Fitness Instructeur

Qimmah Russo's Wiki Bio, leeftijd, dating, lengte, ouders, familie

Qimmah Russo Wiki Bio

Qimmah werd geboren in New York City, VS, op 16 december 1993, dus onder het sterrenbeeld Boogschutter en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is populair vanwege haar Instagram-account, haar modellencarrière en omdat ze een fitnessinstructeur is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wanneer je hoort dat iemand zijn @womensbest Pre Workout niet drinkt ??? Bekijk zeker hun POWER COLLECTIE! Swipe omhoog in mijn story!

Een bericht gedeeld door QIᗰᗰᗩᕼ TᕼEᖇᗩ ᑭ Y? (@qimmahrusso) op 10 juli 2019 om 9:59 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Qimmah is min of meer geheimzinnig als het gaat om haar vroege leven en tienerjaren - ze praat zelden over die periode van haar leven, maar heeft gezegd dat ze verliefd was op basketbal. Ze maakte deel uit van een professioneel team terwijl ze naar de universiteit ging, maar besloot uiteindelijk niet verder te spelen. Ze heeft niet veel over haar familie verteld en niet echt over haar broers en zussen, maar het is bekend dat ze een broer heeft Tamir Russo die ook erg sportief is.

Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef Qimmah zich in aan het College of Canyons in Santa Clarita in Californië, waar ze vier jaar later afstudeerde met een bachelor in sociologie en kinesiologie, en ging toen door met het najagen van haar dromen.

Carrière van een model, Instagram-persoonlijkheid en een fitnessinstructeur

Hoewel Qimmah erg goed was in basketbal en iedereen dacht hoe ze er haar beroep van kon maken, begonnen Qimmah's interesses te veranderen en verloor ze langzaam de passie die ze voor het spel had. Dit was een schok voor haar familie omdat ze allemaal sportief zijn - haar broer voetbalt, haar vader was een populaire honkbalspeler en haar moeder is een professionele hockeyspeler.

Qimmah stopte echter niet met sporten, maar besloot zich op iets anders te concentreren - ze begon dagelijks naar de sportschool te gaan en begon met gewichten te trainen. Ze opende haar Instagram-account en ook een op het Vine-platform - ze kon vaak worden gezien terwijl ze foto's uploadde van zichzelf die aan het trainen was in de sportschool, en zo de vooruitgang liet zien die ze boekte. Nadat ze goed was geworden in wat ze deed, besloot Qimmah fitnesstrainer te worden en behaalde ze haar licentie die de verwezenlijking van haar dromen markeerde, en lanceerde ze haar online fitnesscursus genaamd Q-Flex Fitness.

Qimmah Russo

Q-Flex-fitness

Qimmah lanceerde Q-Flex Fitness om al diegenen te helpen die klaar zijn om te sporten en hun lichaam in vorm willen krijgen - ze doet het niet gratis, maar je kunt enkele zeer nuttige tips zien als het gaat om diëten en trainingen die gratis zijn opladen. Op de Q-Flex Fitness-website kun je al deze dingen doen - je kunt lezen over Qimmah's maaltijdplannen en haar trainingsplannen, en je kunt ook contact met haar opnemen als je vragen of suggesties hebt - Qimmah zou zeer responsief en altijd klaar om haar fans te helpen.

Houd van het leven en relaties

Qimmah wordt erg geheimzinnig als hem wordt gevraagd naar haar liefdesleven. Ze heeft geen details over haar vroegere affaires met het publiek gedeeld omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt - ze praat ook niet over haar huidige relatiestatus, waardoor haar fans zich afvragen of ze momenteel iemand ziet of niet .

Echter, te oordelen naar haar sociale media-accounts, lijkt Qimmah momenteel vrijgezel te zijn en volledig toegewijd aan haar carrière, ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

Je bent serieus perfect zoals je bent. ??

