Beroemdheden

Reina Scully Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echte naam. Is ze getrouwd?

WHO is koningin Scully?

Reina Suzuki werd geboren op 21 augustus 1988 in Japan. Ze is een YouTube-persoonlijkheid, vertaler, gamer en cosplayer, vooral bekend om haar titelloze YouTube-kanaal dat honderdduizenden abonnees heeft gekregen. Voordat ze aan haar eigen kanaal werkte, was ze eerder geassocieerd met een ander kanaal genaamd SourceFed.

Bekijk dit bericht op Instagram

Harro? Het zijn een paar krankzinnige maanden geweest en het spijt me dat ik je in het ongewisse heb gehouden? Ik maak me klaar voor een enorme aankondiging en nog een reis naar het buitenland (niet aan elkaar gerelateerd) en alles zal BINNENKORT WORDEN ONTHULLEN? Bedankt dat je altijd geduld met me hebt?ありがとう #reinascully #japan #shizuoka #japanese

Een bericht gedeeld door Reina Scully (@reinascully) op 27 april 2019 om 8:32 uur PDT

De rijkdom van Reina Scully

Hoe rijk is Reina Scully? Vanaf begin 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 700.000, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Haar online bekendheid heeft haar talloze kansen opgeleverd en haar andere werkterreinen hebben ook bijgedragen aan de opkomst van haar rijkdom. Naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en de X-Files

Er is heel weinig bekend over Reina's familie en haar jeugd. Ondanks haar online bekendheid heeft ze niet veel details over haar leven buiten YouTube gedeeld. Hoewel ze in Japan werd geboren, bracht ze er slechts drie jaar door voordat haar familie besloot naar de Verenigde Staten te verhuizen.

Ze groeide op in de VS en raakte al snel gewend aan de cultuur van het land die daar op jonge leeftijd werd blootgesteld. Ze kreeg een sterke interesse en liefde voor de tv-show De X bestanden , dat draait om twee agenten van het Federal Bureau of Investigation (FBI) die onopgeloste zaken onderzoeken waarbij het paranormale X-Files betrokken is. De show ontwikkelt de personages naarmate de seizoenen vorderen en werd een grote hit, met een groot aantal positieve recensies. Het wordt beschouwd als een cultserie, waarbij beide hoofdrolspelers meerdere prijzen in de wacht hebben gesleept. Reina's favoriete personage in de show is agent Dana Scully, gespeeld door Gillian Anderson. Ze zou later de achternaam Scully aannemen voor haar eigen online naam.

Reina Scully

YouTube en SourceFed

In 2010 begon Scully haar zoektocht naar de online wereld toen ze haar Twitter-account aanmaakte, wat ertoe leidde dat ze uiteindelijk een account aanmaakte op Youtube volgend jaar. Ze begon haar account als een middel om haar passie voor haar oorsprong Japan te vergroten, en om enkele van haar interesses, waaronder gamen en anime, te laten zien. YouTube is eigendom van Google en wordt beschouwd als een van de meest populaire websites ter wereld; het stelt gebruikers in staat om hun eigen video-inhoud te maken en/of te uploaden die ze vervolgens met anderen kunnen delen.

Andere gebruikers kunnen video's beoordelen, bekijken, erop reageren en zich abonneren op kanalen die ze leuk vinden. In de loop der jaren is de website een van de belangrijkste bronnen van video-inhoud geworden, waaronder muziekvideo's, documentaires, filmtrailers, videoblogs (vlogs) en livestreams. Terwijl ze haar aanwezigheid op YouTube bleef uitbouwen, werd ze vervolgens uitgenodigd om te werken voor het kanaal SourceFed, dat ze accepteerde, dat gericht is op populaire cultuur, technologie en nieuws. Het werd in 2012 gemaakt als onderdeel van het YouTube-kanaalinitiatief van $ 100 miljoen, en won tijdens de uitvoering talloze prijzen voordat het uiteindelijk in 2017 werd geannuleerd, waardoor veel van zijn shows eindigden.

YouTube-inhoud

Reina was verantwoordelijk voor het helpen BronFed win een Streamy Award 2014 voor nieuws en actualiteiten. Terwijl ze met het bedrijf werkte, bleef ze haar eigen kanaal beheren en richtte ze al haar inspanningen daarop toen SourceFed stopte. Ze maakte video's over hoe ze haar kijkers Japans leerde spreken en toonde ook wat van haar vertaalwerk. Ze deed ook het doorspelen van videogames en beoordeelde ook anime-inhoud.

Haar online roem heeft haar ertoe gebracht samen te werken met andere populaire YouTube-persoonlijkheden, zoals The Anime Man en Steven Suptic, en ze verscheen in de podcast met de titel Boys Only Club. Enkele van haar meest populaire video's zijn haar reactievideo's op wat er bij SourceFed is gebeurd en waarom ze wegging. Ze kreeg ook veel aandacht toen ze reageerde op de respectloze acties van YouTuber Logan Paul in Japan. Andere populaire video's die ze heeft, zijn gerelateerd aan de Japanse cultuur. Ze heeft video's gemaakt over hoe het is om anime in te spreken en heeft ook een rondleiding gegeven door een modern Japans huis, en ze doet vertaalwerk buiten YouTube.

Het beste van getrouwd zijn, is dat je ontelbare meltdowns kunt hebben en dat je man nog steeds voor altijd en altijd van je moet houden ?? Dit is mijn favoriete foto waarop we samen genieten van onze eerste lente in Japan ??? #Japan #sakura #Kersebloesem pic.twitter.com/hn8q9gJqEf

- Koningin Scully (@ReinaScully) 10 april 2019

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Scully nu getrouwd is met een oude partner Michael Flusk. Hoewel ze niet veel details over hun relatie en huwelijk heeft onthuld, heeft ze hun huwelijk online aangekondigd via YouTube. Het is bekend dat hij ook van veel geekcultuur houdt, waaronder games en sporten, waardoor de twee snel contact maakten. Na twee jaar verloofd te zijn geweest, trouwden ze in 2016 in Japan tijdens een traditionele ceremonie, en sindsdien lijkt hun huwelijk goed te gaan - er zijn geen tekenen dat ze kinderen krijgen.

Net als tal van YouTube-persoonlijkheden, is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft een account op Instagram waarop ze meer dan 140.000 volgers heeft, vooral veel persoonlijke foto's plaatst en veel Japans eten laat zien. Er zijn ook een paar foto's van haar samen met haar man, en van haar reizen naar verschillende locaties in Japan. Ze heeft ook een Twitter-account waarop ze enkele van haar dagelijkse gedachten plaatst, en andere over haar leven in Japan. Ze is onlangs betrokken geweest bij de anime-industrie en maakt zich ook zorgen over de overwerkte Japanse werknemers op dat specifieke gebied.

Aanbevolen