Beroemdheden

Qimmah Russo's leeftijd, lengte, ouders, universiteit, dating, Wiki Bio

Wie is Qimmah Russo?

De populaire fitnessprofessional en trainer Qimmah Russo werd op 16 juli geboren in New York City, VSevan december 1993; haar etniciteit is Afro-Amerikaans, en ze heeft ook Italiaanse en West-Indische roots. Ze is vooral bekend als CEO van Q-Flex Fitness, dat ze begon in een poging om inspiratie, geluk, educatie, motivatie, gevoelens van zelfrespect en saamhorigheid te brengen die leiden tot een gezonder en fitter leven voor individuen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wanneer je hoort dat iemand zijn @womensbest Pre Workout niet drinkt ??? Bekijk zeker hun POWER COLLECTIE! Swipe omhoog in mijn story!

Een bericht gedeeld door QIᗰᗰᗩᕼ TᕼEᖇᗩ ᑭ Y? (@qimmahrusso) op 10 juli 2019 om 9:59 uur PDT

Qimmah Russo's bio: vroege leven en onderwijs

Qimmah had een behoorlijk interessante jeugd en groeide op in een familie van atleten. Haar moeder Rayietta Russo was een hockeyspeler, haar vader Kenneth Russo was een honkbalspeler en haar broer, Tamir Russo, is een voetballer. Opgegroeid in zo'n omgeving, is het geen wonder dat ze van jongs af aan met sporten bezig was. Qimmah studeerde af aan de Alemany High School, waar ze bijzonder getalenteerd was in basketbal, en trad toe tot het basketbalteam tijdens de universiteit, waar ze haar talent als tweedejaars bewaker liet zien.

Hoewel ze dokter wilde worden met specialisatie in verloskunde en gynaecologie, behaalde Qimmah uiteindelijk een bachelor in sociologie en kinesiologie aan het College of the Canyons in Santa Clarita, Californië. Na haar afstuderen realiseerde Qimmah zich dat ze niet meer van basketbal hield en begon met gewichtheffen. Haar nieuw gevonden passie hielp haar haar lichaam recht te trekken en te verbeteren, wat uiteindelijk leidde tot haar professionele vooruitgang.

Qimmah Russo

Carrière en nettowaarde

In 2010 maakte Qimmah haar Vine-account aan en gebruikte dit platform om haar oefeningen en trainingsroutines te laten zien, vaak in samenwerking met vele andere Viners, zoals Melvin Gregg, Alphonso McCauley en Klarity. Uiteindelijk bouwde ze een grote schare fans op en kreeg ze een aanzienlijke internetpopulariteit. Momenteel is haar belangrijkste sociale platform Instagram , die 1,2 miljoen volgers heeft, en dit platform gebruikt als een kans om haar geweldige lichaamsbouw met haar fans te delen en haar bedrijf te promoten.

Dankzij internetfaam heeft ze contracten gesloten met verschillende professionele sportbedrijven en haar eigen bedrijf, Q-Flex Fitness, gestart. Op de website van haar bedrijf biedt ze de mogelijkheid om zich in te schrijven voor haar online training, die een beperkt aantal deelnemers kent. Bovendien biedt ze combo-maaltijdplannen voor zowel vrouwen als mannen tegen een prijs. Geïnteresseerden kunnen haar strikte en magere maaltijdplannen kopen, ook voor mannen en vrouwen. Daarnaast zijn er trainingsschema's die kunnen worden gekocht, evenals trainingsschema's voor atleten.

Wat/wie moet ik zijn voor Halloween? ? enige suggesties? ? #QimmahRusso #retweet pic.twitter.com/bD0sjisrlg

- Qimmah Russo (@ Qflex_4Life) 20 september 2018

In 2016 verscheen Qimmah in de 'Ask Dr. Nandi'-show, een populaire medische lifestyle-show die tot doel heeft de gezondheid van de Amerikaanse natie te verbeteren. Momenteel is Qimmah, naast het werk in haar bedrijf, een Instagram-model en een atleet voor 'womensbest', een populaire Instagram-pagina voor sportkleding en voeding met 2,5 miljoen volgers, en 'bodyengineers' met meer dan 900.000 volgers. Qimmah heeft een Twitter account ook, met een enthousiaste fanbase van 20.000 volgers.

Gezaghebbende bronnen schatten dat het vermogen van Qimmah medio 2019 meer dan $ 300.000 bedraagt, verdiend door haar activiteiten in de fitnessindustrie.

Qimmah Russo's benadering van training

Qimmah's favoriete soort training richt zich op conditie en kracht. Als ze merkt dat een deel van haar lichaam niet goed genoeg reageert op een bepaald trainingsregime, zal ze het voor dat deel van haar lichaam volledig veranderen. Ze heeft geen positieve mening over cardio-apparaten, omdat ze gelooft dat ze niet erg effectief zijn, dus doet Qimmah veel lichaamsgewicht- en gewichthefoefeningen om zichzelf op te pompen. Haar favoriete type oefening is squats en ze probeert er zoveel mogelijk te doen in 30 seconden. Ze sport het liefst buiten, ongeacht het weer.

Ik kan alle buikspieroefeningen ter wereld doen, maar soms heb ik een beetje hulp nodig! Ik hou van Quadra Lean omdat het...

Gepost door Qimmah Russo Aan dinsdag 15 maart 2016

Naast beweging is voeding de tweede belangrijkste kwestie. Voor Qimmah is het houden van een schoon dieet geen probleem, want ze geniet van veel dingen die als gezond voedsel worden beschouwd, zoals avocado's, noten, pure chocolade, rauwe groenten, bananen, appels, bosbessen, eieren en pindakaas.

Prive leven

Hoewel ze erg populair is op sociale platforms, probeert Qimmah haar privéleven voor zichzelf te houden. Ze is erg close met haar broer Tamir en maakt vaak foto's of video's met hem. Ze is haar ouders enorm dankbaar dat ze haar haar hele leven hebben gesteund. en beschouwt hen als haar rolmodellen. Het is niet bekend of ze momenteel een vriend heeft of met wie ze is uitgegaan. Het enige feit dat bekend is over haar liefdesleven, is dat ze grapte over Valentijnsdag in een van haar tweets, waarin ze verklaarde dat ze solo is. Qimmah denkt dat eigenwaarde de sleutel tot geluk is, en dat we nooit moeten kijken naar wat anderen doen, maar ons op onszelf moeten concentreren.

Qimmah's Russo Lichaamsmaten, lengte en gewicht

De ongelooflijk atletische Qimmah Russo is 163 cm lang en weegt 53 kg. Ze heeft zwart haar en donkerbruine ogen, maar draagt ​​soms blauwe contactlenzen en blonde pruiken.

Aanbevolen