Websterren

Pokelawls Wiki Bio, vriendin, offline tv-drama, leeftijd, echte naam

Pokelawls Wiki Bio

Pokelawls - echte naam nog onbekend - werd geboren in Toronto, Canada, op 22 september 1992, dus onder het sterrenbeeld Maagd en met de Canadese nationaliteit - hij is populair vanwege zijn Twitch-kanaal waarop hij voornamelijk livestreamt tijdens het spelen van de populaire League of Legends videospel.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dit

Een bericht gedeeld door Pokelawls (@pokelawls) op 16 april 2017 om 4:28 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Er wordt gezegd dat hij in de jaren dat hij op de middelbare school zat niet geïnteresseerd was in tijd doorbrengen met zijn leeftijdsgenoten, maar liever videogames speelde. Hoewel zijn ouders hier niet blij mee waren, bewees Pokelawls hen dat hij echt goed was toen hij geld begon te verdienen met Twitch en YouTube.

Online carrière

Pokelawls is een van de eerste mensen die begonnen met het livestreamen van hun VRChat-gameplay. VRChat is een gratis te spelen enorm online virtual reality-videospel voor meerdere spelers, waarmee je kunt communiceren met de 3D-personagemodellen van andere spelers. Hij is nog steeds te zien in 2019 terwijl hij VRChat speelt en wordt gecrediteerd met de oprichting van Team Five, inclusief Vince, Woops, Strippin en Dyrus. Pokelawls wordt ook gecrediteerd voor de opkomst van de populariteit van het spel tijdens de begindagen.

Pokelawls-personage in het VRChat-spel heet Amish Doink – hij geniet vooral van het spelen van minigames die deel uitmaken van VRChat, en doet vaak willekeurige dingen met andere spelers. Pokelawls speelt soms ook als Yaeet6, wat een heel andere kant van hem laat zien - hij gebruikt altijd Mr. Burns uit de animatieserie van The Simpsons als zijn avatar.

Pokelawls lanceerde zijn Twitch-kanaal in 2013 en heeft tot nu toe meer dan 450.000 abonnees en meer dan twee miljoen views verzameld op de bijna 900 video's die hij tot nu toe op zijn kanaal heeft geüpload. Pokelawls zijn vooral live te zien tijdens het spelen van de populaire League of Legends-multiplayer-videogame, terwijl hij ook VRChat en Overwatch speelt.

Hij lanceerde zijn Youtube kanaal op 9 april 2006 en heeft tot nu toe bijna 230.000 abonnees verzameld en meer dan 26 miljoen views op al zijn video's samen, terwijl zijn beschrijving luidt: 'man kind speelt spelletjes'. Hij uploadt voornamelijk gameplay-video's en speelt games zoals League of Legends, VRChat en Overwatch.

Persoonlijk leven en relaties

Pokelawls is nogal een geheimzinnig persoon, omdat hij meestal vermijdt om details over zijn vroegere en huidige zaken te delen. Soms laat hij zijn vriendinnen echter nog steeds zien tijdens zijn livestreams - hij is momenteel aan het daten met Plooful omdat de twee samen verschenen tijdens een van zijn livestreams op Twitch. Ze gingen samen op date in de VRChat-videogame en namen vervolgens deel aan een vragenlijstspel voor stellen, met zijn vriend Milan en zijn vriendin Chessuru.

Pokelawls heeft momenteel een relatie met Plooful, hij is nooit getrouwd en heeft geen kinderen.

Pokelawls

Andere voorkeuren en interesses

Naast tijd doorbrengen met het spelen van videogames, heeft Pokelawls andere interesses. Hoewel hij tijdens zijn tienerjaren meer geïnteresseerd was in sport, vindt hij soms nog tijd om met zijn vrienden te basketballen. Hij brengt zijn vrije tijd graag buiten door, aangezien hij veel tijd voor zijn pc doorbrengt met het spelen van videogames, en daarom heeft hij het gevoel dat hij meer zon nodig heeft. Pokelawls staat bekend als een grote dierenliefhebber, zoals hij zei tijdens een van zijn livestreams, maar hij heeft geen huisdier omdat hij geen tijd zou hebben om ervoor te zorgen.

Uiterlijk en vermogen

  • Pokelawls is 26 jaar oud
  • Kort zwart haar
  • bruine ogen
  • Nettowaarde is ~ $ 1,5 miljoen

Ik na een lange dag 'werken'.

Gepost door Pokelawls Aan dinsdag 22 augustus 2017

Aanwezigheid op sociale media

  • Twitter gemaakt in september 2010; 60.000 volgers; ~ 15.000 keer getweet
  • Instagram heeft 14.000 volgers; ~100 foto's geüpload
  • Facebook wordt gevolgd door ~ 2500 fans

Aanbevolen