Modellen

Reece King's leeftijd, lengte, etniciteit, homoseksueel, familie, Wiki Biography

Wie is Reece King?

Reece King is een jong en succesvol Engels model, dat de laatste jaren aan bekendheid heeft gewonnen; hij is getekend bij Supa Model Management en maakte in 2014 deel uit van de MTV-campagne Someone Like Me.

Dus, wil je meer te weten komen over Reece King, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we laten je kennismaken met dit prominente model.

Bekijk dit bericht op Instagram

@esprit + @craigandkarl ???????????? #espritcares #lgbtq #loveislove

Een bericht gedeeld door Reece King (@reeceking_) op 7 juni 2019 om 7:53 uur PDT

Reece King Wiki: Leeftijd, Jeugd, Etniciteit

Reece King werd geboren op 1 november 1994 in Essex, Engeland, met meerdere etniciteiten. Het jongste kind van allochtone ouders, zijn vader is van Ierse afkomst, terwijl zijn moeder een zwarte vrouw is uit Saint Vincent, een eiland in het Caribisch gebied. Hij bracht zijn jeugd door in zijn geboorteplaats naast zijn twee oudere broers en zussen, maar heeft niets onthuld met betrekking tot zijn educatieve achtergrond. Hopelijk verandert hij in de nabije toekomst van gedachten en deelt hij enkele ontbrekende informatie uit zijn kinderjaren.

Carrièrebegin

Reece was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in mode, maar had er nooit aan gedacht om model te worden; Toen een vriend van hem echter een foto van Reece met een LAMODA-septumring op Instagram plaatste, trok de foto de aandacht van het merk zelf en de officiële pagina deelde zijn foto. Binnen de kortste keren ging Reece viraal en werd ze benaderd door agent Leah Hibbert. Met een beetje geluk en veel talent werd Reece officieel onderdeel van het Supa Model Management.

Reece King

Stijging naar bekendheid

Reece werd gestaag populairder en via Supa Model Management kreeg hij banen bij een aantal spraakmakende merken, waaronder GAP, Forever 21, Reserved en John Elliott, terwijl hij ook samenwerkte met MTV en te zien was in de videoclip voor het nummer EIIR', het debuut van het in Jamaica geboren model en zanger Tafari Hinds.

Zijn carrière profiteerde ook van zijn Instagram-pagina, die nu meer dan 520.000 volgers heeft, en zijn nieuwste samenwerkingen deelt, waaronder met ESPRIT, Viktor Randolf Fragrances en Top Man, naast vele anderen, die allemaal hebben bijgedragen aan zijn rijkdom.

Reece King Nettowaarde

Sinds hij zijn carrière lanceerde, is Reece een prominent model geworden en tot nu toe heeft hij met een aantal lifestyle- en kledingmerken gewerkt, die allemaal zijn vermogen hebben vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Reece King is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van King maar liefst $ 15 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Reece King Persoonlijk leven, daten, vriendin, is hij homo?

Wat weet je over het persoonlijke leven van dit prominente model? Welnu, deze jonge ster is pas de laatste jaren open voor de media en heeft enkele interessante details gedeeld - sinds hij voor het eerst in de media verscheen, begonnen velen zijn seksualiteit in twijfel te trekken; in een van de vele interviews zei hij dat hij was ontslagen uit een van zijn vorige banen omdat hij er teveel als een vrouw uitzag, terwijl Reece in 2018 in een exclusief interview voor Gay Times Magazine toegaf dat hij biseksueel is. Helaas heeft Reece niets gedeeld met betrekking tot zijn vroegere of huidige relaties.

Reece King Internet Fame

In de loop der jaren is Reece King een ster op sociale media geworden, vooral op Instagram en Twitter. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan 520.000 volgers, met wie hij zijn foto's van zijn fotosessies heeft gedeeld, zodat je er elke dag van kunt genieten. Je kunt Reese vinden op Twitter ook, waarop hij meer dan 80.000 volgers heeft en zijn populariteit ook heeft gebruikt om zijn carrière te promoten. Hij heeft geen actieve Facebookpagina.

pruik vloog,,,letterlijk pic.twitter.com/w8WShI5aN0

- shinwon luvr ³⁶⁵ (@kyuIip) 25 mei 2019

Dus, als je nog geen fan bent van dit prominente model, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, vooral professioneel, aangezien hij zelden deelt alles uit zijn persoonlijke leven.

Reece King Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen

Als professioneel model heeft Reece de harten van velen veroverd dankzij zijn geweldige uiterlijk, wat hem ook naar het sterrendom heeft gebracht. Dus, weet je hoe lang Reece King is en hoeveel hij weegt? Welnu, Reece staat op 5ft 11ins, wat gelijk is aan 1,82m, maar zijn gewicht staat niet in zijn portfolio, maar hij heeft een fit figuur. Zijn vitale statistieken zijn 32-28 inch. Zijn ogen zijn bruin en hij heeft zwart haar.

Aanbevolen