Acteurs

Ralph Carter's Wiki Bio, nettowaarde. Wie is de echtgenoot van River York?

Ralph Carter's Wiki Bio, nettowaarde. Wie is de echtgenoot van River York?

Ralph Carter werd geboren op 30 mei 1961 in New York City, VS, wat betekent dat hij 58 jaar oud is en zijn sterrenbeeld Tweelingen is. Ralph, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als zanger en acteur, en op dat gebied heeft hij meegewerkt aan Goede Tijden. Omdat hij succesvol was op dat gebied, kreeg hij erkenning bij het publiek, wat ook enkele vragen oproept over zijn vroege leven en vormende jaren, evenals zijn relatiestatus en datinggeschiedenis en daar zullen we het in dit artikel over hebben.

Gelukkige verjaardag aan acteur en zanger Ralph Carter (geboren 30 mei 1961) ... Hij speelde het personage Michael Evans op Good Times pic.twitter.com/HZ4HsQEo

— ♪ Zonneschijn Bruin ♪ (@_MusicalOne_) 30 mei 2012

Netto waarde

Dus hoe rijk is Ralph Carter vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze acteur een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, waarbij zijn rijkdom is opgebouwd uit zijn carrière in het eerder genoemde veld. Carter heeft echter niet gesproken over zijn bezittingen, zoals voertuigen en huizen, maar hij lijkt financieel voor zichzelf te kunnen zorgen.

Etniciteit en achtergrond

Over zijn etniciteit gesproken, Carter is Afro-Amerikaans en heeft zwart haar en bruine ogen. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft Carter een fit figuur en zorgt hij goed voor zijn uiterlijk, wat aangeeft dat hij tijd en moeite in zijn uiterlijk steekt, zodat hij er goed in elkaar uitziet en elegant is. Hij heeft echter niet gesproken over zijn vroege leven, en hij heeft ook geen details over zijn opleiding gedeeld. Voordat hij beroemd werd met Good Times, verscheen hij in Raisin, een Broadway-musical gebaseerd op Lorraine Hansberry's drama A Raisin in the Sun.

Ralph Carter

biografie van fred blankenship

Sociale media

Ondanks dat hij in het entertainmentveld zit, is Carter niet actief op sociale media, waardoor het moeilijk is voor mensen om hem bij te houden. Hij heeft echter nog steeds veel aanhangers die over hem schrijven, met één persoon die een foto van hem en zijn collega's uit Good Times deelt, met het bijschrift Good Times, de spin-off van Maude die de eerste Afro-Amerikaanse tweefamilie van tv was sitcom met in de hoofdrol Ester Rolle, John Amos en Jimmie Walker, begon op deze datum in 1974 met de zes seizoenen op CBS.

Relatiestatus en echtgenoot

Hij deelt niet graag te veel met de media en geeft de voorkeur aan privacy en geheimhouding. In 1987 trouwde hij met Lisa Parks, maar hun huwelijk was van korte duur, aangezien ze in 1992 scheidden. Ralph vond echter opnieuw liefde en trouwde in 1994 met River York. een gelukkig en voorspoedig leven samen.

Ralph Carter alias Michael Evans

Gepost door Thelma of Goodtimes Aan vrijdag 14 december 2018

Carrière

Carter maakte zijn acteerdebuut in 1974, toen hij zich aansloot bij de cast van Good Times, waarin hij de rol van Michael Evans speelde. Bij de genoemde serie kreeg hij de kans om samen te werken met acteurs als Ja'net DuBois, BernNadette Stanis, Jimmie Walker en Esther Rolle. Good Times volgt het verhaal van een arm gezin dat het beste van dingen maakt in hun woonproject in Chicago, en het kreeg over het algemeen positieve reacties, werd genomineerd voor drie Golden Globe-awards en won één Impact Award.

Goede Tijden

Good Times, Carter's meest prominente project, is een Amerikaanse tv-serie die uitgezonden op CBS , gemaakt door Eric Monte en Mike Evans en ontwikkeld door Norman Lear. Good Times is een spin-off van Maude, aangezien de personages in die show zijn ontstaan ​​- de hoofdpersoon, Florida, was in die serie de huishoudster van Maude Findlay. Als het gaat om de ontvangst van de serie, spreken de hoge kijkcijfers voor zich en vanwege die factor vernieuwde CBS het programma in 1974. Gedurende het eerste seizoen was Good Times het zevende best beoordeelde programma en meer dan 25% van alle Amerikaanse huishoudens keken elke week een aflevering. De serie wordt ook geprezen voor het uitbeelden van het leven van Afro-Amerikaanse mensen.

Laatste carrière en andere tv-projecten

Ralph bleef niet te lang gefocust op acteren, en zijn enige tv- of filmische optreden na Good Times was Donny's House. In de hoofdrol werkte Ralph met Edwene Bey, Paul Harris en Frederick B. Owens. Donny's House gebruikte muziek en dans om een ​​anti-drugsboodschap te delen met een jong publiek. Naast Ralph's andere tv-optredens waren die The Mike Douglas Show, The 28th Annual Tony Awards, American Bandstand, The Merv Griffin Show en uiteindelijk Face of Darkness: Journey to Healing. De laatste documentaire film werd uitgebracht in 2014 en gericht op het verspreiden van het bewustzijn van depressie bij Afro-Amerikaanse mannen.

Muziek carriëre

Naast acteur is Ralph ook zanger en op dat gebied bracht hij singles en EP's uit, zoals Extra! Extra! (Lea Acerca De Esto), A Song In My Heart and Get It Right. In 1975 bracht hij het album Young and in Love uit, bestaande uit 10 tracks zoals Headin' Back To Love Again, As Long As There's Love (We're Gonna Make It) en When You're Young And In Love. Het album werd uitgebracht door Mercury label. Over het algemeen was Carter in staat om beroemd te worden en zijn eigen plek in de schijnwerpers te krijgen als resultaat van zijn harde werk. Als volwassene heb ik veel deuren in mijn gezicht dichtgeslagen. Maar dat is oke. Daar kan ik mee omgaan. Ik ben niet de eerste persoon die nee te horen heeft gekregen. Tegenwoordig lijkt hij een vredig leven te leiden, weg van de media.

Aanbevolen