Geen Categorie

Regina Lasko's Wiki, nettowaarde. Wie is de vrouw van David Letterman?

Wie is Regina, Lasko, de vrouw van David Letterman?

David Letterman is een vrij gerespecteerde naam in de televisie-industrie; met een carrière van meer dan 40 jaar heeft David talloze prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder vijf Primetime Emmy's. Met zijn populariteit genieten mensen die hem dierbaar zijn ook enige bekendheid, waaronder zijn tweede vrouw, Regina Lasko. De twee zijn sinds 2009 getrouwd en hebben samen één kind.

Hé Dave! David Letterman en zijn vrouw, Regina Lasko, in het publiek voor het concert (Foto: Chris Lee)

Gepost door New York Philharmonic Aan vrijdag 22 november 2019

Regina Lasko Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Regina Lasko werd geboren op 20 november 1960 in de VS; helaas heeft ze niet veel onthuld over haar kinderjaren, inclusief de namen van haar ouders en hun beroepen, of ze een alleenstaand kind is of broers en zussen heeft, noch heeft ze iets onthuld over haar educatieve achtergrond.

Relatie met David Letterman, Huwelijk, Kinderen

Regina en David begonnen officieel te daten in 1986; op dat moment had David al een romantische relatie met Merrill Markoe, een Amerikaanse auteur, maar ze gingen uit elkaar en hij bleef met Regina daten.

De twee zijn sindsdien samen, maar hielden pas op 19 maart 2009 een huwelijksceremonie onder leiding van Pete Howard. Voordat ze trouwden, verwelkomde het paar hun enige kind, zoon Harry Joseph Letterman, die op 3 november 2003 werd geboren. Slechts een paar maanden na zijn geboorte maakte hun zoon deel uit van een mislukte ontvoering, als hun huishoudster, Kelly Frank plande de ontvoering en eiste een losgeld van $ 5 miljoen.

Hun huwelijk bereikte de eerste hobbel in hetzelfde jaar dat ze trouwden; David werd gechanteerd door een van zijn medewerkers en beweerde dat hij affaires had met haar en verschillende andere medewerkers. Stephanie Birkitt was de vrouw die hem chanteerde en twee miljoen dollar zocht om te zwijgen. In plaats daarvan kwam David naar voren en bekende al zijn vroegere affaires aan zijn vrouw. Regina heeft hem vergeven, en ze hebben blijkbaar een harmonieuze relatie onderhouden en genieten van hun leven samen.

Regina Lasko Carrière en nettowaarde

Regina bereikte alleen het sterrendom als de vrouw van David Letterman, en heeft niet veel van een carrière ; in plaats daarvan was ze gefocust op het ondersteunen van haar man en vervolgens op het opvoeden van hun kind. Ze heeft echter als unitmanager aan verschillende shows gewerkt, waaronder Late Night with David Letterman van 1987 tot 1989, en Another World, wat ook bijdroeg aan haar rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Regina Lasko is, vanaf medio 2019?

Regina Lasko en David Letterman

Volgens gezaghebbende bronnen heeft Lasko geen persoonlijk vermogen, maar deelt ze $ 400 miljoen die ze deelt met haar man, David - hij beveelt naar verluidt nog steeds $ 50 miljoen per jaar!

Echtgenoot van Regina Lasko, David Letterman

Nu we alles hebben gedeeld wat er te weten valt over Regina, laten we wat informatie delen over haar succesvolle echtgenoot, David Letterman . Geboren als David Michael Letterman op 12 april 1947, in Indianapolis, Indiana USA, hij is de zoon van Harry Joseph Letterman en zijn vrouw, Dorothy Marie Letterman/Mengering; hij is het middelste kind en heeft twee zussen.

Hij ging naar de Broad Ripple High School en schreef zich na zijn toelatingsexamen in aan de Ball State University in Muncie, Indiana. Hij begon zijn carrière als omroeper en nieuwslezer bij de universiteitszender WBST, maar werd ontslagen omdat hij vond dat klassieke muziek het niet verdiende om op de radio te worden gedraaid. Toch zette hij zijn carrière voort op de campus door het station WAGO-AM 570 op te richten, dat nu bekend staat als WWHI.

Stijging naar bekendheid

Hij worstelde al geruime tijd om indruk te maken, maar zijn carrière begon zich eind jaren '70 te ontwikkelen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Aan de gasten, fans, publiek en jullie allemaal - bedankt voor een geweldig seizoen 2.

Een bericht gedeeld door David Letterman (@letterman) op 2 juli 2019 om 15:06 PDT

Hij werkte toen als komedieschrijver en begon zijn eigen ochtendkomedieshow op NBC - The David Letterman Show - in 1980, die een kritische succesfactor werd, en op 1 februari 1982 maakte hij zijn debuut als presentator van Late Night met David Letterman. Van 1982 tot 2015, toen de laatste aflevering werd uitgezonden, presenteerde hij precies 6.080 afleveringen en werd hij de langstzittende talkshowhost in de Amerikaanse televisiegeschiedenis. Nu is David te zien op Netflix als presentator van de My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman (2018-2019).

David Letterman Persoonlijk leven en nettowaarde

Op 2 juli 1968 trouwden David en zijn studievriend Michelle Cook in Muncie, Indiana, en de twee trouwden tot oktober 1977. Na de scheiding begon hij een romantische relatie met Merrill Markoe, schrijver en producent van Late Night, maar ontmoette Regina, met wie hij begon te daten, terwijl hij nog steeds samenwoonde met Markoe.

Sinds de lancering van zijn carrière is David een van de meest geprezen televisiepresentatoren in de geschiedenis geworden en heeft hij een aantal andere hosts beïnvloed, waaronder Conan O'Brien, Stephen Colbert, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Seth Meyers en John Oliver. .

Aanbevolen