Zakenmensen

Peter McMahon Wiki, Netto waarde. Wie is de echtgenoot van Dana Perino?

Netto waarde

Dus hoe rijk is Peter McMahon vanaf medio 2019? Hij doet enigszins geheimzinnig over zijn persoonlijke fortuin, maar gezaghebbende bronnen schatten dat deze zakenman een vermogen heeft van meer dan $ 5 miljoen, waarbij zijn rijkdom is opgebouwd uit zijn carrière in het bedrijfsleven. Over zijn bezittingen, zoals voertuigen en huizen, heeft hij nog niet gesproken, maar financieel kan hij zeker voor zichzelf zorgen.

Etniciteit en achtergrond

Volgens zijn etniciteit is McMahon blank en heeft hij blauwe ogen en grijs haar. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, is hij gracieus ouder geworden, heeft hij een fit figuur en ziet hij er elegant uit op evenementen die hij bijwoont, en wordt hij geprezen om zijn modekeuzes.

Nadat hij was afgestudeerd, schreef hij zich in aan de Universiteit van Liverpool, waar hij bedrijfskunde en management studeerde en in 1976 afstudeerde met een BA-graad. Daarna begon hij zijn carrière bij onbekende bedrijven, maar zijn carrière als directeur distributie en toeleveringsketen van supermarktketen Sainsbury's, de op één na grootste supermarktketen in het VK, bracht hem aan de top van managementposities - hij werkte acht jaar in die functie, van 1992 tot 2000.

Peter McMahon en Dana Perino

Daarna werkte hij tot 2004 in een vergelijkbare functie voor supermarktketen Tesco's, waarna hij naar de VS verhuisde om de komende twee jaar voor Walmart, de grootste winkelketen van de VS, te werken. Vervolgens verhuisde hij naar het noorden van de grens om CEO te worden van Loblow Companies in Canada. Sinds 2013 is hij President en CEO van winkelbedrijf Shopko.

Relatie status

Ondanks dat hij een publiek figuur is, geeft Peter er de voorkeur aan om over sommige onderwerpen geheim te blijven en deelt hij niet veel met de media.

Hij was twee keer getrouwd voor zijn relatie met Dana, en heeft kinderen uit een van zijn eerdere huwelijken. Dana en Peter ontmoetten elkaar in 1997 en hun huwelijksceremonie vond plaats in 1998. Ze hebben geen kinderen, maar ze lijken samen een gelukkig leven te leiden. Ze hebben een Vizsla-hond genaamd Jasper. Peter is niet actief op sociale media, waardoor het voor het publiek moeilijker is om contact met hem te houden, maar zijn vrouw heeft Twitter- en Instagram-accounts en deelt vaak details van haar, en bij uitbreiding, van zijn leven.

In 2012 ontmoette Dana de kleinkinderen van McMahon, Sebastian en Rachel, die in het VK wonen. Het paar is in talloze video's te zien geweest en in één ervan spraken ze over hoe ze elkaar per ongeluk ontmoetten.

Echtgenote Dana Perino

Dana Marie Perino werd geboren op 9 mei 1972, wat betekent dat ze 47 jaar oud is en haar sterrenbeeld Stier is. Ze is vooral bekend als politiek commentator en auteur, die ook diende als de 24ePerssecretaris van het Witte Huis onder George W. Bush. Perino werd geboren aan Janice en Leo Perino, van Italiaanse afkomst, in Evanston, Wyoming, maar bracht haar vormende jaren door in Denver, Colorado.

Als het op haar opleiding aankomt, ging de commentator naar de Ponderosa High School in Parker, Denver, schreef zich vervolgens in aan de Colorado State University en studeerde af met een graad in massacommunicatie, met minderjarigen in Spaanse en politieke wetenschappen. Tijdens haar studietijd was ze actief in het forensisch team van de universiteit en werkte ze voor KTSC-TV.

Twee maanden voor de aanslagen van 9/11 in 2001 werd ze ingehuurd door de stafchef van het Witte Huis, Andy Card, als adjunct-directeur communicatie.

Daarna was ze adjunct-perssecretaris van 2005 tot 2007, werkte daarna korte tijd als waarnemend perssecretaris van het Witte Huis en van september 2007 tot het einde van de regering-Bush was ze perssecretaris van het Witte Huis. Nadat ze het Witte Huis had verlaten, begon ze te werken als politiek commentator voor Fox News en is ze een vaste co-presentator van The Five.

Daarnaast is Dana auteur en heeft ze twee boeken gepubliceerd - And the Good News Is...: Lessons and Advice from the Bright Side en Let Me Tell You about Jasper...: How My Best Friend Becam America's Dog, beide in 2016.

Sociale media

Omdat ze actief is in de infotainmentwereld, is Dana natuurlijk actief op sociale media, zoals Twitter en Instagram, en gebruikt ze haar accounts om met haar fans te communiceren en om haar werk te promoten. Haar vastgezette tweet op Twitter luidt Laten we niet vergeten om een ​​beetje vriendelijkheid jegens elkaar te tonen. Iedereen maakt wel iets mee - iedereen. Verzacht je hart een beetje... misschien bijt je op je tong... zeg een gebed voor anderen. Zachtheid is een ondergewaardeerde kracht. Ze deelt ook vaak foto's en video's van dieren, omdat ze een grote dierenliefhebber is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Met dank aan @blenas voor het maken van deze foto vanavond in Florida. Zie iedereen morgen op @thefivefnc voor een liveshow voordat je je feestjes begint om het nieuwe jaar te vieren.

Een bericht gedeeld door Dana Perino (@danaperino) op 30 december 2019 om 19:09 PST

Instagram

Dana plaatst vaak foto's uit haar privéleven , waardoor haar fans een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Ze heeft onlangs een foto geplaatst van haar Vizsla-hond, Jasper en haar fans lijken er dol op te zijn geweest, terwijl ze talloze schattige opmerkingen achterlieten en verhalen over hun huisdieren deelden. Begin september deelde ze een foto van zichzelf en Peter – een fan noemde hem de gelukkigste man ter wereld.

Aanbevolen