Beroemdheden

Raquel Harper (Raq Rants) Wiki Bio, ouders, vermogen, baby, familie

Wie is Raquel Harper?

Raquel Odile Harper werd geboren onder het sterrenbeeld Tweelingen, in Santa Barbara, Californië, VS, op 24 mei 1982, van Afro-Amerikaanse etniciteit, en heeft de Amerikaanse nationaliteit. Ze is vooral bekend als presentatrice van tv-programma's.

Bekijk dit bericht op Instagram

N**** is nep nummer één reden waarom we het nooit zullen hebben. Ik, ik krijg taart en ik spreek niet voor hen n**** dat kan niet @nipseyhussle (U ziet ons) #TMC #bossfemaleswinning make-up @tiffyloveslipgloss vlechten @diamondsr4_evaa

Een bericht gedeeld door Raquel Harper (@rocktopics) op 18 april 2019 om 11:00 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Raquel bracht haar jeugd door in Santa Barbara met haar ouders en haar broer – haar moeder is Claudette Childress Clipper die naar de Willingboro High School in New Jersey ging en afstudeerde aan de Rutgers University, terwijl haar broer muzikant is en te vinden is op Instagram onder de naam Duals. Raquel studeerde af aan een plaatselijke middelbare school, schreef zich in aan de universiteit en studeerde af na vier jaar studeren, maar heeft niets gedeeld over de universiteit die ze heeft gevolgd of het type bachelordiploma dat ze heeft behaald.

Carrière

Raquel begon eerst te experimenteren in de modellenindustrie en probeerde ook te werken als choreograaf en danser. Na een tijdje, omdat andere dingen niet werkten, begon ze te zoeken naar rollen die ze in de filmindustrie kon spelen, en werkte ze uiteindelijk samen met de nieuwswebsite TMZ als hun gastheer van TMZ op tv-comedynieuwsseries. Ze begon met het verslaan van verhalen op het gebied van hiphop en werd al snel gepromoveerd tot producer van TMZ - ze was ook mede-presentator van de Ten zuiden van Wilshire spelshow, maar het was niet populair en werd daarom stilgelegd.

Raquel is vooral bekend van haar eigen late-night show getiteld Raq Rants, die debuteerde op BET op 23 oktober 2018. De show volgt Raquel terwijl ze beroemde mensen interviewt met als doel controverses over hun carrière of hun persoonlijke leven te doorbreken - de show was een onmiddellijk succes en toen het op YouTube werd geüpload, verzamelde het miljoenen views. In hetzelfde jaar van 2018 had Raquel een kleine rol in een enkele aflevering van de Star TV-dramaserie, en verscheen in de Zuster Cirkel Live voorstelling op 19 oktober.

Ze interviewt momenteel vaak hiphop- en R&B-zangers, vooral degenen die invloed hebben gehad op de zwarte cultuur en media - een van de beroemdste mensen die ze interviewde is Shaquille O'Neal. Ze is twee keer genomineerd voor een Emmy Award in 2014 en 2016 maar wist ook niet te winnen.

Raquel Harper

Raq Rants wordt bekritiseerd

Toen Raquel opmerkingen maakte over de aardige jongens als mannen die niet beledigend of pedofiel kunnen zijn, ze kreeg kritiek door de ex-vrouwen en kinderen die het geweld van de goeden hebben doorstaan, en legden uit hoe haar verklaring verkeerd was en dat dit geen onderwerp zou moeten zijn om mensen te entertainen - Tanee McCall, een populaire actrice, verklaarde hoe misbruikers charme en charisma gebruiken om om hun slachtoffers te laten geloven, en ze heeft ervaring in het veld toen ze onlangs haar man Columbus Short aanklaagde wegens misbruik.

Priveleven

Raquel heeft een zoon genaamd Justice die 14 jaar oud is en al 1,88 m lang; hij verscheen op TMZ Sports zoals Raquel en anderen commentaar gaven op zijn basketbaltoekomst terwijl ze hem zagen optreden tijdens een wedstrijd. Ze heeft ook een dochter genaamd Jayah, die werd geboren op 21 juli 2013 en uploadt vaak foto's met haar kinderen op haar Instagram-account. Het lijkt erop dat het niet goed is gekomen tussen Raquel en de vader van de kinderen, omdat ze nooit over hem praat en zijn identiteit niet bekend is bij het publiek; ze zouden al 12 jaar aan het daten zijn voordat ze uit elkaar gingen.

Raquels slechte liefdeservaring heeft haar er niet van weerhouden om opnieuw te vallen - ze is momenteel aan het daten met een man die eigenaar is van twee Taco Mel restaurants, en hij en Raquel maken vaak samen foto's en delen deze op hun sociale media-accounts. De man is ook een groot voorstander van Raquel's carrière, aangezien hij haar tv-shows promoot op zijn Twitter- en Instagram-accounts.

Ze woont nu met haar kinderen in Winnetka, Californië.

Check me vanavond op de seizoensfinale van Raq Rants @23:00 /10CT op INZET met mijn meisje Raquel @rocktopics @inzet pic.twitter.com/8TM3IAXnVx

— Lauren Londen (@LaurenLonden) 23 januari 2019

Likes en hobby's

Van alle dingen en mensen in de wereld houdt Raquel het meest van haar kinderen en brengt ze liever tijd met hen door dan met iets anders, ook met haar ouders. Ze houdt erg van reizen, houdt van mode, is een zeer goede danseres en een geweldige kok - ze geeft toe dat ze verliefd is op het maken van selfies.

Uiterlijk en vermogen

Raquel is momenteel 36 jaar oud. Ze heeft lang zwart haar, lichtbruine ogen, is blijkbaar wat te zwaar, terwijl haar lengte niet bekend is.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Raquel geschat op meer dan $ 800.000, terwijl het gemiddelde salaris van de producent van een TMZ rond de $ 80.000 per jaar ligt.

Aanwezigheid op sociale media

Raquel is behoorlijk actief op internet en kan ook een social media-persoonlijkheid worden genoemd - ze lanceerde haar Twitter-account in februari 2011 en heeft sindsdien meer dan 20.000 volgers verzameld en bijna 12.000 keer getweet. Haar Instagram account wordt gevolgd door meer dan 90.000 mensen terwijl ze bijna 2.000 foto's plaatste - ze heeft ook een Facebook-account met 2.500 volgers die ze vooral gebruikt om in contact te blijven met haar familie en vrienden.

Aanbevolen