Gepost door Qimmah Russo Aan woensdag 3 augustus 2016

Hobby's en andere interesses

Zoals Qimmah zelf zei, kijkt ze graag naar horror en enge films. Ze kan zich haar leven niet voorstellen zonder geweldige muziek, hoewel ze niet heeft vermeld naar welke genres ze meestal luistert. Ze houdt van grappen maken en mensen die haar aan het lachen kunnen maken - ze heeft ook verklaard dat ze zich van nature aangetrokken voelt tot grappige jongens, en een hopeloze romanticus is die graag bloemen krijgt op een date en dingen liever spontaan doet. Ze heeft een enorme eetlust en kan zoveel eten als ze wil omdat ze de hele tijd actief is – ze hoeft alleen maar op te letten wat ze eet, aangezien je suiker moet vermijden om gezond te eten. Qimmah drinkt of rookt niet, ze gokt niet en ze beschrijft zichzelf als een harde werker die nu vooral haar tijd besteedt aan het helpen van iedereen die fit wil worden.

Qimmah's tips over sporten

Qimmah's trainingsplan verschilt sterk van de trainingsplannen van andere mensen, en zoals ze het zelf heeft beschreven 'je tilt niet alleen gewichten op of doet krullen; in plaats daarvan loop je op je handen op en neer over de grasmat. Het idee is om je hele lichaam op te bouwen met behulp van een mix van activiteiten waarmee je het kunt aanvallen met verschillende trainingsstijlen. Zo train ik.’

Als ze merkt dat een deel van haar lichaam niet goed reageert op de oefeningen die ze doet, zal Qimmah haar trainingsplan volledig veranderen om de betreffende spier of lichaamsdeel te ‘bevredigen’. Ze verandert vaak de rusttijd tussen haar sets, het gewicht dat ze optilt, en zal vaak nieuwe oefeningen toevoegen en oude verwijderen.

In plaats van machines te gebruiken voor cardio-oefeningen, geeft Qimmah er de voorkeur aan haar eigen lichaam te gebruiken om haar hartslag te verhogen, omdat ze zei dat je van deze machines alleen maar lui wordt - 'Zo krijg je betere resultaten, naar mijn mening. Ik wil naar buiten en rennen, of het nu de baan, de kloof of het trottoir is, ik neem het graag mee naar buiten.'

Qimmah's persoonlijke favoriete oefening is squats, omdat het haar in staat stelt te werken aan de spieren waar ze het meest van houdt - benen, rug en bilspieren - mensen in de sportschool noemen haar de Quadzilla. Omdat ze haar oefeningen liever aanpast, doet ze ook geen gewone squats zoals 3×12-18, maar in plaats daarvan zoveel mogelijk squats in een halve minuut. 'Ik kan 30 seconden squatten, of zoveel herhalingen doen als ik kan met alleen de balk op mijn rug, of ze doen als onderdeel van een circuit. Squats op een traditionele manier doen is niet echt mijn ding. Ik gebruik veel afwisseling en verleg mijn grenzen. Nogmaals, ik geloof in het fris en spannend houden van bewegen.'

Gezond voedsel eten

Hoewel het in het begin altijd moeilijk is, is Qimmah nu gewend aan het eten van gezond voedsel - sommige van haar favoriete voedsel zijn avocado's, noten, magere kaas, donkere chocolade, rauwe groenten, fruit zoals bananen, appels en bosbessen, pindakaas , en eieren. Qimmah verklaarde dat de grootste vijand van een goed dieet suiker is, en het moet altijd worden vermeden.

Ik eet graag eerst mijn groenten, en als ik dan vol zit.. had ik tenminste het belangrijkste deel van mijn maaltijd ??? ? #QimmahRusso #retweet pic.twitter.com/Uw4DZHOJLz

- Qimmah Russo (@ Qflex_4Life) 23 augustus 2018

Uiterlijk en vermogen

Qimmah is momenteel 25 jaar oud. Ze heeft lang zwart haar en blauwe ogen, is 1,62 m lang en weegt ongeveer 60 kg.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Qimmah geschat op meer dan $ 300.000, en neemt het langzaam toe dankzij tal van dingen die ze momenteel doet, vooral met fitness.

Gabe Gutierrez

Aanwezigheid op sociale media

Qimmah is behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms - ze lanceerde haar Twitter-account in augustus 2013 en heeft tot nu toe bijna 21.000 volgers verzameld en bijna 2.800 keer getweet. Haar Instagram-account is wat haar in de eerste plaats hielp om populair te worden op internet, en het wordt momenteel gevolgd door meer dan 1,2 miljoen mensen terwijl ze er bijna 6.000 foto's op heeft geüpload. Qimmah heeft ook een profiel op Facebook, maar lijkt dit alleen te gebruiken om contact te houden met haar vrienden en familie.

Aanbevolen