Beroemdheden

Randi Martin Wiki Biografie. Wie is de moeder van Patrick Mahomes?

Wie is Randi Martin?

Randi Martin werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika en is vooral bekend als de moeder van de quarterback Patrick Mahomes van de National Football League (NFL). Ze is verschillende keren naast zijn zoon verschenen en wordt gezien als een van zijn grootste invloeden op het nastreven van een carrière in de sport.

De rijkdom van Randi Martin

Hoe rijk is Randi Martin? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 200.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Ze heeft veel extra inkomsten verdiend van haar zoon, die een vermogen heeft van naar schatting meer dan $ 10 miljoen, terwijl haar voormalige echtgenoot Pat Mahomes haar ook wat rijkdom schonk tijdens hun tijd samen.

Patrick Mahomes, met zijn moeder, Randi Martin. Ahhh! Mahomes werd als 10e geselecteerd door de Kansas City ...

Gepost door Gameday-poppen Aan vrijdag 28 april 2017

Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Leven en carrière

Er is zeer beperkte informatie bekend over Randi's leven, aangezien er geen details zijn over haar jeugd, opleiding, familie en vroege carrière. Zelfs haar huidige inspanningen worden overgelaten aan speculatie, aangezien er tal van publieke figuren zijn die haar naam delen. Sommigen geloven dat ze een professor is aan de Rice University, die de directeur is van het Temple Foundations Neuroplasticity Research Laboratory.

Anderen stellen dat dit misschien niet het geval is, omdat haar invloed op haar kind anders zou zijn geweest. Er is ook een Randi, een discjockey die al sinds de jaren zeventig werkt, wat zou kunnen samenvallen met de vroege carrière van Patricks moeder, maar het is niet bevestigd. Gebaseerd op verhalen over Patrick's jeugd, geloven velen dat ze voornamelijk een huisvrouw is, hoewel ze misschien een baan heeft aangenomen na de scheiding van haar man. Afgezien van een paar foto's en vermeldingen online, blijft veel van haar leven nog steeds een mysterie.

Patrick en Randi Mahomes

michel stern netto waarde

Voormalige echtgenoot – Pat Mahomes

Patrick Lavone Mahomes staat bekend om het spelen in de Major League Baseball (MLB) van 1992 tot aan zijn pensionering in 2003. Tijdens zijn carrière speelde hij met tal van teams in de competitie, beginnend als werper voor het minor league-team Elizabethon Twins voordat hij naar de grote competities verhuisde om te spelen voor de Minnesota Twins. Hij speelde 51 starts en 114 wedstrijden voor de Twins in vijf seizoenen en werd daarna geruild naar de Boston Red Sox, waar hij 21 wedstrijden speelde als aflossing voor de ploeg, en werd na een jaar 'released'.

Hij verhuisde naar Nippon Pro Baseball en speelde een seizoen bij de Yokohama Baystars voordat hij tekende bij MLB's New York Mets. In 2001 tekende hij bij de Texas Rangers, speelde hij voor 56 wedstrijden voordat hij een free agent werd, en tekende hij het volgende seizoen bij de Chicago Cubs, voordat hij in 2003 naar Pittsburgh verhuisde. Hij gooide in totaal 11 seizoenen in de competitie met 308 reguliere seizoen optredens. Tijdens het laatste deel van zijn carrière speelde hij in de minor leagues voordat hij besloot met pensioen te gaan in 2009.

Patrick werd geïnspireerd om professioneel honkbal na te streven dankzij zijn vader, maar toonde een sterk potentieel voor professioneel American Football, vooral tijdens zijn studie toen hij voor Texas Tech University speelde. Hij stopte met honkbal tijdens zijn tweede jaar daar om zich te concentreren op voetbal. Tijdens zijn juniorjaar leidde hij de NCAA Division I in meerdere categorieën, waardoor hij deelnam aan de NFL Draft 2017, waar hij werd geselecteerd als de 10ealgemene keuze door de Kansas City Chiefs. Hij begon als back-up van Alex Smith, maar werd later de starter genoemd nadat Smith was geruild naar de Washington Redskins.

Tijdens zijn eerste startseizoen gooide Patrick meer dan 5.000 yards, met 50 touchdowns en 12 onderscheppingen, waarmee hij de enige quarterback in de geschiedenis was die meer dan 5.000 yards gooide op de universiteit en in de NFL. Hij werd ook een van de slechts drie spelers die in één seizoen minstens 50 touchdown-passen gooiden, samen met Peyton Manning en Tom Brady, en werd genoemd naar de Pro Bowl als gevolg van zijn prestaties. Hij werd toen genoemd voor het First Team All-Pro en won de NFL Offensive Player of the Year Award, evenals de NFL Most Valuable Player Award.

Je zou kunnen komen hangen, me aankijken in Madden en vang spelen. Het is allemaal om mijn stichting, 15 en de Mahomies te ondersteunen. Kom hier binnen: https://t.co/PbRpb8LljB ? pic.twitter.com/i2uptWrBwY

— Patrick Mahomes II (@PatrickMahomes) 9 juni 2019

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Randi met Pat Mahomes trouwde en dat ze samen een kind hebben, maar scheidden toen hun zoon Patrick nog maar zes jaar oud was. Patrick bracht het grootste deel van zijn jeugd door met zijn moeder in Whitehouse, Texas; ze is gecrediteerd voor een groot deel van zijn succes en hij zei ook dat hij een jongere zus heeft, hoewel het niet bekend is of het uit een nieuwe relatie komt. Ze heeft het grootste deel van haar leven veel van haar inspanningen voor het publiek weggehouden.

Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie over haar is, is het ontbreken van een sterke online aanwezigheid op sociale media. Ze heeft geen account op een van de grote sociale media-websites zoals Instagram, Twitter en Facebook. Dit plus het feit dat er tal van publieke figuren zijn die dezelfde naam als zij delen, leidt tot veel verwarring. Hetzelfde kan niet gezegd worden van haar zoon, die veel in de schijnwerpers staat na zijn MVP-seizoen. Hij heeft onlangs sponsorovereenkomsten getekend met tal van bedrijven. en werd ook de coveratleet voor de videogame Madden NFL 20.

Aanbevolen