Acteurs

Reilly Dolman's Wiki Bio, Leeftijd, Netto waarde, Familie. Is hij getrouwd?

Wie is Reilly Dolman?

Reilly Dolman is een Canadese acteur , die vooral bekend is vanwege haar rol als studiegenoot in Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief, evenals de hoofdrol in Travellers, een Netflix-serie waarin hij speelde als Philip Pearson.

Reilly Dolman Leeftijd, vroege leven, familie en onderwijsachtergrond

Reilly was geboren onder de Vissen-dierenriem op 29 februari 1988 in Vancouver, Brits Colombia, Canada, wat hem 31 jaar oud maakt in 2019. Hij is van Canadese nationaliteit en behoort tot de blanke etniciteit.

Als het om zijn familie gaat, is Reilly een geheimzinnig persoon die ervoor heeft gekozen om details over zijn ouders en broers en zussen privé te houden - hun namen en beroepen zijn niet bekend bij het publiek.

https://www.instagram.com/p/Bu6zyPFBOMM/

De enige keer dat hij zijn moeder noemde, was op Vrouwendag toen Reilly haar beschreef als de grootsheid van het vrouw-zijn. Reilly ontwikkelde interesse in acteren terwijl hij op de middelbare school zat, waardoor hij ervoor koos om digitale medialessen te volgen.

Reilly Dolman Professionele carrière en groei naar het sterrendom

Reilly's televisiedebuut kwam binnen 2007 toen hij nog maar 19 jaar oud was. Hij had een kleine rol in Bionic Woman, een sciencefictionserie die een moderne update was van de gelijknamige film uit de jaren 70. Zijn debuut op het grote scherm en zijn sterrendom kwamen echter in 2010, toen hij de rol speelde van een studiegenoot in de film Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief.

Kort daarna kreeg Reilly nog een grote rol in de dramafilm Flicka 2, waarin hij de rol speelde van een aantrekkelijke boer genaamd Jake Carter, een personage dat hoge verwachtingen had om countryzanger te worden. Reilly speelde samen met Clint Black en Emily Tennant in deze film die werd geregisseerd door Michael Damian.

Zijn rol in Flicka 2 maakte hem tot een publieke figuur, die nu werd erkend als een bekwame acteur, waardoor hij meer rollen in televisieseries en films kon krijgen. Datzelfde jaar werd Reilly gecast in een aantal series en films, waaronder The Troop, A Brothers Love, Bond of Silence en Goblin.

De getalenteerde acteur kreeg ook gastrollen in bewonderde tv-series zoals Rush, Supernatural en de Tomorrow People.

Reilly kreeg zijn kans voor het leven toen hij werd geselecteerd om de rol van Philip Pearson te spelen in de Travellers-serie, uitgezonden van 2016 tot 2018. Zijn personage was een student die zwaar verslaafd was aan heroïne. Deze serie werd een hit en bezorgde hem zowel roem als fortuin.

Reilly is onlangs ook verschenen in verschillende andere films en televisieseries, waaronder Missed Connections, Stargate Universe, Mega Cyclone, Zodiac: Signs of the Apocalypse en andere.

Reilly Dolman Persoonlijk leven, vriendin, huwelijk en kinderen

Reilly kiest ervoor om zijn lippen stevig op elkaar te houden als het om zaken van het hart gaat. Hij heeft vermeden om over zijn liefdesleven te praten, zowel in de talloze interviews die hij heeft gegeven als op zijn sociale media-accounts.

Reilly Dolman

Dit heeft geleid tot geruchten dat Reilly homo is, ondanks dat Reilly een enorme aanhang heeft van vrouwen, kwijlend over zijn prachtige tatoeage en elegante persoonlijkheid. Hij heeft de geruchten nooit bevestigd en momenteel is hij ongehuwd en lijkt hij met niemand te daten.

Sommige online platforms vermeldden ooit dat Reilly zou kunnen de vader van een meisje dat werd geboren in 201, nadat hij een foto van zichzelf had gepost met een slapend meisje. De details van het meisje en haar moeder blijven echter nog steeds een mysterie, en Dolman is ook stil gebleven over de kwestie.

Reilly is een dierenliefhebber die twee honden heeft. Ook ontwikkelde hij een fascinatie voor paarden na zijn rol in Flicka 2, waarin hij met hen op de set werkte. Reilly schreef op zijn Twitter-account dat Jack Black hem aan het lachen maakt - dit maakt hem een ​​die-hard fan.

Reilly is ook erg actief op sociale media, waar hij een aanzienlijke aanhang heeft. Zijn Instagram-pagina heeft meer dan 40.000 fans.

Gepost door Reilly Dolman, de echte Aan woensdag 1 maart 2017

Lichaamsafmetingen en functies van Reilly Dolman

Deze Canadese acteur staat op 5ft 11 inch (180 cm) lang en weegt 175 lbs (79 kg). Hij heeft blond haar en zijn ogen zijn blauw van kleur.

Reilly Dolman Inkomen, vermogen en nettowaarde

Deze bedreven Canadese acteur heeft als acteur een aardig inkomen weten te vergaren. Na in een aantal tv-series en films te hebben gespeeld, is Reilly erin geslaagd naam te maken in de filmindustrie.

Een gemiddelde Canadese acteur verdient minder dan $ 50.000 per jaar, maar betrouwbare bronnen schatten het jaarsalaris van Reilly Dolman op meer dan $ 150.000, en zijn netto waarde meer dan $ 1 miljoen vanaf medio 2019. De film Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief, waarin Reilly te zien was, nam $ 226,4 miljoen op aan de kassa, van een aanvankelijk budget van $ 95 miljoen, wat zijn waarde zeker verhoogde. Reilly heeft geen informatie over zijn vermogen gedeeld, maar met zoveel rijkdom is het geen wonder dat hij weelderig leeft.

Aanbevolen