Acteurs

Rhea Durham Wiki, lengte, kinderen. Wie is de vrouw van Mark Wahlberg?

Wie is Rhea Durham?

Rhea Durham, geboren op 1 juli 1978 in Lakeland, Florida, onder het waterteken Kreeft, is een 41-jarige Amerikaanse actrice, model en ondernemer. Ze is vooral bekend van het verschijnen op de covers van gerenommeerde modepublicaties zoals ELLE, Vogue, Marie Claire en anderen. Gedurende twee opeenvolgende jaren was ze een catwalkmodel voor Victoria's Secret en verscheen ze in veel van hun catalogi en campagnes. Ze staat echter ook bekend als de vrouw van de beroemde acteur Mark Wahlberg 'samen hebben ze vier kinderen. Durham is altijd actief op sociale media en staat bekend om haar brutale eerlijkheid, die de afgelopen jaren tot veel controverses heeft geleid. Nadat ze haar modellencarrière begon in haar vroege tienerjaren, werd Rhea een van de meest vooraanstaande supermodellen in de afgelopen tien jaar. Tegenwoordig is ze minder actief, voornamelijk vanwege andere ondernemingen en haar familiegerelateerde verplichtingen

Bekijk dit bericht op Instagram

Rhea Durham #RheaDurham #americaodel #model #photomodel #borntoday #bornthisday #onthisday #Famousbirthdays #celebritybirthdays

Een bericht gedeeld door goud graver? (@ritidre2009) op 30 juni 2019 om 23:02 PDT

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Florida

Rhea werd geboren in een Amerikaans gezin en groeide op in haar geboorteplaats. Er is niet veel informatie over haar ouders of het vroege leven, vooral omdat ze een zeer privépersoon is. Bij talloze gelegenheden hebben zowel fans als verslaggevers naar haar persoonlijke leven gevraagd, maar met een glimlach op haar gezicht weigerde ze alle vragen te beantwoorden die geen betrekking hadden op haar carrière en prestaties. ‘Ik hoef niet elk detail met het publiek te delen’, zei ze daarover. ‘Als je het mij vraagt, heeft iedereen op zijn minst een beetje privacy nodig. Het helpt je om in balans en gefocust te blijven.’ Durham groeide op met een broer en een zus, die allebei jonger zijn dan zij. Als kind deed ze aan sport en had ze interesse om volleyballer te worden.

Haar lengte was perfect om op meerdere posities te spelen, maar ze heeft nooit veel moeite gedaan om carrière te maken in deze sport. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar de Lakeland Senior High School, waar ze in 1996 afstudeerde.

Carrièrebegin: ontdekt worden door Model Scout

Toen ze een kind was, besteedde Rhea nooit echt veel aandacht aan modellenwerk als een potentiële carrière. Ze kreeg wel complimenten over haar uiterlijk, maar was niet zo gefascineerd door haar aantrekkelijkheid te gebruiken om geld te verdienen. Dat veranderde allemaal tijdens een schijnbaar gemiddelde dag, terwijl ze door haar plaatselijke winkelcentrum liep.

Rhea Durham

Een man benaderde de toen 15-jarige Durham, stelde zichzelf voor als talentagent voor Model Scout, een gerenommeerd modellenbureau, en vroeg of ze interesse had om een ​​auditie bij te wonen. Na overleg met haar ouders accepteerde ze het aanbod en, onnodig te zeggen, stopte ze de auditie en tekende daarna een contract met het bureau. Terwijl ze verwachtte af en toe te werken, bliezen verschillende aanbiedingen uit New York en Parijs haar weg. Binnen een paar uur pakte ze haar koffers en verhuisde naar de Big Apple, gevolgd door een verblijf in Parijs. ‘Het was absoluut moeilijk om alle verleidingen van de grote steden te weerstaan’, herinnert Rhea zich. ‘Als meisje uit het Zuiden was het allemaal nieuw voor mij, maar ik bleef vastberaden. Ik ben dankbaar dat ik op zo'n jonge leeftijd wijs genoeg was.'

Stardom: Victoria's Secret, IMG Models, Gucci, Revlon (en zowat elk beroemd merk dat je maar kunt bedenken)

Na in New York en Parijs te hebben gewerkt, breidde Rhea haar invloed uit naar Milaan en Londen. Naast Model Scout werd ze ook vertegenwoordigd door IMG Models, volgens sommigen het grootste talentenbureau ter wereld. Rhea stelde niet teleur, want ze verscheen op de VH1 Fashion Awards. Het jaar daarop tekende ze een contract met het beroemde make-up- en beautymerk Revlon. Verschillende campagnes en commercials voor onder meer Dior, Calvin Klein en GAP leidden ertoe dat ze in 2000 werd ondertekend door Victoria's Secret - de functionarissen van het bedrijf merkten haar potentieel onmiddellijk op, wat ertoe leidde dat ze in 2000 en 2001 meerdere keren op de catwalk verscheen.

