Beroemde Echtgenoten

De vrouw van Rex Tillerson, Renda St. Clair Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vermogen

Wie is Renda St. Clair?

Renda St. Clair is de echtgenote van de Amerikaanse energiemanager, ex-CEO van Exxon, en meer recentelijk en kortstondig minister van Buitenlandse Zaken, Rex Tillerson. Ze werd geboren in 1957 in Bartonville, Texas, VS, maar de exacte datum is niet bekend bij het publiek. Haar nationaliteit is Amerikaans, haar etniciteit is wit en haar religie is christelijk. Ze won de Fern Sawyer Award voor haar cowboylevensstijl in 2013 in de wedstrijd van de Veedrijfstermuseum .

Onderwijs en vroege leven

Er is niet veel informatie over haar opleiding of haar jeugd omdat ze graag alles geheim houdt, maar ze voltooide de middelbare school en de middelbare school in haar geboorteplaats Bartonville, waarna ze ging studeren aan een universiteit, maar we weet niet welke. Ze heeft wel een diploma en een Ph.D-graad.

Getrouwd zijn met Rex Tillerson

Kort na het afronden van haar universiteit trouwde Renda met haar vriend, maar zijn naam is niet bekend bij het publiek; ze blijkbaar gescheiden twee jaar later. Een paar jaar later ontmoette Renda de liefde van haar leven Rex Tillerson, en ze gingen meer dan drie jaar met elkaar uit totdat ze besloten te trouwen, en op 21NSJuni 1986 in een privéceremonie in Harris County, Texas met alleen de beste vrienden en familie; sommige bronnen zeggen dat een van de gasten die Rex uitnodigde de huidige president van de VS, Donald Trump, was. Ze is altijd een grote steun geweest voor Rex in zijn bedrijf en is dat nog steeds. Sinds ze getrouwd zijn, is ze ook echt geïnteresseerd geraakt in politiek en economie. Haar populariteit nam toe omdat ze de vrouw is van een beroemde Amerikaanse executive en (nu ex-) CEO van Exxon.

Rex Tillerson en Renda St. Clair

plompverloren

Gezinsleven en kinderen

Ze hebben nu vier kinderen, maar slechts één van hen is uit hun huwelijk. Renda heeft een zoon uit haar vorige huwelijk, maar details over hem houdt ze geheim. Aan de andere kant was Rex getrouwd met Jamie Lee Henry, met wie hij twee zonen heeft, Charles en Tyler Tillerson. Ze zijn allebei gepromoveerd en werken nu als ingenieur. Renda brengt het grootste deel van haar tijd bij hen thuis door, waarbij ze fictief voor de kinderen zorgt en geniet van het leven terwijl Rex werkt. Tegenwoordig wonen ze allemaal in een huis van 4000 vierkante meter in Dover Creek Road, in San Diego. Naast ouders zijn ze ook grootouders, aangezien de meeste van hun kinderen zelf kinderen hebben.

Social media profielen

Renda heeft geen sociale media-accounts en is ook niet geïnteresseerd om er in de nabije toekomst een te openen. Er is geen informatie over de sociale media-accounts van Tillerson.

Bekijk dit bericht op Instagram

???????? • • #usa #ussecretaryofstate #whitehouse #donaldtrump #rextillerson #speech #like4like #politics

Een bericht gedeeld door Rex Tillerson (@rexwtillerson) op 19 juli 2017 om 20:14 uur PDT

Netto waarde

Zelfs voordat ze Rex ontmoette, was Renda een echte ondernemer en een zakenvrouw. Ze heeft een paar bedrijven, maar een van de meest waardevolle is RR Ranches, een plek waar mensen die voor haar werken, paarden fokken en verkopen. Ze fokt ook vee voor lokale boeren en anderen. Ze stapte ook in de showbusiness en was naar verluidt betrokken bij een paar tv-shows door te investeren. Bronnen schatten dat haar vermogen ruim $ 1 miljoen is, maar het vermogen van haar man is een stuk hoger met ongeveer $ 320 miljoen, meestal verdiend toen hij de CEO van Exxon was.

Verschijning

Renda is van gemiddelde lengte die perfect bij haar lichaam past; ze weegt ongeveer 132 lbs (60 kg). Ze heeft lichtbruin haar dat ze blijkbaar om de paar maanden verft. Ook haar oogkleur is bruin en past goed bij haar haar. Ze kleedt zich graag formeel omdat ze veel tijd aan de zijde van haar man doorbrengt bij openbare optredens.

Prive leven

Haar hobby en waar ze haar hele leven het meest van heeft gehouden, zijn paarden, en daarom heeft ze een ranch in Texas opgericht. Ze is ook een grote fan van reizen en het is bekend dat zij en haar man elk jaar veel exotische plaatsen bezoeken.

Aanbevolen