linkerschouderplaat bedekken.

Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze populaire Amerikaanse internetberoemdheid en YouTube-ster tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk Penguinz0 is? Volgens volgens bronnen wordt geschat dat zijn nettowaarde vanaf eind 2019 rond de $ 2,5 miljoen draait. Het is volledig verworven door zijn inspanningen in de online wereld, voornamelijk tijdens zijn YouTube-carrière die sinds 2007 actief is.

Aanbevolen