Beroemdheden

Pokelawls Wiki Biografie, leeftijd, vriendin, echte naam, vermogen

Het vroege leven en gezin

Pokelawls – wiens echte naam nog niet bekend is – werd geboren op 22 september 1992 in Toronto, Canada, dus onder het teken Maagd en met de Canadese nationaliteit. Hij komt uit een familie van Libanese afkomst, over wie weinig bekend is, aangezien hij zelden gedetailleerde informatie over zijn ouders noemde, hoewel hij bij hen woonde totdat hij naar Texas verhuisde om in het speelhuis van zijn team Cloud 9 te wonen. Zijn moeder verscheen in een van zijn video's met de titel MOM REACT TO VIDEOS AND MAAKT 00 IN EEN UUR. Het is de moeite waard om te zeggen dat zijn moeder ook videogames speelt en soms zelfs horrorspellen kiest, en ervan kan genieten, hoewel ze erg eng voor haar zijn.

Pokelawls is ook een keer gevallen dat hij ten minste twee zussen heeft, maar heeft hun namen niet onthuld. Vanaf zijn jeugd speelde Pokelawls graag videogames en dagdroomde hij ervan om van zijn hobby zijn beroep te maken. Het beste cadeau voor hem op zijn verjaardagen waren videospelletjes, die zijn ouders hem bij verschillende gelegenheden gaven, zoals vakanties, goede cijfers op school, enz.

Educatieve achtergrond

Er is weinig bekend over de educatieve achtergrond van Pokelawls. Hij studeerde in 2010 af aan zijn plaatselijke middelbare school in Toronto, maar heeft niets gezegd over vervolgonderwijs.

Pokelawls

wendy schaal net worth

Carrière

Pokelawls begon zijn online carrière in 2011. Hoewel hij zijn YouTube-kanaal in 2006 en zijn Twitch-streamkanaal in 2010 creëerde, duurde het even voordat hij begon met het uploaden van video's en echt streamen. Hij begreep echter al snel dat zijn speelstijl en commentaar heel interessant waren voor zijn publiek, en besloot van streaming zijn fulltime baan te maken. Wat zijn YouTube-kanaal betreft, hij begon video's te uploaden vanaf 2013 en vanaf 2019 heeft zijn kanaal ongeveer 230.000 abonnees verzameld. De meest populaire video op zijn kanaal is getiteld Pokelawls – DE BESTE DANSER IN VRCHAT (VRChat Highlights) en heeft bijna 900.000 views. Hij is ook lid van de Team 5-clan in de game VR Chat. De game is gebaseerd op anime-rollenspellen en Pokelawls is een zeer actief lid.

Poke reeks van Ogenblikken

Pokelawls besloot de hoogtepunten van zijn Twitch-stream op zijn YouTube-kanaal te uploaden, video's van grappige en interessante momenten van zijn gameplay, en ze werden erg populair en werden heel snel duizenden keren bekeken. Pokelawls snijdt ook momenten uit zijn zangstreams voor deze serie.

pic.twitter.com/r4xzVCUEek

- Nick Polom (@NickPolom) 11 augustus 2019

Persoonlijk leven, vriendin Gloria Plooful

Pokelawls begon eind 2018 met zijn vriendin te daten en plaatste een video met de titel Meet my new Girlfriend! | Pokelawls, bevestigend dat Plooful zijn vriendin was, ook al maakte ze een grapje met hem. Ze zei: ‘Nee, dat ben ik niet!’ en rolde verrast met haar ogen. Ze hebben geen nieuws gedeeld over hun breuk, dus het lijkt erop dat ze nog steeds aan het daten zijn. Ze hebben nooit wederzijdse foto's op Instagram geplaatst, hoewel je Gloria vaak kunt zien op Pokelawls-streams en -video's.

Wie is Gloria Plooful?

Zijn vriendin Gloria, wiens bijnaam Plooful is, is ook een Twitch-streamer en van Koreaanse afkomst. Pokelawls nodigt Ploo vaak uit om deel te nemen aan zijn streams en video's, en ze is het daar altijd mee eens. Op haar eigen Twitch-kanaal speelt ze Battle Royal-games zoals PUBG (Player Unknown Battleground), H1Z1 en Fortnite. Ze streamt haar zang ook graag met een andere zeer populaire Twitch-streamer en YouTuber, GreekGodx; ze zingen oude klasse liedjes in een duo.

https://www.youtube.com/watch?v=vY33FppWtkc

Ook vermaakt ze haar publiek met grappen en grappen, bijvoorbeeld ze een keer toonde hoe ze in één keer een heel pakje Pocky Sticks opat. Haar Zenuwtrekking kanaal heeft bijna 30.000 volgers en ze is een Twitch-partner met de knop Abonneren op haar profiel, wat betekent dat je je kunt abonneren, en de helft van het bedrag dat voor het abonnement wordt betaald, gaat naar het inkomen van Plooful. Ze is ook zeer actief op Twitter ; haar profiel daar wordt door meer dan 9.000 mensen gelezen, terwijl haar Instagram wordt gevolgd door meer dan 10.000 gebruikers. Ze deelt vaak haar selfies, omdat ze dol is op het maken en posten ervan; in feite bestaat haar Instagram-profiel alleen uit selfies.

Aanwezigheid op sociale media

Pokelawls is niet zo actief op social media platforms, al heeft hij wel meerdere accounts. Zijn Instagram account wordt gevolgd door meer dan 14.000, maar hij plaatst daar niet vaak iets. Zijn Twitter wordt gelezen door meer dan 66.000 gebruikers en hij is erg actief. Zijn Youtube kanaal heeft meer dan 220.000 abonnees, terwijl zijn Zenuwtrekking kanaal heeft meer dan 470.000 volgers. Zijn Facebook is niet zo populair en heeft slechts een paar meer dan 2500 volgers.

lolcopz

Gepost door Pokelawls Aan Zaterdag 6 september, 2014

Uiterlijk, kledingstijl

Pokelawls heeft van nature zwart haar en donkerbruine ogen. Zijn lengte, gewicht en vitale statistieken zijn op dit moment niet beschikbaar. Wat zijn kledingstijl betreft, geeft hij de voorkeur aan eenvoudige casual looks en draagt ​​hij altijd zwarte T-shirts, shorts en petten. Zijn favoriete kleur is zwart. Hij heeft geen tatoeages.

Vermogen en salaris

Volgens gezaghebbende bronnen is het totale vermogen van Pokelawls ongeveer $ 1,5 miljoen. Op zijn Twitch-kanaal heeft hij meer dan 2.100 abonnees, wat hem alleen via dit platform meer dan $ 5.150 per maand oplevert, exclusief donatietips, commerciële contracten en merchandise-verkoop. Zijn YouTube-kanaal helpt hem om een ​​extra inkomen van $ 1.000 per maand te verzamelen. Hij profiteert ook van zijn alternatieve YouTube-kanaal - Everything Pokelawls (dat eerder Pokelawls Reacts heette en meestal zijn reacties op verschillende video's bevatte), waarmee hij ongeveer $ 600 per maand verdient.

Aanbevolen