Vanwege andere verplichtingen schakelde Rhea sindsdien over op cataloguscampagnes, onder meer met Chanel, Gucci, Versace en Valentino. In totaal heeft ze samengewerkt met meer dan 30 merken uit meer dan 10 landen, waardoor ze een van de helderste sterren van de modellenindustrie aan het begin van de jaren 2000 is. Afgezien van officiële campagnes, was Rhea een constante functie op de lijsten met de mooiste vrouwen en de best geklede, sinds ze voor het eerst op de catwalk stapte. Haar nalatenschap heeft de weg vrijgemaakt voor de modellen die we vandaag bewonderen.

Acteercarrière: Spin City en The Wahlburgers

Buiten het medeweten van de meesten, is Rhea ook een actrice; als een van 's werelds meest populaire modellen, kreeg ze een kleine rol aangeboden in de populaire sitcom Spin City. Fans waren opgetogen bij de gedachte haar naast Michael J. Fox te zien optreden, maar ze waren nog meer verrast toen ze ontdekten dat ze zelf zou spelen.

De aflevering Wedding Scammers werd uitgezonden in 2001 en wordt nog steeds beschouwd als een van de beste afleveringen van de show. Daarnaast verscheen ze in The Wahlburgers, een tv-serie gemaakt door Mark, die het ware vodden-tot-rijkdom verhaal vertelt over hoe hij en zijn broers Donnie en Robert uiteindelijk een succes van hun leven maakten. Nu een superster, was Mark op 13-jarige leeftijd een cocaïneverslaafde. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen fastfoodrestaurant Wahlburger, in Boston, Massachusetts. Rhea speelde een belangrijke rol bij de oprichting van deze onderneming, omdat ze haar schoonheid enorm steunde.

Persoonlijk leven: huwelijk met Mark Wahlberg

Vóór Mark ging het gerucht dat Rhea een relatie had met Ward Cottrell, de oprichter van Model Scout, wat ze heftig ontkende. Dit seksschandaal werd onderzocht door de politie, omdat Durham werd beschuldigd van 'het binnenhalen van modellencontracten in ruil voor seksuele gunsten'.

Rhea Durham en Mark Wahlberg (R), ontvanger van de MTV Generation Award, wonen de 2014 MTV Movie Awards bij in het Nokia Theater L.A. Live op 13 april 2014 in Los Angeles, Californië.

Gepost door Rhea Durham Aan zondag 19 oktober 2014

Zij en Mark Wahlberg kwamen elkaar tegen tijdens een persbijeenkomst in New York in 2001, en begonnen vrijwel onmiddellijk te daten. De twee wilden niet meteen trouwen en genoten van een geweldige relatie voordat ze uiteindelijk in het huwelijksbootje stapten op 1 augustus 2009 , tijdens een uitbundige ceremonie in de Good Shepherd Catholic Church in Beverly Hills. Samen, ze hebben vier kinderen – Eerst kwam Ella Rae (b. 2003), gevolgd door haar jongere broers Michael (b. 2006) en Brendan Joseph (b. 2008), en Grace Margaret in 2010. Voordat ze met Wahlberg trouwde, bekeerde Rhea zich tot het Baptisten-protestantisme, ondanks dat ze was opgevoed op rooms-katholieke wijze. Tegenwoordig wonen de twee in Los Angeles en brengen ze tijd door met hun kinderen als ze niet aan het werk zijn. 'Ik hou van de tradities van familie en thuis', zei mevrouw Wahlberg bij een gelegenheid. 'Baby's, kinderen, vakanties, daar ben ik goed in.'

Lichaamsmaten: hoe lang is Rhea Durham?

Rhea Durham is 175 cm lang, weegt ongeveer 59 kg en heeft een zandloperfiguur, wat duidelijk blijkt uit haar vitale statistieken van 34-24-36. Ze heeft donkerblond haar en groene ogen.

Nettowaarde: hoe rijk is Rhea Durham?

Rhea Durham heeft een nettowaarde van $ 20 miljoen, vanaf augustus 2019. Hoewel dit aantal minuscuul is naast het vermogen van haar man van $ 255 miljoen, is het nog steeds een belangrijke prestatie en verzameld door meer dan 20 jaar hard te werken. Ze heeft talloze campagnes en catwalkoptredens gedaan voor vrijwel elk belangrijk modemerk ter wereld. Gezien het feit dat ze nog steeds niet met pensioen is en een actieve belegger is, zouden we haar vermogen in de nabije toekomst zeer waarschijnlijk kunnen zien stijgen. Veel van haar inkomsten komen ook van Ella Grace, een merk dat ze onlangs heeft opgericht en handtassen en andere accessoires voor vrouwen verkoopt.

ga naar https://t.co/4Za7q0QTUf voor je exclusieve polsbandje portemonnee in lavendel of zwart bezaaid! Xo? pic.twitter.com/hs78oszanE

— Rhea Wahlberg (@byrheawahlberg) 8 mei 2018

Aanwezigheid op sociale media

Vooral supermodellen zijn afhankelijk van een dergelijke manier van promotie, vooral vanwege de visuele aard van hun beroep. Het lijkt er echter niet op dat Rhea zich helemaal bezighoudt met het behouden van haar betrokkenheid bij deze trend, aangezien haar aanwezigheid op sociale netwerken op dit moment allesbehalve alomtegenwoordig is. Dit komt waarschijnlijk omdat ze al een gevestigde ster is en geen verdere promotie nodig heeft.

Aanbevolen