Muzikanten

Rob Bourdon's Wiki, Netto waarde, Vrouw, Hoogte, Vriendin, Familie

Wie is Rob Bourdon?

Rob Bourdon is een Amerikaanse muzikant, drummer en vooral bekend als een van de oprichters van de alternatieve rock/nu-metalband Linkin Park , waarmee hij wereldfaam verwierf, met name met hits als Numb, In the End en One More Light, naast vele andere. De band ging helaas op pauze na de voortijdige dood van Chester Bennington, de zanger van de band, in 2017.

Gepost door Rob Bourdon Aan woensdag 1 februari 2012

Rob Boudon Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Geboren als Robert Gregory Bourdon op 20 januari 1979 in Calabasas, Californië, VS, is hij de zoon van Gregory Bourdon en zijn vrouw Patty. Van jongs af aan was hij geïnteresseerd in muziek en werd hij door Aerosmith-drummer Joey Kramer geïnspireerd om te leren drummen. Hij had het geluk de populaire muzikant te ontmoeten, wat het keerpunt in zijn leven was. Rob ging naar de Aguora High School en was klasgenoten met toekomstige leden van Hoobastank.

Carrièrebegin

Tijdens zijn middelbare schooltijd ontmoette hij Mick Shinoda en Brad Delson, die allemaal lid werden van Linkin Park. Na hun toelatingsexamen begonnen ze meer serieuze interesse in muziek te krijgen en creëerden ze hun eerste band, Xero, met Joe Hahn, Dave Farrell en Mark Wakefield. Helaas was Xero een ramp en verlieten Wakefield en Farrell de band, maar ze rekruteerden Chester Bennington, veranderden de naam in Hybrid Theory en begonnen nieuw materiaal op te nemen.

Rob Bourdon

Shinoda en Bennington ontwikkelden meteen chemie tussen hen in de studio, wat al snel resulteerde in de EP Hybrid Theory. Ze veranderden de naam opnieuw, dit keer in Linkin Park , en in 1999 tekende een platencontract bij Warner Bros. Records, en met de comeback van Farrell nam de band hun debuutalbum Hybrid Theory (2000) op, dat een groot succes werd.

Stijging naar bekendheid

Hybrid Theory bereikte nummer 2 in verschillende hitlijsten, waaronder de Amerikaanse Billboard 200, en heeft sindsdien de diamantstatus in de VS en meerdere platinastatus in Australië, Canada en andere landen.

De band ging redelijk succesvol door in het begin en midden van de jaren 2000, waardoor Rob en de andere leden beroemd werden. Hun eerste nummer 1-album kwam uit in 2003, getiteld Meteora, en behaalde opnieuw de status van multi-platina in de VS, Australië, Canada en dubbel platina in Groot-Brittannië. Het derde album was ook een succes, Minutes to Midnight (2007) stond bovenaan de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst en de US Rock-hitlijst, terwijl ze drie jaar later nog een nummer 1-album hadden, A Thousand Suns.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gefeliciteerd @robbourdon

Een bericht gedeeld door LINKIN PARK (@linkinpark) op 20 januari 2020 om 10:51 uur PST

Sindsdien heeft Linkin Park nog drie studioalbums uitgebracht Living Things (2012), The Haunting Party (2014) en One More Light (2017), die slechts twee maanden voor de dood van Chester werden uitgebracht. Het album heeft sindsdien de gouden status bereikt in de VS en stond ook bovenaan in verschillende hitlijsten in verschillende landen.

Na Chester's dood zelfmoord door ophanging - besloten de andere leden om op 27 oktober 2017 een concert ter ere van hem te houden in Hollywood Bowl, getiteld Linkin Park and Friends. De bandleden hebben sindsdien een pauze genomen en Rob en de rest moeten nog beslissen wat ze met hun respectievelijke carrières zullen doen.

Rob Bourdon Netto waarde

Hoewel hij het jongste lid van Linkin Park is, heeft Rob op dezelfde manier bijgedragen aan het succes van de band als de anderen, en hun creaties hebben Robs rijkdom zeker vergroot. Dus, weet je hoe rijk Rob Bourdon is, vanaf begin 2020? Rob heeft volgens bronnen een klein fortuin verdiend met een vermogen van maar liefst $ 20 miljoen, dat naar verwachting de komende jaren verder zal groeien, dankzij het enorme succes van Linkin Park en hun liedjes.

Rob Bourdon Persoonlijk leven, daten, vriendin, lengte, uiterlijk

Rob heeft een nogal geheimzinnig karakter en heeft niet veel onthuld in de media over zijn persoonlijke ambities, ondanks dat hij een beroemdheid is geworden. Toch hebben we enkele interessante details over hem ontdekt. Het is bekend dat hij een aantal spraakmakende relaties heeft gehad. Van 2001 tot 2007 had hij een relatie met actrice Vanessa Evigan - de twee werden vaak samen gezien bij verschillende evenementen, maar er is geen informatie over waarom de twee uit elkaar gingen; sommige rapporten beweren dat Rob een affaire begon met een andere vrouw, maar dat is niet bevestigd.

Hij had ook een relatie met het Russische model Irina Shayk; de twee gingen ongeveer een jaar uit en eindigden hun romance in 2008. Sindsdien is Rob romantisch verbonden met verschillende vrouwen, maar heeft hij officieel niets gedeeld. We kunnen alleen maar zeggen dat hij momenteel single is. Om verder te spreken over zijn geheimzinnige karakter, is Rob niet actief op een van de populaire sociale mediaplatforms.

Rob staat bekend om zijn dominante uiterlijk, aangezien hij op 6ft 3ins staat, wat gelijk is aan 1,93m. Hij heeft lang donkerbruin haar en zijn ogen zijn ook donkerbruin.

Aanbevolen